Skola iet uz beigām, tik daudz kas jadara....
Sveiki. Man uz skolas beigām sakrājušies tik daudz darāmi darbi referati, esejas, biznesa plāns, bet pati to apzinos ka visu izdarīt nespēšu, varbūt varat ko ieteikt?vai palīdzēt?
Jau iepriekš paldies!
Biezu maku vai labu investoru un problēma būs ka ar roku noņemta :)
hmmm nu tavā vietā noteikti ka ņemtu palīdzību no atlanta mājas lapas, tur tak ir referati, esejas, diplomdarbi, biznesa plani utt. Takā tik uz priekšu!Pietam nedargi manuprāt...
Elzux . Jaa un katram otrajam vienadi vaine:) Tos var izmantot ka bazi sava rakstisjanai nevis gatavus iesniegsjanai:)
Nu bet es jau nerakstiju ka viņa var nodot jau gatavus no atlanta paņemtos darbus, protams es tak ar pielaboju parasti bišķi ar saviem vārdiem. Bet visa visuma esmu ar atlanta palidzibu dadz kur tikusi cauri sveika :)
Nu cik es zinu esmu jau izmacijusies 2 skolās un man nav nacies saskarties ar vienadiem darbiem klasē.
Bet nu var jau gadīties tas nav izslēgts, tapēc ir japiedomā pie sava darba un jāparlasa tas.
Elzux : Bišķi pielabot tā lai oziet cauri sanak parrakstit 3/4 daraba. Krieviem skolas ir specials softs kurs piemeram salidzina visas pieejamas "Referatu" bazes esosjos darbus ar iesniegti , ja sakritiba lielaka par 10% LIDO LAUKA ka korkjis , nupatas nesen Vacijas aizsardzibas ministru saita pavisma vienkarsji ar "Referatu skaneri" piekjera disertacijas "Naorakstisjana" :):) Taka vienkarsjak un ka dara vairums "Slinku bet turigu bernu" noligst kadu nabadzigu ucjeni vai studenteli lai saraksta visu tava vieta:):) Prieks nav letas toties drosji :):) Pats arei sava joma esmu kadreiz loti labi ta pelnijis taisdams cilvekiem "Diplomdarbus @ ieksites " :):)
Vai tēmas vari nosaukt. Varu rakstīt esejas, bet ne par kodolfiziku...
rakstniece : Nu tik nepiemirsti ka no šitādiem vismaz 50% priekšapmaksa citadi paliksi tukšā.
Gudrs skolotājs atšifrē visus plaģiātus, īpaši, kurus var iegādāties internetā. Un, tālu dzīvē netiksi , ja iesniegsi citu rakstītos darbus. Parasti šādi skolnieki vai studenti "nomuļā"studijas vai arī viņus izmet, jo, kad uzdod mutisku jautājumu, tad nespēj veidot sakarīgus teikumus utt. Smadzenes notrulinās.
BB : Nuuu man jau liekas ka liela dalja visadas "Maksas paligaugstskolas" studejosjo ta dara ta vismaz liekas parunajot kletiene ka vispar skola nav galis par augsstskolu nerunajot PRINCIPA neko nav lasijusji neko nezin parstaidzosju vaju zinasjanu bagasju JEBKURA joma:) Mums pilnas pasvaldibas un valsts iestades ar tadiem SKATIES brinies ka vispar prot lasit rastit pie tik pietiucigam intresem par jebko:):) Mulkju laikmets :D :D