Frizieris Ogresgalā
Profesionāla matu griešana + krāsošana TIKAI par 8-10ls!
Matu krāsošanai tiks izmantota profesionāla Itāļu matu krāsa "Renee Blanche". Krāsa satur karite sviestu, moringa ekstraktu, avokado eļļu, graudu proteīnu, bišu vasku, kondicionējošas un mīkstinošas vielas. Padara matus mīkstus un mirdzošus!
Cenā iekļauta arī matu mazgāšana un veidošana.
Vīriešu matu griezumi
3 - 4ls
Iepriekšēja pierakstīšanās, zvanot uz telefona numuru 26235630.
Cena proatams nav liela , taču tai miestā tai tāpat nebūs daudz cēlāju.
Luni, paņem savu, noliec uz koka kluča un nocērt ar trulu cirvi, Tad varbūt kļūsi tāds labāks, Maigāks, iejūtīgāks un saprotošāks. Citādi nu jau bik par daudz negāciju. Vari tak pozitīvāks kļut vienreiz.!!!!!!!
Bet frizierei uz priekšu, lai daudz klientūras.
Dārgā friziere Ogrē lētāk
daba : Diez kurā vietā negācijas? Es tik saku ka par tadu piķi tādā miestā nebūs daudz gribētāju kaut cena nav liela , peleca Blondīnēm?:)
Luni, ar ko tad miests Ogre labāks, par Ogresgalu
Ogresgals : Publikas un naudas vairāk bet cenas zemākas ESOT. Redz nav problēmu cilvēkam kautko PIEDAVAT problēma ir piespiest viņu PAŅEMT piedavajumu. Ja ta vienkaršoti , cilvēks komunikabla sabiedriska būtne viņam vaig komunicēt , sievietēs vēl sabiedriskākas viņām vēl vaig arī izrādītes , JA IR šāda iespēja vīnas ar izradās visiem kas gatavai skatīties , jauna kleita jauna frizūra utt. Tam ir jēga ja ir SKATĪTĀJS / PATĒRĀETĀJS , ja nav tāda zūd jēga tādai lietai NU KAM viņa izrādīsies . Tapec lielākā miestās vienmēr vairāk SKAISTU / SPILGTU cilvēku , ne jau tāpēc ka mazākos butu ar viņiem problēmas vienkarši NAV KAM IZRĀDĪTIES tapēc ar ar to bremzē:) Saskaros ar to ikdienā , pasūta ļoti daudz lietus SEV un es vairs nebŗinos jo CITAM NAV KAM . Piemēram es diezgan biež mēgīnui atrunāt no pārāk exstrēmām lietām ka "Labāk nevaig nožēlosi" beizamos gadus vairs nē jo cilvēks sāk tasīt SEV jo NEVIENAM CITAM vairs nav kam parādīt , vai negribas:) NAV dēļ kā censties tērēt tos 10Ls FRIZŪRAI / KLEITAI / BILDEI :):)
Ogresgalā ir burvīja friziere Rudīte un citu mums nevajag!!!