Astrologs Ogrē?
Vai kāds var ieteikt kādu labu astrologu, kurš konsultē par biznesu Ogrē, vai tās tuvumā?
Vienu zinu, pieņem Ikšķilē. Paskatiet viņas lapu - www.celinda.lv Laba, man patika. Cik zinu, taisa arī rakstiskās prognozes.
cena?
Jū Linda forša man patīk , perfekts stils bildēm un gaume uz konfektēm :)
Biju ziemā, tad bija 20,-lati, apskatījos tikko lapā, nekas nav mainījies, tāpat 20.
salonā Helioss - labas atsauksmes.
Gints no Lielvārdes arī labs tikai kontakti pazudušī. Iespejams dr.lv var atrast.
murgs kaut kaads - astrologs par biznesu. Garanteeju - veersisies pie astrologa, bizness neizdosies, magija. Kad neizdosies, atceries, ko teicu. Ir gan cilveki naivi un stulbi.
zzu...ko streso?? Ja Tev liekās, ka tas ir murgs...nu tad nelasi nemaz un kur nu veel par atbildi..vnk neatbildi...nevienam neinteresee tavi gudrie komentāri par naiviem vai "stulbiem"cilvēkiem...
...katram ir jāizmēģina vizīte pie astrologa...un pēc tam arī cilvēks pats spriedīs vai tas bija nevajadzīgs gājiens vai tomēr lieti noderēja...nevis tagad Tu uzraksti tik stulbu komentāru un viss..neviens neies. Man ir laba pieredze par astrologu..un zinu, ka kādreiz noteikti vēl aiziešu...
Helios salonā ir ļoti, ļoti labs astrologs ! Iesaku visiem, kam tāda vajadzība.