Hmmm
Sveiki!
Varbūt varat ieteikt man kādu labu vietiņu, salonu??
Nāk izlaidumu laiks, gribās frizūru, nagus un make up. Varbūt kāds var ieteikt salonu, kur ir labi meistari? Negribās, ka īsi pirms izlaiduma ir jājauc ārā frizūra, jo tā nekam neder, seja jāmazgā, jo sakrāsots ir briesmīgi...nu manikīrs cerams noiet greizi nevar.. :D Tātad varbūt varat ieteikt salonu, meistarus? Un vēl, lai nenoplēš 100 ādas par pakalpojumu...esmu dzirdējusi, ka saloni speciāli vēl paceļ cenas...Jau iepriekš paldies! :)
Cik var malt par tiem saloniem vienu un to pashu..
Atvaino Agy, bet es te katru dienu nesēžu un nelasu portālus, tāpēc nezinu, cik bieži šī tēma tiek aizskarta...un, ja Tev nav ko šajā jautājumā rakstīt, tad liecies mierā, un turi savu mēli aiz zobiem un savus pirklstus tālāk no klavīatūras!!! Riebjās šitās kucītes, kam nav ko rakstīt...
VARBŪT TOMĒR IR KĀDS INTELIĢENTĀKS CILVĒKS, KAS VAR DALĪTIES PIEREDZĒ? Ogrē ir 100-tiem salonu, bet uz kuru, lai eju???
Make up varu ieteikt salonā "skaistumkopšana", pie Evijas,ļoti patika. Matus arī viņa taisa, bet neesmu vēl taisījusi tur matus, tāpēc nemācēšu pateikt.
Zini, noteikti vajag iepriekš sarunāt visu, gan frizūru, gan miekapu, lai nav pārsteiguma moments.
Bet runājot par meikapu, arī biju pie Evijas,jau divas reizes, ļoti labi uzkrāso, dabīgi, nepārtaisot par klaunu.. :D un cena 8Ls tikai
Ai, nomierini matus, mauc uz Ikšķili virs pasta.
kur ikšķilē ir pasts??
Gribās tomēr Ogrē. Jo Ogrē arī izlaidums un skola:) Paldies Priekšniek! Kur tieši atrodās taa skaistumkopšana?
Mālkalnes 9 un T.29187006
Ja runa iet par šo salonu, tad pēc skata arī viss smukākais no visiem tajā ēkā esošajiem. Un, biju tur matus nokrāsot, nekur citur negribās iet vairs, tik labi turās matu krāsa un mati zīdaini, spīdīgi..tagad saprotu ar ko atšķirās visu šo ento firmu matu krāsas..likās agrāk, ka visas vienādas..bet..tomēr..varu ieteikt droši, nenožēlosiet, un cenas vispār superīgas!
sakiet, varbuut kaada ir bijusi tur uz kaadu sejas vai kjermenja proceduuru? Gribaas aizet attiiriit seju...:)
'Mana mamma bija uz pedikīru, ļoti skaisti nadziņi tika sataisīti...viņai ļoti patika! :)