Palīdzēsim pašvaldībai!
Šovakar sliktas redzamības apstākļos braucu pa Brīvības ielu, Ogrē, un iepretī universālveikalam ietrāpīju tādā bedrē, ka aizgāja līdz mugurkaula smadzenēm. Pats jautrākais, ka pēc minūtēm 15 braucu pa to pašu ielu un skatījos, kur tad ir tā bedre, bet pamanīju to tikai tieši tādā paša veidā, kā izgājušo reizi. Iespējams, ka tā pat nav bedre, bet nosēdusies kanalizācijas lūka. Bet visa šā sakarā man prātā ienāca lūk kāda doma: PAŠREIZĒJIE LAIKA APSTĀKĻI, KAD VAKARĀ IR SALS, NO RĪTA PLUSOS, BET PĒCPUSDIENĀ ATKAL MĪNUSOS, BOJĀ ASFALTU VAIRĀK NEKĀ JEBKAD - IK DIENAS RODAS JAUNAS UN JAUNAS BEDRES, VARBŪT ATBILDĪGĀS AMATPERSONAS PAT NESPĒJ TAM VISAM IZSEKOT. IEROSINU TEPAT OGRENETĀ INFORMĒT OGRES NOVADA PAŠVALDĪBU PAR LIELĀKAJĀM BEDRĒM, KĀ ARĪ SEKOT LĪDZI, KAD TĀS TIKS AIZLĀPĪTAS. Par to, ka tiks aizlāpītas, esmu pilnīgi pārliecināts, jo man atmiņā vēl ir svaigs piemērs, kā Ogres iedzīvotājs L.Tribockis palūdza, vai pie viņa mājas Mednieku ielā nevarētu ierīkot "guļošos policistus" un nepagāja ne mēnesis, kā divi policisti tur jau guļ gan! Vajag tik rakt, tas ir - prasīt!
Pildīgi piekrītu. Bet, ja dome atbalsta, un , ja kāds to info apkopos, tad arī es esmu ar mieru ziņot par bedrēm un bedrītēm Ogrē. Bet tikai tad, ja no tā kāda jēga!
Ir jēga. Mēs ejam uz "ceļu" sanāksmēm un mēdzam informēt, ja pašām iekrīt acīs kāda nekārtība pilsētā.
Bedres tiešām Ogrē daudz.. ir tāda akurāta pie jaunogres pārbrauktuves, katrreiz, kad braucu pāri - trāpu...
Forši gan,vai nevarētu arī pie Mālkalnes Jumja kādu gulošo policistu ierīkot?Nu lūdzu,vismaz vienu!
Lūdzu divus gulošus policistus Lapu ielā (no maksas stāvvietas līdz mākslas skolas krustojumam) !!!!! Var vienu, pa vidum! Zinu, ka Lapu ielas iedzīvotāji jau griezas ar šo problēu - atteikums bija tāds, ka ..... ziemā tie traucējot ielas tīrīšanai !?!?!?!?!?!? A kā Mednieku ielu, pie Zilajiem kalinem ielu - kā tās tīra.
Ogres golfa laukums ir ceļš uz Lašupem!!!!! Tur taaaaadas bedres !!! Prasu ne tikai sev, bet visu iedzīvotāju vārdā!!!!
Guļošos policistus vajag visas Lapu ielas garumā, līdz pat Mālkalnes pr. , Jo visi pa šo ielu brauc kā dulli uz 120km/h
Šorīt atkal braucu pa Brīvības ielu, Ogrē, un, iedomājieties tik, "mana" kanalizācijas lūka jau ir savesta kārtībā. Es gan neloloju lielas cerības, ka tas ir pateicoties šai diskusijai, bet tomēr - jauki un patīkami... PALDIES!!!