esmu vinnējis 500 000USD

Es saņēmu šāda rakstura vēstuli uz e-pastu:
From Peter Paul

No: "BARR. PETER PAUL" <barr.pp.esq@live.co.uk>

29. maijs, 17:47

Powerball adresātam.

s atklāju jūsu vēstuli un jūsu e-pasta adrese ir izvēlēta kā uzvarētājs jaunās programmas reklāmu mūsu jaunā Java programmatūru internetā visā pasaulē, šo izlases veida e-pasta adreses, katra tīklā.

Ievērojiet, ka jums nav nopirkt biļešu brokeris vai Molbertā, jo tas ir balstīts uz veicināšanu un attīstību interneta lietotāji, tāpat kā jūs, un palīdzētu pašreizējās finanšu krīzes apstākļos visā pasaulē pēdējā laikā šodien.

Prasības iegūšanai uzvarētājs ir aicināti sniegt mums informāciju, lai jums iesniegt savu uzvarētāju balvu un dot uzvarētāju sertifikātu stulbi reģistrēti tiesā savā vārdā. Tas atvieglos ASV $500,000,00 nodošanu jums. Turklāt pārliecinieties, vai visa informācija, kuru sniedzat mums ir pareiza un derīga, lūdzu atzīt šo brīdinājumu, lai nezaudētu piešķiršanu kādam citam.

Aizpildiet veidlapu, uzvarētājs profilu:-

Vārds:
Uzvārds:
Ģints:
dzimšanas datums:
Ģimenes stāvoklis:
Valsts:
Mobile vai rokas klausuli:
Nodarbošanās:
Adrese:

Turklāt jums ir neizpaust savu balvu līdz jūsu fonda izpaužas jums, lai novērstu atkārtotus pieprasījumus, kas var rasties atstādināšana uzvarētājs, jūs varat sazināties ar mani jebkurā laikā pieprasīt manu palīdzību.

Atkal, es apsveicu jūs par uzvarētāju balvu un jūs redzēsiet to tik ilgi, cik jūs sekot instrukcijām un uzņēmuma noteikumu prasībām, paturiet prātā, ka kapitāla $500,000,00 jūsu drošībai.

Apsveicam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Peter Paul.
Powerball prasības Office
Tur saka ka esmu vinnējis pusmiljonu zaļo dollāru, vai tas ir reāli? Ko darīt, ja kādam ir pieredze varat palīdzēt, pēc saņemšanas parādā nepalikšu.

Juris , 2011-05-31 08:11:41

izdzēst!!!!

es , 2011-05-31 08:16:08

izdzēs un aizmirsti!

ilze , 2011-05-31 08:32:47

Man ar šitāds ir bijs,pēctam tev tip jāpārskaita kautkāds % uz noteiktu kontu lai tu varētu dabūt tos savus zaļos.karoč najiobka tā ir ;) nekas vairāk :)

hahh , 2011-05-31 09:29:14

Kāds vēl pat apsver domu par šādas vēstules satura patiesumu?!?:D:D

Agy , 2011-05-31 09:47:06

>>pēc saņemšanas parādā nepalikšu.

kāds naivums.

ss , 2011-05-31 10:07:32

man regulari pienak vestules, ka esmu vinnejusi miljonus :)))))
padoma- tu tapat vien kadam dotu naudu?.....un ja tas Peteris Pauls sanems vismaz 5 zalos no kadiem kaut vai 200 lohiem vinjs jau ir vinnetajs :)))

m , 2011-05-31 10:17:33

taa vestule ar taadaam gramatikas kljuudaam...... ;-D

4apa , 2011-05-31 10:24:25

vai tu dzen jokus?

Juri? , 2011-05-31 11:09:45

Nu tad apsveicu!!!

