Atsauksmes par frizieru kursiem "Veriena"
Labvakar.
Velos uzinat atsauksmes par friziera kursiem "Veriena"(Ogre) varbut kads ir beidzis?! Vai ir bijusi saskarsme? Ka tur ir?!
JĒGAS tur NAV nevis kas IR :):) Tici man Friziera darbs nav iztikas avots Ogrē jābūt vai nu izcili labam meistaram vai NEKĀDAM pa lētu naudu un tādu ir 99% Ogrē , lētāk par LĒTU būs grūti palīst:)
Tu mani ta ka gribi atrunat? Bet ja to es gribu un maku un man vajag majas limeni!Es jau daudz ko zinu un maku,bet vajag zinasanas pastiprinat tiesi uz griezsanu,vajag mazu pamatu lai iesaktu to ko gribu! :) To ka Ogre nav ko darit to taks katrs zin jo, Ogre loti labu frizieu nezinu,vai nesmu saskarusies!Gribu uzzinat vai ir jega tur iet lai iemacitos pamatus elementaras lietas ka griezt matus?!
Toposa
Kaut ka interesanti izklausas tavas "maku" bet jamacas vel tik LOTI daudz....vai tiesam gribi but tajos 99% ko mineja Lunis? Un slikti gan, ka nezini labus frizierus Ogre...jo kaut uz vienas rokas saskaitami, bet tadi ir...
Man ari mac saubas vai tev to tiesam vajag...piedod tas mans subjektivais viedoklis...jo parasti ja cilveku kas tiesam interese vins par to zin krietni vairak... Bet jebkura gadijuma, lai tev izdodas!
Es izgāju Vērienā šos kursus!Visu to labāko varu teikt!Paldies pasniedzējai!