Fotokursi Ogrē
Meklēju cilvēkus kas, gribētu apgūt fotomākslu par ļoti unikāli zemu cenu - tikai 60 Ls(salīdzinot ar identiski piedāvātiem kursiem citur). Lai nokomlpektētu grupu ir vajadzīgi vēl pāris cilvēki, citādi būs jāgaida līdz rudenim. Diemžēl rudens man neder, tādēļ ļoti ceru, ka uzradīsies vēl kāds gribētājs pavasarī. Te ir saite uz reklāmu (zvanīt uz pirmo norādito numuriņu plakātā, jo otrs man neatbild) - http://www.zip.lv/show/?i=1646135&search=552cfdde47d3a46f940f77d43527a798&place=4
Tev galvenais ir cena?
Kāds tas meitiets "Foto Kārs" :) Oi man te ar dažās nociesties nevar jau velk uz upmalu mežmalu:):)
eu nu šī nav tā kas mālkalnei *opu laiza ?
2011-04-16 23:09:13 : Kurš nu kura , šitā ir gana zināma Austrumeiropā māksliniece domāju ka bez Patmalnieces pati krutākā no Ogres nākusī.
Nevienam neko nelaizu! Nē, man r svarīgas zināšanas. Es būtu gatava apmeklēt šos kursus arī par augstāku cenu, bet protams esmu priecīga, ka tiek piedāvāti kursi pa cenu, kas ir trīsreiz mazāka kā identiski kursi kādos mācību centros. Tādēļ man šis piedāvājums ir ļoti ieinteresējis, ka esmu gatava pati sameklēt vēl kādu cilvēku, lai tikai tiktu nokomplektēta grupa. Citādi man šie kursi iet gar degunu, jo kā jau minēju, rudenī man viņus apmeklēt nebūs iespējams.
liga : Nu tā no pieredzes arī VAIRUMĀ "Mācību centros" tie pasniedzēji ir pilnīgi iesācēji "Teoretiķi" kas pēkšņi sajutuši nepārvaramu PASNIEGŠANAS misiju , vai tādi kas nekur neko šai jomā nav darijuši. Deģe vismaz ir izcili spējģa pasniezdēja un talants ar starptautisku atzinību autor foto aprindās kas KOPĀ gadās ļoti reti. Taka pie Gundegas mācīties pas par sevi ir KRUTA / NODERĪGI . Kā jau teocu vieni 80% "Foto pasniedzēju" vispār nav to vērts lai pie viņiem mācītos pat par BRĪVU par naudu nemaz nerunājot :):)
Paldies Luni :)
Gundega vēl varētu iemācīties savu bērnu audzināt.
Luni, tādēļ jau es sākumā rakstīju, ka tā tiešām ir ļoti laba cena un vēl pietams pie tik labiem, profesionāliem pasniedzējiem!
he : Tev lliekas ka vinai butu jamacas no TEVIS vane ?:)
nebūt ne,ir arī citi "spilgtāki piemēri" .Jauku un saulainu dienu!
he : Manuprat abiem nu jau tinjiem ne vainas :)