Qwerty , 2011-05-31 12:25:27

Ir tāds čalis ar klīkonu "Ilarijs" viņam sports šitos čakarēt TIKAI tur jābūt ļoti uzmanīgam jo publika tā neprognozējama , bet ja to spēj tad var atlais šitā http://ilaarijs.blogspot.com/2009/08/afrikas-sveicieni-10.html

Lunis , 2011-05-31 13:06:37

Vai ir vēl kāds,kurš NAV saņēmis šādu vai līdzīgu( automātiki iztulkotu latv.valodā) ziņu?
Bet,ja godīgi - pirms vairākiem gadiem,kad tās vēstules tikko parādijās - es uz 100daļ sekundi arī pieļāvu tādu iespēju. Savus datus gan nekur, par laimi, neaizsūtiju.:D

Ance , 2011-05-31 14:04:44

Ak jel! Katru dienu vismaz viena šāda vēstule ir manā e-pastā. Saturs mainās (sākot ar to, ka esmu vinnējusi loterijā (Microsoft, CocaCola, Western Union u.tml.) , beidzot ar to, ka esmu vienīgā mantiniece smagi slimai sievietei, vai arī ģimenei, kas gājusi bojā Fukušimas katastrofā). Stāsti mainās, bet katrā vēstulē nemainīgi tiek prasīts sazināties zvanot pa norādīto tālruni vai arī rakstisi aizpildīt šo te:
Vārds:
Uzvārds:
Ģints:
dzimšanas datums:
Ģimenes stāvoklis:
Valsts:
Mobile vai rokas klausuli:
Nodarbošanās:
Adrese:

Ieraksti google "Scam Emails" vai "Scam Letters" un tur ir miljardiem info par šo visu ;)

Laimīgā , 2011-05-31 14:31:01

pilnīgas muļķības.
cilvēki aiz labas dzīves nezin ko darīt, tad izdomā ka tagad paslimos ar depresiju.
slimojot ar depresiju pa īstam neko neuzrakstīsi/neizdarīsi!

Priekšnieks , 2011-05-31 14:50:20

Apsveicu! Protams, ka paveicies. Varēs braukt ar Porsche Cayenne, tāpat kā citi - viņi jau arī, laikam, vinnēja loterijās.

arī , 2011-05-31 17:01:27

Nu paldies Luni, tas ir labais - mēs mīlam ilāriju, bija jautri to redzēt, varbūt pamēģināšu ko nebūt līdzīgu. Taisnību sakot es nekad nēsmu ticējis ka kāds man grib uzdāvināt puscitronu. Tikai liekas ka kādi jau uzķeras, jo ko tad sie tā rakstītu.

Juris , 2011-05-31 21:36:20

Ārprāc kādi dunduki pa pasauli staigā, un padomu vēl prasa?

spicais , 2011-06-01 00:29:01

spicais, tu nu gan visu saproti pa taisno, laikam pats esi dunduks!

hi , 2011-06-01 08:58:35

vel kads arii tic shitam uzmetienam :D vax,dzes laukaa to vestuli un aizmirsti,so joku ;) ieskaitisi vinu kontaa naudinu,it kaa kaut kadu nodokliti un tavs vinnests pazudiis :D

vax , 2011-06-01 09:06:17

vel kads arii tic shitam uzmetienam :D vax,dzes laukaa to vestuli un aizmirsti,so joku ;) ieskaitisi vinu kontaa naudinu,it kaa kaut kadu nodokliti un tavs vinnests pazudiis :D

vax , 2011-06-01 09:06:18

Jums nekad nesaprast melno cilvēku funktieri , priekš viņa jebkurš baltais ir staigājošs stulbs bankomāts no kura vaig tik biškī papurināt un piķis birs straumēm laukā :):)

Lunis , 2011-06-01 09:47:21

klasiski vecs lohatrons. Pec n-tajiem meiliem, iespeejams pat smuki noformeetiem dokumentiem, bus kvits par nelielu summu ap 1000 usd kaut kadu izdevumu segsanai. ja nemaksaasi, tad saaksies draudi, ka redz vini ir visu tev sakaartojusi un pec tas valsts likumim tev ir jaamaksa tie 1000 usd, citadi bus tiesu darbi. bombiis tad ar realam draudu vestuleem. jo tavi dati jau visibus iesniegti un nedod dies veel pases kopija bus nosutiita, tad buusi reaali uz akja. protams , ka neko nepiedziss, bet nervus pabojaas ar n-tajiem meiliem. galvenais nparakstit neko, jo ir bijusi gudriniek, kas paakstas un aizsuuta vel atpakalj, nu tad gan ir cauri

DD , 2011-06-01 23:50:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet