par un ap portālu
atceroties senās diskusijas, kad nereti tika runāts vairak par pašu portālu ka par tēmu, piedavāju ar iespaidiem par ogrenet darbību apmainīties te. Pēdējās nedēļas izskatas it kā kaislības pierimušas. Varbūt tāpēc, ka nav "aso" rakstu.. varbūt arī paši Ogrenet atvelk elpu, vakar tik viens raksts parādījies.. bet nu bija brīvdiena.. :) tā ka gaidām atkal rakstus, kas neļautu publikai atslābt.. :P
Nu briivdienaas laikam visi nedaudz atslaabusi.
Jā, žurnālisti laikam arī ir cilvēki, kuri reizēm grib atpūsties!:) Onjon, bet vai tu pats ar kādreiz uzrakstīsi kādu asu rakstu?:)
protams, brīvdienas ir brīvdienas.. :) asam rakstam diemžēl vajag labi daudz laika un kontaktu.. es jau tā bišķiņ neaprēķinu savu laiku, kad bija ta "saspringtā komentēšana" un nācas pēc tam cītīgāk pastrādāt.. :)) arī informācijas avotu nekādu man nav.. bet rakstīt tikai no ta ko kaut kur dzirdi vai izlasi nebūtu īsti pareizi..
Mēs vadāmies no tā paša viedokļa - kamēr nav dokumentu, kas apstiprinātu "viena tante teica", tikmēr arī mēs klusējam :)
varētu uzrīkot eksperimentu.. izveidot tepat diskusiju "viena tante teica".. un tad nu klāt vaļa visas baumas u aizdomas, ko tik kurs dzirdējis par visu un visiem Ogrē.. un tad jau ar laiku redzetu, cik no ta taisnība.. :) Protams bez rupjībām.. bet par visu pārejo portāla administrācija varētu neiebilst un ļaut brīvu vaļu diskusijām.. pat ja to satura būt kaut kas nepatīkams par viņiem pasiem, domi, Ogrē pazīstamiem cilvēkiem vai portala apmeklētajiem.. :)
Ok Onjon uz prieksu. Kapee gan to neziveidot tepat forumaa.
ok.. ;) pamēgināsim.. :)
Godīgi sakot baidāmies ka "panesīsies" anarhija :) Mēs neuzņemamies atbildību par to, ko raksta apmeklētāji, tomēr paturam tiesības rediģēt pārlieku kaislīgās izpausmes.
Onijon ,a tu nebaidies, ka kāds par tevi kaut ko uzrakstīs, a? :D
Ogrenet, es pamēgināju.. tad jau manīs.. ja aizies par traku varēs dzēst.. bet ļoti ceru, ka būs interesanti.. :) par mani? aiziet!!! :) vēl jo interesantak.. :)
Būtu kāds labums no tā, ka "suņi rej", jo tāpat "karavāna iet tālāk", t.i. no diskutēšanas portālā diemžēl nekas nemainās. Nedz ceļus kāds remontē, nedz tautas kalpi sāk pievērsties ogrēniešu problēmu risināšanai u.tml. ;(
suņiem nevis jārej, bet jakož kājās.. ;)
Un pēc tam tos kodējus suņus iemidzina-piespiedu kārtā...
:)) jāprot arī mukt.. :? vai arī tie bija maskēti draudi?? :)))
Draudi?Dzīves realitāte!
Dīvaini,ka pārsvarā visi komentāri tiek veikti darba laikā,nav brīnums,ja kantoros sū...gi strādā...
es domāju, ja kādas iestādes darbiniekam darba pienākumu pildīšanas laikā paliek pāri brīvs brīdis, tad ta ir priekšnieku nevis viņa vaina.. :)
Atkal meklējam vainīgos?Ak,šie briesmīgie,briesmīgie priekšnieki!!!
Hm, kā maksā, tā strādāju. Un normālu darba apstākļu radīšana un nodrošināšana ar darbam nepieciešamo VISIEM padotajiem (nevis izredzētajiem), ir priekšnieka ziņā. Ja viņš to nesaprot, pats vainīgs!
esmu savā laikā pietiekami nostrādājis budžeta iestādēs, lai saprastu, ka darba organizācija un motivacijas sistēma vel ilgi būs svešs jēdziens šinī darba tirgus bodīte.. tā ka izsaku cieņu tiem ierēdņiem, kas tur strāda pārliecības vadītīti, bet tiem, kam šis darbs nepatīk novelu ar skubu meklēt citu darbu un veiksmi meklējumos..
optimiste, es nemeklēju vainīgos.. pēc pieredzes varu teikt, ka ir valsts iestades kur personāls tiek noslogots līdz pēdējai minūtei un iespējai, ir vietas, kur patiešām ir brīvs laiks un jāatsēz stundas, kas man šķiet absurdi.. tāpēc tagad organizēju savu laiku pats, tajā iedalot laiku arī ogrenetam.. :))
Vai tiešām Ogrē un Latvijā nekas nenotiek?! Jaunumu Ogrenetā nav, attiecīgi diskusiju arī ne. Garlaicīgi paliek.
ir jaw 6.maijs, bet horoskopi jaw nedeelu staaw nenomainiiti! ja newarat paruupeeties par jaunu info, tad nemaz netaisiet atsewisku sadalu --> HOROSKPOI!!!!!!!!