Dzimsarakstu nodaļa!!!

Kādas atsauksmes par laulībām Ogres dzimsarakstu nodaļā???
Cik tas process izmaksā vispār?

paldies.

gita , 2011-04-13 14:20:06

aizej un paprasi cik maksā...jocīgā

sms , 2011-04-13 14:26:10

Nodaļai ne vainas , nesen biju tantes laipnas ceremonija sakarīga . Viens sievišķis gan bija bišķi kašķīgs un manierīgs laikam vecmeita , bet viss jauki un solīdi principā kā tas Ogrē bijis vienmēr. Taka viss O.k . Foto ar tur labs vecmaistars Guntis perfekti izkodis ceremoniju un zin smukākas vietas un rakursus:) Taka šaka stiep tik papīrus un ESI LAIMĪGA :)

Lunis , 2011-04-13 14:38:45

ja, Gita!dodies drosi, man pirms 2 gadiem bija procedura-pietiekami sviniga un skaista

rose , 2011-04-13 19:35:47

Mums patika.. Bija nevis Vitolas kundze, bet otra ( nezinu vārdu). Skaista, īsa ceremonija.
Bet Guntis gan mums nesmukas bildes sataisīja. Bija tāds nelāgā omā. Daudzās bildēs bija"nogriestas"sejas... puscilvēks redzams.... Bet cenas, protams, salona !!!

Zane , 2011-04-14 07:31:51

Zane : Paredzi ka ceremonijā jābūt visam viesu barak kas telpā pilnībā redzamam visās bildēs ?:) Tā nemeēdz būt , cilvēku pilnā telpā vienmēr kads būs nogriests :):) Zinu pilnīgi droši ka labāk par viņu tur neviens neuztasīs , vienkarši viņš perfekti zin ceremoniju un zin ka konkreti cilveki viņu vada:) Es protams taisu labi esmu daudzus daudzus simtus kazas uzbildesji Latvija un gana daudz Vacija un Francija , taka zinu ka Labak par Gunti tur neviens neko eiztasis. Latviešiem atšķirībā no parejas pasaules ir tieksmes "Griest muguras mesties čupās slepties" tipa nepatik fočēties tapec griež bilde muguras , citur ja cilveks ir kazas vai kada pasakuma vins zin ka jabut sejai pret pasakuma noriski nevis "Mugurai vai slepties" specifisks Latvijas pāķu gajiens kāzās raksturigs TIKAI Latvijai .

Lunis , 2011-04-14 09:35:21

man gan bildes ļoti patīk..visādus momentus un grimases,no visām pusēm noķēris:D

es.. , 2011-04-14 14:51:05

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet