esiet uzmaniigi

man shoks, acu priekshaa tikko velosipeedisti mashiina notrieca! esiet uzmaniigi uz celjiem, un ceram ar sievieti viss ir labi

!!!! , 2011-09-09 19:36:23

KUR no treica kas?

Lunis , 2011-09-09 20:04:24

Luni- Pārogrē, tur kur var pirkt mashinas, un tur blakam ir degvielas uzpilde-Vidzemes iela ,manuprat, taa ir! un tur ir taa gaajeeju paareja, luksafori..... nu uz taas paarejas arii notriece sievieti BMW automobiilis! galvenais uzreiz arii celu policija garaam brauca un gan jau arii visu redzeeja. Neizinu kaadas traumas ir sievietei, ceru ,ka viss ok!

lunim , 2011-09-09 22:03:30

Brrr , uz daugavpilenes diez kas nav , pietam daudzi nezin noteikumus JAUNOS ka ar riteni var BRAUKT pār pareju.

Lunis , 2011-09-09 23:47:30

redzi, tur ir arii luksafors, es pats steidzos, viss notika tik aatri, bet ja es pareizi sapratu, tad vinja izbrauca uz sarkanaas gaismas

lunim , 2011-09-09 23:51:15

Tas aicinājums uzmanīties bija domāts BMW (u.c. mašīnu) vadītājam vai lisapēdistiem?

PS. Luni, var palūgt linku uz avotu?

kaut kad sen , 2011-09-10 11:32:15

abiem

!!!! , 2011-09-10 13:09:43

Gājējiem uz regulējamām gājēju pārejām ir jāpārliecinās vai ceļš ir brīvs... nevis man zaļais un tik eju...jo diemžēl pēdējā laikā vairāk nobrauc tieši uz gājēju pārejām. Tas laikam tāpēc ka gaismas ātri nomainās un šoferis grib paspēt pārbraukt pār dzeltenai...a..gājējs pat nepārliecinās....

ccdd , 2011-09-10 16:49:07

2011-09-10 11:32:15 :

224. Velosipēdu un mopēdu vadītājiem pa ceļu atļauts braukt vienā rindā iespējami tuvāk brauktuves (braukšanas joslas) labajai malai. Tālāk uz brauktuves atļauts izbraukt, tikai lai apbrauktu, apsteigtu vai apdzītu vai ja braukšanai attiecīgajā virzienā ir iekārtota atsevišķa braukšanas josla, kā arī šo noteikumu 229.punktā minētajos gadījumos, lai nogrieztos pa kreisi vai apgrieztos braukšanai pretējā virzienā. Netraucējot gājējus un citus ceļu satiksmes dalībniekus atļauts braukt pa nomali, bet velosipēdu vadītājiem – arī pa ietvi, kā arī šķērsot brauktuvi pa regulējamām gājēju pārejām. Braucot pa ietvi velosipēda vadītājam jābrauc ar ātrumu, kas neapdraud ceļu satiksmes drošību, bet šķērsojot brauktuvi pa regulējamu gājēju pāreju – ar ātrumu, kas nepārsniedz gājēju pārvietošanās ātrumu, pie kam velosipēda vadītājam pirms gājēju pārejas šķērsošanas laicīgi jāsamazina braukšanas ātrums.

JOPROJĀM nav stajies spēkā , kaa Saeimu atlaida ta sjie par "Darbiem" aizmirsa un laiž muļķi , ''sitas gaida jau no pavasara apsttiprinašanu:)

Lunis , 2011-09-11 15:04:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet