Dibinam OGRĒ Salavecīšu apmācības skolu.
Biju sava bērna Ziemassvētku pasākumā. Bērniņi no visas sirsniņas dziedāja,dejoja,rādīja ludziņu,skaitīja...bet... Atnāca ilgi gaidītais Salavecītis.Sākās kaut kas neredzēts.Vecītis nezināja nevienu rotaļu,atrakciju,ne kopīgu dziesmiņu ar bērniem.Ar bērnu palīdzību iestūma zālē dāvanu maisu,kaut ko papļāpāja,izdalīja dāvanas un prom.Mans bērns palika nenoskaitījis savu dzejolīti,tādi palika vairāki bērni.Ar sāpošu sirsniņu devāmies mājās.Salatētim taču maksājām mēs,vecāki.Kānebija kauns tā rīkoties. Iesaku rīkot apmācībasSalavecīšiem ,lai otrreiz nebūtu jāpiedzīvo tāds haoss.
VAI TIK NEBIJĀT SPRĪDĪTĪ?
Vainiigi jau pasaakuma riikotaaji
EKANOMIKAI jābūt ekanomiskai:)
Pateikšu ATSLĒGAS VĀRDU šai lietai , Ogre ir tā vieta kurš NEVIENS negrīb ne par ko $$$$ būtībā šaraviku halāvščiku pilsēta. Tāpēc Ogrē pamatā viss ir SŪDĪGI diletantiski un prasti pa roku galam un čerež Ž_pu , kā jau pie haļavščikiem. Būtībā šads serviss ir BIZNESS , tas nav lēts prieks , kādreiz vāca pa SAŅĶIKIEM no katra sīkā un VISS BIJA taga daļai tas ir "Pa dārgu" tāpēc arī tas ir na haļavu un KĀ NU SANĀK :) Tas pats attiecas uz daudzām citām jomā šai ziņā , uz Salavečiem , Rūķiem , Foto , Video utt. Pie Latviešiem labāk vispār nebāzties , Krievi vēl kautkā reizēm uzskata ka TAKA VAJAZDĒTU bērniem priekus bet Baleliņu tupa publika viņiem "Neko nevaig" tas tā no AUDZINĀTĀJU tekstiem PILNĪGI REĀLI.
Biju vakar mazā skoliņā tādā pasākumā , tur gan dzejoļus izskaitīja pat učenes reku , http://www.ogresbalss.lv/?p=2781
Nē tas nebija Sprīdītī,tas bija jaunajā dārziņā Pārogrē,kurš tik ļoti tiek slavēts,bet tā ir tikai pasākumu rīkotāju vislielākā nolaidība,kur skatās bērnudārza vadība?
Jā šogad nu salavecis Sprīdītī bija haļava. Gumijnieki, plikas rokas, kautkā tāpat pa jokam kaut ko pamūldēja, nu šausmīgi vienkārši. tiešām visu vairāk sniegbaltīte ko darīja no lapiņas lasīja,. salavecis ieradās, beigās, pagrozījās, pasniedz paciņas, pafočējās. max. 10-15 min. Salavecim pat galvenā atribūta žagara nebija. nu fuj, fuj. nākamgad nenāks pie mums vairāk haļavčiks. būs skaidri noteikumi, kurus es prasīšu noteikti, ja es maksāju.
ui iespaidojos, tas bija RIEKSTIŅĀ. Piedod Sprīdīša salaveci!
arī mamma : NU BET PROTAMS , man taču bērnudārzu beibes daudzas zinamas viņas tā ar saka HAĻAVA "Paši pūta paši dega" , seņči negribot neko nedz līgt nedz maksāt taka "Kas ziedojās" to ar ņemat par labu. Tieši tas pats ar visu pārējo :) Rīgā pie Krieviem konkrēti "Novijs gods" maksā 5Ls Salavecos + foto + padaroks. Visi sīkie Feģas Mašas izbauda prazīnu uz pilnu klapi KOLHOZĀ ir citas prioritētes Belaši mājās ejot :):)
uz Ziemassvētkiem varēji iemācīties nebļaut (neslēdz Caps Lock), kā arī tik prastā valodā teiktais atgādina "trolling art", kas piemērota varbūt kompleksainiem tīņiem. Priecīgus svētkus!
2011-12-24 14:23:18 Es vispār esmu vienkāršs puiss no rajona. Smalka publika jāmaklē Baznīcā
tajā Riekstiņā strādā tiešām tādas beibes,kurām viss pilnīgi vienalga,ka tik saņemt algu!
Piekrītu mammām, Sprīdīša Salavecis nebija gatavs savam darbam.Redzēju viņu jau pagājušajā gadā.Tā rīkoties nevarēja.Arī mana meita palika atstumta un Salaveča neuzklausīta.
Ir tā,ka katras grupiņas vecāki paši meklē saviem bērniem z-sv vecīti.Un paši arī maksā. Nevienā b/d nav viens "vecis" uz visām grupām. Ja atrod par maksu tad apm 30ls par 30 min. Gribat par brīvu,tad arī neprasiet neko vairāk kā paciņu izdalīšanu.
Starp citu,kā JUMS patika paciņas bērniem bērnudārzos?
Nu nez kāpēc manam trīsgadnieciņam Sprīdītī bija dikti feins Salavecītis. Tā ka nevajag tikai Sprīdīti nolikt!
Es arī biju svētkos savam bērnam b/d "Dzīpariņš". Bērnus un vecākus izklaidēja vienreizējs Ziemassvētku vecītis, spēlēja ģitāru, dziedāja, gāja rotaļās, iesaistīja arī mani ziemeļbrieža lomā, uzliekot ragus vilku kamanas, kurās brauca bērni. Paldies pasākuma organizētājiem!Neatkārtojami svētki.
Mūsu 5 gadnieka eglītē Sprīdītī arī bija ļoti jauks ziemassvētku vecītis. Jau otro gadu tas pats. Paciņas- tādas kādas nu pasūtijām, ļoti labas.