Dalaties viedoklī, pieredzē!

Sakiet lūdzu, vai kāds skaistumkopšanas salons Ogrē strādā ar Goldwell matu krāsām?

Zane , 2011-05-05 15:44:15

Redzēju ejot garām GOLDWELL reklāmu..Mālkalnes pr.9 ..pašā galā..jauns salons izskatījās:)

Psihā:) , 2011-05-05 15:46:01

atkal viss no jauna!!!tikko sevi reklameja...nekas nesanaca?neviens neiet?

.. , 2011-05-05 19:15:49

Man liekas, ka Meža prospektā!

***** , 2011-05-06 13:43:55

jau sak krit uz nerviem,es saprotu ka ogre parak daudz frizetavus,tad jadoma no sakuma nevis vert vala vel vienu,protams tas atkal pashreklama,ja cilvekam vajag atrast to salonu kur ira ta krasa,vinsh nerakstis foruma,bet aizies vaj pazvanis......

viktorija , 2011-05-06 15:00:34

Šausmas kādi tie Latvieši ir...es tikai vēlējos uzzināt vai Ogrē ir Goldwell, bet te...ārprāts...tikai viens cilvēks uzrakstiija, paareejie kaut kaadas reklaamas piemin.,..Jums visi maajaas? Ogree visur salonos ir švarckopf vai vella, londa...netaisos savus matus bojaat ar leeto kosmeetiku un kraasaam...uz Riigu negribu braukt, lai tikai matus nokraasotu...bet Paldies, jau biju jaunajaa salonaa, nokraasoju savus matus, esmu apmierinaata un Juusu latviskos, laipnos komentaarus vairs neveelos i lasiit...drausmas....krievi nekad nav taadi kaa Latvieshi....kas tikai maak dirst...un buut nelaipni....Un Viktorij...Tu laikam tomeer esi Krievu tautiibas cilveeks, skatos gramatikaaa problemas...tad jau skaidrs, kāda līmeņa cilvēki te atbild...nav vērts vispār neko jautāt, skatos šajā forumā uzreiz tā būs reklāma lūk...interesanti, kāds man labums no kāda salona reklamēšanas?? Tas tak nav mans īpašums....Paldies jaukie cilvēki, lai Jums jauka diena!! ;P

Zane , 2011-05-09 08:44:50

Klau, .. (divi punktiņi) un viktorija....Jūs gadījumā neesat no blakus saloniem?? :D Luīze, Laura, Vairāk nekā frizētava?? Ko Jūs stresojat? Ko lienat un atbildat, ja Jums nepatīk? Tad ignorējat...Jūs sevi nodevāt!! Īstenībā esat salonu īpašnieces???? Haaaa...

Dakats , 2011-05-09 09:09:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet