Laba Mājkalpotāja!
Labdien, Ogrēnieši!
Lūdzu, padalieties ar mani informācijā, ja jums šajā sakarā ir pieredze - par mājkalpotājām!
Teikšu godīgi... man tomēr patīk dzīvot Latvijā, taču, lai normāli dzīvotu, raujos trijos, reizēm pat četros darbos... Ir jau labi, bet māja "aizaug", vakaros gribas atpūsties un veltīt sevi bērnam un vīram, nevis mesties mājas uzkopšanas darbos.
Lūdzu, iesakiet labu palīgu mājas darbos!
Cik tas vispār parasti maksā? - mums ir trīs istabas.
Paldies jau iepriekš!
Nav labi tik daudz strādāt , skaties ka šitā strādajot nesanāk kā Švarcnēgera laulenei :) Istenībā jau šai jomā Latvijā būs grūti , trīsistabu dziviklis nav "Savrupmāja" diez vai vari atālauties cilveku no aģentūras kuras piedava majakalpotajas. Domaju ka velies "Palīdzi majas darbos" nevis "Mājkalpotaju" . Nu labi biški jau tev japalīdz http://www.five-stars.lv/lv/uslugi
Kas tad bija Švarcnēgera laulenei??
mums nav trīsistabu dzīvoklis! - lasi uzmanīgāk.
Mums ir trīs istabas, dzīvojam, kā raksti - "savrupmājā".
Zinu dāmīti, kas maksā 10 - 15 Ls par dienu ( māja ļoti liela ).
Pieļauju, ja jāveic mitrā uzkopšana + putekļi, tad tikai kādi 7 ls, ne vairāk. Ja gribas vēl sakopt ledusskapi, mēbeļu vertikālās virsmas, puķu apkopšaana,katrs puteklis, tad jau laikam 10 ls sanāk. Vismaz tādas takses dzirdētas. Iespējams, ka cilvēki strādā arī par mazāku maksu.Jāliek sludinājums.
Protams.ka rauties jaunai sievietei trijos darbos nav prāta darbs.Tad kāpēc nepaaicināt kādu kundzīti,lai piekopj māju,apravē puķu dobes,ieliek automātā veļas kaudzīti,izgludina,varbūt kādu zupas katliņu izvāra.Pāris reižu nedēļa pa 10-15 Ls es Tev varētu izlīdzēt.Man tikai bails no suņiem.
Nu man te radagabals vesta ka maksajot kundzītei 25Ls uz rokas , stradajot viņa katru dienu izņemot svētdienu no 9-19 taisot ēst tīrot maju un savacot sikos no skolas vazajot uz pulciņiem un nodarbībām. Par beņdžu maksajot atsevišķi atkarība kur un cik sīkie vesti. Tante šancē pie viņiem jau vairak kā 10 gadus un pirms viņas esot kādas 3-4 nomainijis , neesot bijušas kā nākas. Jā pēc lielakām viesībām vai ballēm aizcinot uzkopšanas firmu to "Saimniecei" nesot jatīra . Reizi gadā maksajot premiju "Mnešalgas apmērā" veļ viņa braicot līdzi ģimenei arī uz vasaras māju liekas Spanijā. A švarca šitā gadijās http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/48063/svarcenegera-arlaulibas-berna-mate-izskatas-brrrrrrrrr
22338244 Cilvēks meklē kur piestrādāt, zvanat un iespējams spēsiet vienoties
Liec savu vepri pie darba un pati atsakies no pāris darbavietām.Tad arī būs laiks mājai un ģimenei.
Nu gudri gan daži šeit.Sieviete taču neprasīja jūsu komentārus, bet jautāja par iespēju sameklēt mājkalpotāju. Gudrinieki liekas paši ir bezdarbnieki un skaudīgi, ka sievitei tik labi veicas ar darbiem. Noteikti gudra, izgītota sieviete.
Man ir pazīstama godīga, strādīga, bez kaitīgiem ieradumiem sieviete, kas man šad un tad piepalīdz gan pie mājas, gan dārza darbiem. Ja netiek pati, brauc strādāt meita. Ja ir interese, atstāj savu e-pastu, iedošu koordinātas. Dara visu nešķirojot darbus.
Nesapratu, tie Ls 25 - par dienu vai mēnesi? Ja mēnesī par 60 stundu darba nedēļu, nu tad ...Mana paziņa Rīgā par 3 ist. dzīvokli par 1 x saņem Ls 20. Un iet 1 x nedēļā. Par logiem, veļas gludināšanu vēl atsevišķi.
i. : 25Ls uz rokas pa darba dienu.
Zika, paldies par aizstāvību! Nezinu par gudrību, bet, jā, man ir divas augstākās izglītības. Ir jauks, gudrs un strādīgs vīrs, nav man blakus nekāds vepris. :)
Abi daudz strādājam, bet atpūsties gribam kopā.
Mājas darbi... nu... netīk man, kaut gan to visu, protams, daru, jo man patīk tīrība un kārtība.
Labas istabenes esmu redzejis www.fantasyservices.lv