no kurienes?

No kurienes atkal ir uzradušies čigāni Ogrē???kādu laiku viņus vispār neredZēju, bet tagad atkal "mudž" no viņiem!un tas viņu skats uz tevi, itkā esi viņiem parādā.....

Anna , 2011-08-18 12:53:53

Anna : Kāda vaina Čigāniem? Ja runā Krieviski tie ir Besarābija čigani , savulaik ieklīduši no Moldāvijas , Rumanijas. Ja Latviski visdrīzāk Kurzemes Čigani . Čigani ļoti dažādi "Pec reģiona" un tikumiem. Piemeram Kuldīgā un Ķegumā čigāni gana labi stādā par pašvaldību darbos. Man bērnības draugs un sola biedrs bija čigāns gana turīgs un gudrs čalis , skatu ko redzeju pie viņa mājās joprojam navaru aizmirst , reiz biju pie viņa majas un ieveda šis mani seņču guļamistabā paloieliīties vai paradit kautko krutu pēc viņa domām un vi'ma izdavas , štruntas par mi;zu gultu utt . tadas air ari citiem taču griestu vieta viāmiem bija NATS DEBESIS apsaluti realistiski uzglaznotas tumšu zinas debesis ar zvaigznem man pat šoidien liekas ka ar "Apjomu" voot ~40 gadi pagajuši joprojam nevaru aizmirss "čigānu guļamistabu" , tev tā ir ? Gan jau ka 210 kļetkas nilupis pataloks.

Lunis , 2011-08-18 13:08:38

Es arī esmu bijusi čigānu mājās un vienmēr varu pabrīnīties par tur valdošo tīrību un kārtību. lai vai kāda nabadzība vai nav elektrības, bet viss tīrs kā izlaizīts. Par pagalmiem gan to nevar teikt. :)

Lida , 2011-08-18 13:26:52

varbūt mājā iekšā ir tīrs, bet vienai zināmai čigānu mājai pagalms izskatās pēc izgāstuves.

c , 2011-08-18 14:37:46

man nepatīk viņu skats, varbūt veciem čigāniem nav ne vainas, bet šitie jaunoši viņu man nepatīk

Anna , 2011-08-18 15:58:16

Anna : Nesi dzivojusi arzemes , visa eiropa pilna ar visadiem "Arabu šmuļiem" kas atašķirībā no Čiganiem vel ir droši un nekaunīgi . Londonas piemers domaju pavisam svaigs šai ziņā. Nu ko var darīt ka nepatīk , tadi daži no viņiem ir dzīvo tev blakus. Man varbut nepatik saulenes graužoš smulis Juanogrē vai blonda zoss tepat pie Kinoteātra , bet nekas sadzivoijam. Viņi nevins nav tik tuvu agresivi un acīs lecoši ka visu veidu melnie Eiropa . Čigans te mierīgi var dabūt pa muti kā jebkurš cits tapec viņi ar nav neko parak neizceļas. Pamēģini iedoda melnajam banditam pa muti kautkur eiropa , parejie sanaks melnais tukstotis un pess pilsetu nosvilinas "Eiropieši iebaidīti" šai zinja taoec tur viņi nekaunigi un lecigi.

Lunis , 2011-08-18 17:47:24

Nu atkal Ogrē kaut kāda Anna parādījusies.No kurienes?Čigāni nav cilvēki?

Antianna , 2011-08-18 23:00:42

Man klasē Rīgā ir čigānu puika. Fanatstiks puisis. Un vēl ģimenes attieksme pret skolu. Tādu ar uguni nesameklēsi starp latviešiem.

Ievinja , 2011-08-19 08:02:52

stulba tēma

duzzle , 2011-08-19 10:14:42

Stulba duzzle

Ha , 2011-08-19 13:08:17

pati tāda! :)))

duzzle , 2011-08-19 13:40:13

man jau liekas ka simja bez urodav ņebevajet un katrā tautā ir gan lopi gan normāli cilvēki kas atiecas uz čigāniem tad cik man ir bijusi saskarsme tad visi viņi ir meiģinājuši vai nu uzmest vai katkādā veidā piekrāpt. Par musulmaņiem un neiģeriem runājot tā ir cita mentalitāte var teikt pat dzīvnieciskas asinis un salīdznājumā ar baltajiem kuri pieraduši pie komforta un visādām ekstrām tumšādainie ir krietni izturīgāki, kautvai spriežot pēc dzimstības

janka , 2011-08-19 17:23:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet