Tas tā normāli?
Tas ta normāli,ka interneta pieejams Ogres tiesas sēžu saraksti? ar vardiem un tiesu iemesliem? var izčekot par ko nu kurs tiks tiesats, mos kads naidnieks saraksta :D
baidies sabojāt savu labo slavu, kad tā jau sabojāta, tieslietās iepīta? :-DDD Domāt ar galvu vajag un tad riebonības darīt, rakstīt! Naidnieki visi Tieslietu ministrijā strādā, kas datus par tiesām apkopo, tiesu mājas lapā nopublicē?
Tas ir NORMĀLI , tā tas ir bijis vienmēr kopš E-pārvaldes pirmsākumiem jeb 10+ gadus jau. Starp CITU ļoti ērti , vari laikus uzzināt kad zem tevis kāds sāk "Rakt" jo tiesu draugu būšanā GALVENAIS ir ka tu nepapspēj laikus NOREAĢET tad seko "Mes jums sūtijām jūs nemācāt" un līdzīgi pigori :):)
nee,es nebaidos :P man nav ko bojāt :D man viss ok..
es savadak to domāju,ka var citus nočekot,ko sastradajuši..kurš uz alimentiem,kuram vecāku tiesības atņem,kurš parādos iestidzis. Tiesas dara savu darbu,lai dara.
rakajoties pa google kautka nejauši uzgaju,ka ir tada info. Un tik Ogres tiesai. Tad nu interesanti palikās :D..un radas jautajums, vai ta būtu jabūt. Tāds kā publiskais kaunu stabs :D
Nu agrāk nebiju manījusi,ka publiski pieejama tada info par jebkuru(kas ir sarakstā). Atliek tik vardu un uzvardu iegooglēt un pirmaja lapa redzams.
Es tikai par tadu bazi,tik ja pats par sevi var apskatīt izmantojot e-pakalpojumus.
Jēziņ, lielais vairums tiesas sēžu ir atklātas, ej un klausies, ko grib un skati vaigā. Bet tu te "cepies" par tādu sīkumu, kā vārda un uzvārda ierakstīšana kaut kādā tur tabulā.
Personas koda, foto un adreses tak tur nav?
Nav taisnība, ka tevis minēto informāciju sniedz tikai Ogres tiesa. Ja nezināji, tiesu portālā ir informācija par visām Latvijas tiesām.
Nu, piemēram:
https://tis.ta.gov.lv/court.jm.gov.lv/stat/html/index_201201.html
necepjos. Vienkārši likās interesanti,ka tāda info tik vienkārši pieejama un redzama ikvienam,ka parādas googlē.Agrāk nebija.
skaidrs,man kautkā visur izleca tik Ogres tiesa.
Paldies,beidzu brInIties :D
SAKU VELREIZ , Priecajies ka IR un iesaku šad tad pačekot , te trekno gadu aplauziena visadas brinum lietas peksni uzradas dazjados registros , gan peksnas "Biznestiesas" gan strauji "Ipasnieku mainjas" darijumi un kas tik vel nee.
jā,ja..priecajos jau :D man tāpat dalec(tas par izceltajiem vārdiem). Paldies.
visām tiesām bija tiesu kalendāri pieejami i-netā saitā www.tiesas.lv/ tiesu kalendāri, ne tikai Ogrei. Jau ap 10 gadu garumā. Tagad tie tiek 'pārstiepti' uz Lursofta lapu, iespējams, ka tie tiks publicēti " Latvijas Vēstnesī" .
Attiecībā uz alimentiem, šķiršanās lietām procesā iesaistītie taču drīkst izvēlēties nepieejamību kā " INFORMĀCIJA NAV IZPAUŽAMA", neievēroji šādu atzīmi pie atsevišķām tiesu sēdēm? ;)
, 2012-01-20 09:10:56 : Tu ar JOCĪGS , dažs labs lūzers traxtorisc SAPŅOTU lai šamā vārds parādītos kontextstā ka "Tā krutā smukā sexsy" pieprasa no šamā alimentus uzturlīdzeklūs dala kopdzīve uzkrāto īpašumu :D :D . Pilnīgi reāli kādi tik klauni un aintas nav šai sakarā manīti ar visai neordinārām izdarībām un kontexstiem :D :D
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
Vai jums ir nepieciešams kredīts? sazinieties ar mani tieši tagad pieteikties visus aizdevumu uz jebkuru vietu pasaulē veidu, mēs piedāvājam labāko un ērtu veidu aizdevumu, sazinieties ar mani tagad, izmantojot austineloans@gmail.com
Nu tu gan dulla esi!!Tev laikam darit nav ko,ja raksti tadas mulkibas.