Par ziedošanu...

Internetā ir izplatīts šis Ogres novada iedzīvotājas sludinājums:

Autors: Jolanta
Datums: 07.02.12. 19:23

Griežos pie visiem civēkiem, kas lasa šo rakstu ar lūgumu pēc palīdzības. Saprotu, ka naudas grūtības ir ļoti daudziem cilvēkiem, tāpēc priecātos pat par simbolisku naudiņu- tik cik katrs var, un pa visiem kopā es ticu, ka kopā mums izdosies savākt 350ls .Mums būs ģimeenes pieaugums navaram iegadāties mantas bērniņam! Es esmu otras grupas invalids un mana sieva ir3.grupas invalīde no pensijas nesanāk nopirkt visu! Ļoti ceru uz līdzcilvēku atsaucību un palīdzību.
Ja nevariet ar naudinu,tad variet ari ar mantam un drebitem prieks bernina gaidams meitenite
Musu adrese Madliena Kadiki 11 Ogres raj.LV5045 Madlienas pag.
busim loti pateicigi par jusu palidzibu.
Janis Vjaters 031083-11008
Bankas konts
LV81HABA0551020203174
epasts-jantarpins28@inbox.lv
variet rakstit mums!
Tik cik varat mums palidzēt ar naudinju!!!! Lai jūs dievs sveti!

Vai Sociālais dienests nepalīdz? Un, vai vispār šis nav kārtējais krāpnieciskais gadījums????

Konumikācijs Paulāns , 2012-02-08 12:56:57

Kas tevi mulsina? Ja lūdz,tad jāpalīdz.Ir dzīvesvieta,vārds un uzvārds,tātad problēma ir reāla.Sociālais dienests varbūt arī palīdz,bet katrs taču zina kā.Ja pieškirs pabalstu 25 ls.,tad jājūtas pateicīgam.Cik maksā bērnu drēbītes,pārtika un pats sīkākais nieciņš zina katrs vecāks.

***** , 2012-02-08 17:18:36

Vēl gribēju līdzcilvēkiem darīt zināmu,ja kāds nezina-invaliditātes pensija 2. grupa no bērnības,pensija 70 ls.,otrā grupa ja saslimts jaunieša vecumā-45 ls.,vecumā un pusmūžā vadoties no sociālajām iemaksām,bet arī tas nav nekas diži liels.Isdzīvot var tik labi,kā jebkurš maznodrošinātais.Turklāt kompensē vislētākos medikamentus,un izdevumi par medikamentiem blakus diagnozēm jasedz pasiem.Tad padomājiet labi,kāda dzīve ir šiem cilvēkiem.

***** , 2012-02-08 17:26:00

ļoti atvainojos, bet gādāt bērnu, cerot, ka viņam viss tiks saziedots, vai nav nedaudz par vieglprātīgu???? Un, tai pat laikā, vecāki piedalās internetā naudas pelnīšanas piramīdās un iesaka citiem, jo varot neslikti nopelnīt...Kaut kas neiet kopā!

;( , 2012-02-08 21:53:56

ir jau arī tāda lieta kā ziedošanas un visādi citādi forumi un amajas lapas.... kapēc tur neko neēsu pamanijis saistībā ar šo gadījumu ??? ja atiņa neviļ tad par bērna piedzišanu valst jau dod 300 Lsja pirs tam ir strādājis (kas būtu tikai norāli neskatoties uz to ka ir invalīds) tad ir tāda lieta kā drekēts ,un tur arī var nesliktu naudiņu dabūt :)
P.S. ir jau cilvēcini kas pieradusi ka viniem palīdz un bez palīdzības paši neko nevar,kaut arī taipat laikā iespējas ir pašie visu nokārtot.Drēbītes bērnam var dabūt ļoti elementāri ,pilns internets ir ar piedāvājuiem ka atdod bet te primārais pēc teksta spriežot ir naudiņa :( ???? !!!! tad kāda tur palīdzība bērnam ???

khmmm , 2012-02-09 07:32:46

Šajā gadījumā palīdz gan Sociālais dienests, gan sabiedriskās organizācijas. Problēma ir tajā, ka cilvēciņiem gribas dzīvot pāri savām iespējām - kvadracikls...., u.taml., līdz ar to, protams, kredīti visās iespējamās kredītdevēju iestādēs....

, 2012-02-09 08:33:24

Ja cilvēks lūdz palīdzību vari palīdzēt un vari to nedarīt .Pretīgi ka tiek apspriests,cik invalīds saņem ,kāpēc gādā bērnu.Mēs esam tik dažādi un dažādām problemām un invalīds arī ir cilvēks ar savām jūtām ,kuram jau tā nav paveicies.

brr , 2012-02-09 09:01:56

PAZīSTU šOS CILVEKUS UN ZINU,KA PATIEšāM ABI IR INVALīDI,VIENS BēRNIņš JAU IET BēRNUDARZA AR MANEJO VIENA GRUPIņā,KLāJAS VIņIEM NE-VIEGLI UN NEKāDU KVADRACIKLU VINI NOTEIKTI NETAISāS PIRKT U.T.T.
kAS VAR UN JA VēLAS,PROTAMS VAR ZIEDOT!

ess... , 2012-02-09 14:47:22

Viņš arī lūdza te

http://www.draugiem.lv/group/18357484

inese ... , 2012-02-24 13:29:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet