Sirsenji
Sirsenji apsedushi maju,steidzami vajag palidzibu.Vai kads zin kas ar to nodarbojas.Ieprieksh paldies.
mums riigas ielaa 6 arii - kaa tik gaisma ,uzreiz ielido dziivoklii, kaiminam taapat!
AR MAKROFLEKSU:D Un putekļusūcēju:D
Sirseņti tak ir miermīlīgi. Bez iemesla viņi notekti nedzels. Vienīgā problēma, ka šo iemeslu var dot netīšām (piem. uzminot ar kāju). Bet tās tomēr nav lapsenes, kurām šķiet iedzelt ir hobijs.
ja ir drosme,vajag stikla burku ar skrūvējamu vāciņu,kad lidonis sitas pret loga rūti,uzliek virsū burku,tad pagaida,līdz sirsenis ielido dziļāk burkā un uzliek un aizskrūvē vāciņu,ja nav drosme,tad ziemā mājas bēniņos meklē ligzdu un iznīcina pa tīro,var to vietu profilaktiski reizi pa reizei pavasarī un vasarā apsmidzināt ar Cobru un nepieļaut jaunu ligzdu rašanos. Veiksmi visiem !
Jums deģ..... tikai visus iznīdēt un nosist. Man ar logā ielidoja .Es pratu viņu izdzīt, bet noteikti nenosist.Dēļ tā irša mans rudais ruņčuks pārs gadu atpakaļ, trakoja pēc irša un izkrita pa logu no 5 stāva. Un neveiksmīgi, savainoja kāju un nācās dakterēt. Nu tā tam bija jānotiek, bet lai kādu sist vai indēt, nē. Jo pašam visss nāks atpakaļ. Tā jau daba jums tūlīt dos ādā, bet idiņi to tak nesaprot. Visu var atrisināt pa labam.l
Ķerot ar burku, kad burka ar sirseni iekšā ir piespiesta pie loga rūts vai sienas, būs drošāk pabāzt apakšā papīta lapu vai kādu citu plānu materiālu vāka vietā. Tad, pieturot papīru, gūstekni var gan labi apskatīt, gan iznests ārā. Tikai nevajag baidīties vai dusmoties- uz šīm emocijām šie lidoņi, it īpaši lapsenes, reaģē sevišķi agresīvi. Ja izturēsieties mierīgi bez emocijām-viss beigsies bez kodumiem.