Konkurss ar vērtīgām balvām
Kļūsti par mūsu mājas lapas sekotāju portālā draudiem.lv līdz 1 maijam un vinnē (datora apkopi vinnēs 3 sekotāji) pilnu datora apkopi Bez maksas + datoru paņemsim no mājām/biroja un aizvedīsim to atpakaļ (bezmaksas piegāde attiecas uz Ogres, Ikšķiles, Salaspils un Rīgas pilsētām) Sīkāka informācija - www.datoru-serviss.com !
Portāls draudiem.lv?? Tas gan ir asprātīgi!
Bez maksas paņems datoru no mājām/biroja...! Asprātīgi riktīgi.
Kas tieši Jums tur liekas asprātīgs?
Paņemsim un aizvedīsim, vai atvedīsim?
Paņemsim uztaisīsim apkopi un atvedīsim atpakaļ.
šitā man viens dekoderu paņēma,aizveda remontēt...bet neatveda;)))
Nu tāda atsķirība ir uzņēmumiem no "kaktu" meisteriem, uzņēmumi nekur nepazūd.
Un kā vēl pazūd... Un ar visu naudu.
jo-jo : Precīzi , kaktu meistaru var sakērt un alikt pa bieti vai novilkt čibas un pižiku bet "Uzņemums" patēc jau arī ir "SIA" lai nekādas atbildības PERSONĪGI nebūtu :D :D
to Lunis, tik pat labi var saķert uzņēmuma vadītāju ;)
datoru-serviss.com : Jā un pēc tam atbildēt mentenē par laupīšanas uzbrukumu ?:)
eu, veči, no ko jūs cilvēkam biznesu traucējat ar šitādām runām, ka aizvedīs un pazudīs :) ?
aaa : Mes netraucejam , mes smejamies ka "Firma labaka par privatu meistaru" pec definicijas :):) Isteniba jau abiem daudz plusu un minusu bet butiba viss atkarigs no Individuali katra cilveka un SIA ltas tada vai citada meta nozime "Kolektiva bezadbildiba" kautgan dzive ta nav:):) Mums tak neviens nedibina Komanditsabiedribas kad kads ir pilniba atbildigs bet gan SIA kad visi ir bez personigas atbildibas:):) Individualam savadak ZIEPES un atbild ar savu mantu vai galvu pec likuma:D :D Lai veicas censonim protams man nekas nav preti pret cita godigu biznessu , bet stasti ka SIA labaks par Individualu ir mazaka mera mulkjigi :)
Kas Jums slēpjas zem vārda apkope?
Slinkums rakāties pa to lapu, bet šis man patīk :D
Atcerieties, nesavlaicīga datora apkope novedīs pie datora bojāšanās!!! Iesakam veikt datora apkopi vismaz reizi pugadā.
Šitais jau atkal Teras maznozīmīgais "konkurents" no Pārogres gatves.. :) Tipa firma, bet nav firma. Ofiss privātmājā.. :) Ja jau reklamējās Ogrenetā - bizness neiet.. Bet vismaz malacis, sociālos tīklus bīda.. :) Lai veicās!