""Talka"

Vispirms- liels paldies lielākajiem Pārogres mēslotājiem... mazliet ciniski un skumji, talkā piedalījās Augstskolas docente, maģistre vadības un ekonomikas zinātnēs, ārsts, grāmatvede un bērndārznieks...garāmejošie- pat nekaunējās, par to, ka kāds vāc viņu izsmēķus, autobusu biļetes, saldumu papīrus,suņu izkārnījumus, pudeles un riepas... no nosauktajiem talkotājiem, to ceļu neviens nestaigā un ceļamalas nedrazo... Visa ideja jau baigi labā- visu gadu mēslosism, vienā dienā savāksim!!! Urrā, tik cilvēki kuriem to vajadzēja darīt, pat negirbēja izskatīties labāki kā patiesībā ir....Uz " talku" vairs neiešu, kauns par "cilvēkiem"...

Beka , 2011-04-30 20:51:15

Beka : Mu mīlā ar to jau atšķiras "Massa" no indivīda ka indivīds kaut ko dara DOMĀJOT un tāpēc ka viņam vaig bet "Massa" tikai bara instinkta vadīta bez domāšanas :):) Nu Docentiem un pasniedzējiem acīm redzot bija sava iekšēja prasība pavākt mēslus un pakustēties bet "Massai" nebija nekādu izjūtu tā normāli varēja dzīvot arī tā kā bija un ar to kas bija , paaudzināt vienam otru ir visai bezcerīgi ES tā domāju:)

Lunis , 2011-04-30 21:48:47

man arī ir kauns par cilvēkiem! talko tie, kas tāpat ikdienā neko zemē nenomet. derētu tos urlas likt pavākt savus mēslus!
es arī turpmak laikam atturēšos no šādiem pasākumiem......diemžēl....

bekai , 2011-04-30 22:48:01

bekai : Citus nav ko mēģināt pārmācīt , tā nav produktīva nodarbe. Urla tāpēc arī ir urla ka viņš mēslo , iespējams ka tā ir vienīgā lieta kā viņš spēj atstāt kādu atzīmi uz zemes par savu eksistenci. Piemēram tā puse no kuras daudzi no viņiem nāk spļaušana skaitās svēts rituals kas nes veiksmi , daudzviet varasiestādes spiestas viņu izskausts ar vardarbīgām un drakonisku sodu metodēm tur šiltes ka par spļaušanu un mēslošanu PASAKAINI sodi , a ko lai dara cilvēks tač grib būt laimīgs. Nuuuu ja jau tu gadi ka tevi par Talkošanu kāds uzslavēs tad tev šo pasākumu nevajag , tajā piedalās tikai cilvēki kuram tas ir iekšēji nepieciešams un jūt tam vajadzību un motivāciju , ja tādu nejūtu nu ko kāda problēma pievienoties jau minētajiem "Urlām @ Ko , viņi ar tādu nejūt kā teicu varbūt pat jūtas apspiesti ka jūs izdzēšat pēdas par "Viņa eksistenci" es pat teiktu zināmā mera fašistisks piegājiens šitā ignorēt lielu daļu sabiedrības varbūt viņš jūtas 'Mēslotajos pēc pārliecības un etniskās piederības"

Lunis , 2011-05-01 00:13:56

Man nevajag uzslavas, šķiet vienkārši gribu likt kādam nokaunēties, man gribas dzīvot tīrā un sakoptā vidē, kur izejot pastaigāties nav jālavierē starp stikla lauskām, papīriem, pudelēm un suņu mēsliem...Ja reiz negribas urlām tīrīt, tad sākam etioloģisko ārstēšanu?- sodam par mēslošanu?

Beka , 2011-05-04 09:12:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet