Fotoaparats

Padalaties pieredzee. vai par paaris simtiem latu var nopirkt normaalu fotoaparaatu, vai bez stukas nekas nesanaaks. Ziepju trauku piedavajums milzigs no 30 latiem liidz 300 latiem. pec skata visi vienaadi. Vajag jau maajas lietosanai, lai pusliidz bildiites sanaak. Varbuut specs Lunis var ko ieteikt no nedaargaa foto gala

foto , 2012-01-04 09:14:57

Aizstaigā līdz Nilam( pie Nestes b/tanka), ieteiks un neapmānīs.

Dace , 2012-01-04 10:07:24

Svarīgākā nav fotoaparāta cena, bet gan cilvēks, kurš stāv AIZ fotoaparāta un spiež podziņu :) Sliktam fotogrāfam nekas nesanāks arī ar fotoaparātu par 5tk Ls.
Ja fotoaparāts nepieciešams tikai mājas lietošanai un nav paredzēts taisīt "lielo mākslu", tad nav nekādas vajadzības tērēt tūkstošus, pilnīgi pietiek ar tādu aparātu, kas maksā ap 150 Ls. Protams, no sākuma jāizpēta, kādas tur funkcijas iekšā, kas no tā būs vajadzīgs, kas nē, cik liela atmiņa, cik zoom, citas tehniskas lietas, jāsalīdzina ar citiem foto. Ļoti bieži tādas fīčas kā "maģiskie filtri" un tamlīdzīgas blēņas nekad netiek lietotas, bet cenu sadārdzina. It sevišķi, ja fotoaparāts tiešām vajadzīgs, lai fotogrāfētu mājas ballītes. Jāaiziet uz veikalu un izvēlētais fotoaparāts jāapskata dabā, jāpatur rokā un jāizdomā vai ir ērts lietošanā. Bet jāpērk internetā - būs lētāk kā veikalā. :)

-->foto , 2012-01-04 10:58:55

Es tik nesaprotu kāpēc mājas lietošanai vajag "Foto aparātu" man viss Francijas personāls kurš ikdienā dragā ar desmitiem tūkstoš vērtiem "Foto aparātiem" ārpus darba laika savām vajadzībām neko vairāk kā MOBĪLOS TELEFONUS ar iebūvētām kamerām nelieto , pilnīgi reāli . Padomā loģiski APĀRĀTS jāstaipa apkārt čupa auxsesuāru lai to visu pielietotu vajadzīgs laiks un pieredze PRETĒJĀ gadījumā rezultāts kā ar MOB telefonu varbūt nedaudz asāks :):) Es personīgi pērku pēc 3 parametriem KVALITĀTE / ATMIŅAS KARTES / BAROŠANA vairāk mani nekas neinteresē , šobrīd tādi maksā ~30-50Ls izmēros kā puse cigarešu pacīna , kāpēc man tomēr ziepis ne mobilais ar kameru , bieži apmeklēju klientus un vietas kur mobilos ar kamerām nedrīkst ienest :):) MĀJAS lietošanai ja nav regulāri jābildē kaut kas ĀTRI skrienošs lecošs PILNĪGI pietiek ar šo http://www.pixmania.lv/lv/uk/10214153/art/fujifilm/finepix-ax300-red.html , kameru MĀJĀM un piknikiem !:) Neņemiet NEKO kas jāvazā līdz atsevišķā somā , kam uz āru rēgojās kāds objektīvs un ko nevar ērti iebāzt kabatā , BATERIJAS vēlams parastās jebkurā kioskā nopērkamās lai nav JĀLĀDĒ !! Ceļojumos to nebūt ne vienmēr var izdarīt un tas vienmēr aizmirstas , atmiņas kartes pašas izplatītākās lai nopērkamas pat kioskos un mobilo telefonu veikalos pa lētu naudu. LAIME PILNĪGS , bildes būs SUPER lietot varēs arī pilnīgā kramā vai uz pāri ar mazbērniem un sasist ar nebūs liela skāde :):) Neskatieties uz tiem kas PASAKUMOS vazājās pa publikas vai zāles priekšu ar LIELĀM KAMERĀM tie prasti ir ZĪMUĻI NEJĀGAS kam ar viņu lielajiem parasti nekas BAUDĀMS nesanāk jo lietot viņus tāpat nemāk , jūs ar savu mazo kabatā iebāžamo ziepi 90% gadījumu uztaisīsiet to tieši JUMS VAJAG PIE STŪRA un veiksmīgāku kadru:):) Taka iesaku šo http://www.pixmania.lv/lv/uk/10214153/art/fujifilm/finepix-ax300-red.html 44Ls + 2Ls piegāde uz mājām vai pastu , tas ir no Francijas , lielākais Eiropas elektropreču veikals Latvijas filiāle , KVALITĀTE ar nebūs "Austrumeiropas" izpildījumā :):)

Lunis , 2012-01-04 11:45:25

Nedaudz precizēšu - ja gribi tikai tāpat vien pafočēt ballītes un ģimenes bildes, tad vari pirkt nevis par 150 latiem, bet pat droši zem 100 latiem, lielu atšķirību tāpat nejutīsi, jo fīčas, kuras pieejamas dargākiem tāpat nepratīsi izmantot.

Emils Hegle , 2012-01-04 11:47:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet