Veikals "Rosme"
Ogrē atvēries veikals "Rosme".Biju tur jau divas reizes-nopirku sev ļoti jauku naktstērpu un barošanas krūšturīti.Vismaz nebūs vairs jābrauc uz Rīgu, lai iegādatos kvalitatīvu veļu.Mani pārsteidza cenas-ļoti lēti, pardevejas arī laipnas, smaidīgas un izpalīdzīgas.Esmu ļoti priecīga, ka arī Ogrē pamazām sak atvērties labi veikali!:))
Ja tā ir "ķautrīga" reklāma, derētu arī veikala koordinātes...:)
Man gan nepatika, viss haotiski salikts, modeļi nekādi.
Veikals atrodas tur, kur Malkalnes "Jumis"-tagad "Elvis".
Ot to es saprotu LOĢIKA perfekta NOPIRKU + jauku naktstērpu = barošanas krūšturītis :D Veikals staidzmi jāuzliek domes bilancē kā "Nodoklū maksātāju bāzes veicinatājs"
man ari nepatika,lielus izmerus nav!!!
Luni vsp nesapratu tavu komentāru.:D
Es gan laikam sapratu... no sakuma noperc naktsērpu, un tad jau velāk pēc 9 mēn vajadzes barošanas krūšturi.
es neko nenopirku.......nepatika
Ha : VANE :) Pērciet perciet naktstērpus tur tad mes neizmirsim nekad :)
Uz dumībām vien velk http://www.rosme.lv/
inga : Nu i neopērc , arī bez nekā būs tīri forši , tici man ja netici spogulim.
Vienīgais vekals Ogre, kur var nopirkt lielos izmerus un vel pie tam leti.
Nu nezinu es tur biju neko labu nerdzeju.
Man draudzene tur strādā.Zinu ka viniem mebeles pasūtītas un nebūs veikala tāda haosa ka tagad.Visu vēl smuki iekārtos un saliks.Man pašai patīk rosmes kvalitate, bet dizains gan reti kurš.
o,paldies,būs jāaiziet.Zēl,ka barošanas krūšturis man vairs nav aktuāli. :)
to lana tikai vot nevajag vienigais veikals ar lielem izmerim,tur tikai ar maziem izmeriem
???-Nu ja tev mazs izmers skaitas 105 F tad ja tur ir mazi izmeri....Nesu no tam mazajam sievietem un zinu ko runaju.Vienmer esmu staigajusi pa tiem veikaliem uz nekur nevar atrast krusturus kas apkartmera butu pari 100 un ari reti kur vispar ir F izmeri.
to lana tricatka vienmer ir lieli izmeri!
nemaz nezinjau ka tur ari var nopirkt velu.Bet ta tomer drosi vien nav razota latvija un kvalitate ari sliktaka.Bet bus kadu dienu jaaiziet.
es tur pirku visu laiku,tur gan no latvijas,lietuvas un t.t.lloti liela izvele ir!!!Bet uz Latvijas razzossanu ir labas cenas))))
Es arī šodien biju Rosmē.Nu nezinu esmu ar pirkumu ļoti apmierināta.Ieejot veikalā sākuma likas ka baigais bardaks, bet pārdevēja loti palīdzēja un atlasīja manam izmēram uzreiz vairakus modelīšus.Nopirku ļoti skaistu korseti pa 8Ls un biksītes pa 0.99 santīmiem.Neuzskatu, ka tas prieks vietejas preces ir dargi.
varbūt kvalitāte laba,bet modeļi kā omītēm...
Nu re ku burvīgi JUMS ērti , man atkal patīk , VISI laimīgi:)
Un cenas????Vai zem 5 ls kaut kas ir????
.. , 2011-12-16 19:14:47 : Nedomājot mainu 3 muļkigas tīnītes pret šitādu "Omīti" , http://www.fotoblog.lv/rep/25801/?cid=256394
Meiča-var tur atrast krūšturus zem 5 un biksītes ir sakot no 0.99
Es sev tur nopirku krūšturi no mežģīnēm pa 1.22 Ls.Izdevīgs pirkums!:))
Rosmes veļa bija turpat Pipariņā.Es gan neredzu perspektīvu veikalam, kas tirgo tik šauru sortimentu-krūšturs un biksītes :(
Nu kā nav perspektīves...Ne jau tapat vien uzņēmums "Rosme" ir tik attīstijies un panakumiem bagats.Un viņi jau neražo tikai krūšturi un biksītes, bet arī dažadas koriģējošas korsetes, grācijas, nakts veļu, halatus un arī sporta krūsturus.Nezinu, man vienmēr ir paticis "Laumas" un Rosmes" produkcija.Ļoti kvalitatīva, nav darga, un ļoti svarīgs faktors priekš manis ka tā tomēr ir Latvijas produkcija.Nav ko pirkt tos ķīniesu, poļu un lietuviesu razojumus, ja var iegādaties mūsmaju produkciju.
nu visi biznesi tajā Mālaklnes rajonā šķiet tādi...lēti & netīri...kaut kāds maskačkas aromāts tur visur, līdzīgi ir arī visā tirgus/autostacijas pusē brrrrrrrrrr, vienīgais, kur kaut cik smaržo pēc kvalitātes ir pats centriņš, gājēju zona Brīvības ielā, bet nu arī tikai dažās ēkas izskatās aicinošas, ja šīs veikals ir domāts ar labu kvalitāti, tad varbūt vajadzēja atvērt, piemēram, baltajā namiņā pie skvēriņa, tur tādas modernākas & mākslinieciskākas vēsmas
telniek-jā ''Rosmei" ir ta kvalitate laba, bet nedomaju, ka baltais namiņs skvēriņa būtu labāka vieta veikala atvēršanai, jo tur apgrozās samērā mazs cilvēku.Ik vienam, kurš ver vaļa kādu veikalu pēc būtības izdevīgāk ir vērt tur, kur ir vēl dažādi veikaliņi, jo tad ir lielāka iespējamība, ka pircēju būs vairāk.Ejot uz kādu konkrētu veikalu iet garām šim un ieiet apsktīties, un kko nopirkt.