MĀLKALNES RĒĶINS
Sāņēmu "lielisku" PA "Mālkalne" rēķinu - par 29 kvm - 89 lati. Esmu tik "laimīga".
Mums arī superīgs rēķins. 54kvm - 170Ls.
labāk uzrakstiet, cik mainīgā maksa par apkuri, par m2?
Rēķins neko neizsaka, tas var stipri mainīties no ūdens patēriņa.
1,17 Ls par m2
Ko čīksti labāk noorganizē kādu pasākumu,kas samazina izdevumus [BIROKRĀTIJU],un viss notiks
Fantastiski -par 50,2 m2 - LVL 147,00 (Ls 1,17 bez PVN par m2)
Vai kads var pateikt kapec nem procentus no apkures nekur tas nav tikai Ogre,man 10 ls panemti no apkures
Man par 29 m2 rēķins 51.11. Apkures cena 0.74 par m2. Domāju jau ka rēķins būs iespāidīgāks, bet salīdzinot ar pagājušo mēnesi kas bija gana silts, rēķins tikai par 10ls lielāks. Takā nav tik traki...
Kada iela jus dzivojat tik maz 0,74 par m2,mes Grivar pr 13 jasamaksa 1,16 ls viens m2
Malkalnes 39 apkure kavdrātmetrā 0.74 Ls
ko var njemties, tak brīdināja, ka šomēnes būs dārgāk, gāzes cena paugstinās, plus ārā auksts ! Citviet jau pagājušajā mēnesī bija ap 2 lati par kvadrātu apkures cena ....
48 santimi par 1 kvm
es sava Vecrigas dzivokli par apkuri maksaju 1Ls/kv.m., savukart Ogre 1,30Ls/kv.m. - viela pardomam
Zaku 1 0,48 bija decembri cik janvari atnaca?Kas jums ir majas vecakais un pareiz ka jus atdalijaties no Malkalnes.Vajag visiem atdalities no Malkalnes un bus miers.
nav atdaliijusies no Maalkalnes
man ikšķilē 1.79ls/kv.m...
Mums 0.82 Ls kv/m Istabās nav vairāk par 19 grādiem, lielajā aukstumā bija 17-18 grādiem.
decembra vidējā maksa bij 0.69 par m, faktiski rēķinā 0.81, janvārī vidējā 0.99, bet faktiski 1.01, neredzu nekādu likumsakarību, ja decembrī starpība ir 20 %, tad janvārī tās nav, kas to var apskaidrot.
celiet māju, tad būs lētāk!
nevar jau visus labumus gribēt! tā tik krievu laikos varēja dzīvot uz valsts rēķina, tagad jādomā pašiem!
pārdod dzīv. , ņem kredītu un cel mājiņu! būsi laimīgs! es tā izdarīju- esmu priecīga!
apkures cenas visām majām var redzēt Mālkalnes mājas lapā sadaļā ,,tarifi,,
reālās gāzes izmaksas iznāk ap 0.50 sant. par m2
Malkalnes lapa nav apkures cenas visam majam
Tiesam ogreniesi vajag organizet protestes akciju kapec mes apmaksajiem tik liels bars ka malkalnes ta saucama banda.
Interesanti,vai es savā privatizētajā dzīvoklī uz radiātoriem varu uzlikt siltuma regulātorus,un maksāt tikai par to siltumu ko patērēju?
Protesteet vajag ne jau Pret malkalni bet gan pret gaazes cenaam ja kaut ko lasi tad ne jau malkalne tas nosaka ...
Bet Malkalne var samazinat savu statu kapec tik liels,kapec mes apmaksajiem tik lielu statu,algu viniem nem no musu majas apsainiekosanas naudas.
Ne jau apkure sastāda to lielo skaitli,ja būtu tikai apkure...papētiet,kas tik tur nav - visādas piegādes,apgādes,siltuma uzturēšanas un apkalpes + visam, kā te viens jau rakstīja, %,kuri jau agrāk ieskaitīti apmaksā-izcenojumos..tur būtu tautas kontrolei jāparokas,mistislki formulējumi,kas dzīvē nedarbojas,un katru reizi nāk kāds klāt...
90 m2 - 107 ls. Malkalne. Bakstiet savus iedzīvotājus par siltināšanu, sāciet kaut ko darīt, ar katru gadu būs tikai trakāk.
ja pavēro Ogri, cilvēki tik gausi siltina mājas..pa 1 katru gadu, varbūt..tad pēc cik gadiem Ogre būs nosiltināta..??? Cilvēki runā par siltināšanu, bet kad jāsāk darboties, dibināt biedrības, kārtot projekta dokuemntāciju, ņemt kredītus, neviens vairs neko negrib darīt. Un arī kopaina valstī, Rīgā un lielākajās pilsētās visur tas pats.Eiropa dod naudu, bet nav , kas to paņem. Trūkst uzņēmīgu cilvēku, un kopumā trūkst cilvēkos sajūtas par to, kas ir kopīpašums, mēs taisam eiroremontus savos dzīvokļos, bet atsakāmies sākt saprast, ka padomju laiks ir beidzies un, ka neviens cits, kā paši par mājām nerūpēsies. Jābrīnās, kā vispār Eiropa dod naudu kopīpāsuma renovācijai, kas patiesībā vispār cilvēkiem būtu jādara pa saviem līdzekļiem...Nekas nemainīsies, kamēr nemainīsies attieksme...
Kāds sakars siltināšanai ar rēķiniem? Jo vairāk siltinās, jo vairāk celsies siltuma cena.,.
Panemiet, un uztaisiet iedzivotāju komiteju.Es dzivoju Zilokalnu 24, bija šokēti, par to, cik daudz maksajam par apsaimniekosanu!Uztaisījam so komiteju, lai Malkalne mums uzrāditu, kur šī nauda tiek tērēta.Izradījas, ka mēnesī 100 Ls tiek tērēti spuldzītēm!!!!!!!
Tas taču ir absurds!
čīkstuļi jūs te visi 51 procentu no mājas iedzīvotāju parakstu un no malkalnes atbrīvoti!!!
ne jau visas mājas ir gatavas pašas apsaimniekot, taču tas neatļauj esošajiem apsaimniekotājiem darīt ko vēlas! ir kaut kādas normas! man ir nesapratne tomēr - ja ir 1 katlu māja kas apkurina teiksim 1rajonu, kādēļ katrai mājai ir savs aprēķins. Man loģiski izklausās šādi. 1 liels skaitītājs pie katlu mājas, tik sadalīts maksājums par 1m2 un katra māja iztērē pēc saviem ieskatiem reizinot kopējo konstanto cenu!