Kvalitāte

Kas notiek? Vienīgais labais restorāns-picērija Ogrē(Vairāk Saules) arī sāk pārvērsties par ēdnīcu . Pasta vienkārši nav baudāma(šķiet kad sāk ekonomēt uz izejvielām un bijušais šarms kurš bija specifiskajām mērcēm -vienkārši ir izgaisis), par picu arī nevaru neko labu teikt - izskats graujošs(nav apetelīgā valdzinājuma,plānas kā pazoles un siers vairs nav siers , bet gan siera izstrādājums ne nokost ne sakošļāt) Endij!!! Kas notiek ar picēriju???

Erna&CO , 2011-09-19 12:19:24

visgaršīgāka pica sanāk - ja cep mājās, protams daudziem slinkums, bet ir tā vērts.

z , 2011-09-19 12:23:03

Viss iet kapitali uz leju , pedeja laika visadu projektu laika veiktie "Petijumi" irzrada graujošus kritumus apsalūti visās jomās no "Kvalitates servissa līdz Intelektam spejām" nu neviss ta vienkarsji krītās bet vertikali gažas lejā pat salidzinanajuma ar 2-3 gadu senu pagatni.

Lunis , 2011-09-19 13:47:21

Nekas toties tad ilgi nebuss lidz karotajam Eiropas līmenim , pec paris gadiem būsim kā Irija kur visi krogi primitīvas dzertuves un publika pusdebīli pāķi , ir vēl kur TIEKTIES :)

Lunis , 2011-09-19 13:50:17

cep mājās!
neslinko!
ļoti ātri, viegli cepama !

x , 2011-09-20 09:18:35

Laikam tiem, kas katru dienu ieturās sabiedriskajās ēstuvēs tiešām ar laiku viss sāk negaršot un krist uz nerviem. tā kā es baroju lielu ģimeni, man mājās gatavot sanāk arī daudz lētāk, bet reizi mēnesī aizejot uz picēriju vai kādu citu kafeijnīcu, atslābstu un cenšos ņemt par labu. Nav jau kā padomju laikos, kad trauku lupatu sejā bāza. protams, cenas ir palielas, bet tāpat man tie ir svētki!

pusdienotāja , 2011-09-20 14:16:52

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet