Datoru serviss Ogrē
Tikai aprīli vienreizēja akcija: pārbaudam datoru uz vīrusu esamību BEZ MAKSAS! Ogres datoru serviss, veic datortehnikas remontu un apkopi. Precīzāka informācija par akciju un piedāvātajiem pakalpojumiem mājaslapā: www.datoru-serviss.com
Ei tu nost
Krīze :D cilvēki vairs firmās netaisa°:)
Mums cenas nav lielākas kā privātajiem meisteriem!
Nu ko tur var ņemties ar tiem servisiem.. :) Ogrē ir tikai viens sakarīgs serviss - Teras serviss. Citiem nav uzticības..
Mani vairāk interesē ne tik daudz pārbaude, bet gan tieši pati vīrusu izdzēšana un datora atgrieshana iepriekšējā stāvoklī. Tas ari ir bez maksas? Jeb Jūs diagnosticēsiet to, ko jau tāpat ir izdarījusi antivīrusu programma?
gan jau xtm pats ir teras darbinieks ka tā saka :D
Nav ne vainas Teras servisam. Bet lai teiktu, ka citiem nevar uzticēties... lielākā daļa jūzeru par katru ITšņiku teiks, ka ne par ko samaksāja... jo redz pēc pusgada atkal tas kompis bremzē :)
P.S.
Es neesmu no Teras, esmu no cita IT kantora :)
Sievuss, tu domā tava antivīrusu programma atrod visus vīrusus un trojāņus? Vīrusu dzēšana nav bez maksas. Runājot par teras, mūsu vai kāda cita servisa kvalitāti var viegli uzzināt ierakstot googlee nosaukumu.
www.serviss.eu
Patiesībā es arī uzskatu, ka piedāvāt kā ekstru - pārbaudi uz vīrusiem ir muļķīgi :) Nekādu jaunu riteni neviens neizdomā un nevienam servisam NAV īpašas servisa vīrusdetekcijas programmas :) Labākā gadijumā skenē caur safemode. Lai gan mēs saviem klientiem liekam HDD pie mūsu mašīnas un tad skenējam, lai būtu vairāk pārliecības par rezultātu.
Viktors: godīgi sakot, praksē pat bezmaksas AVG atrod visu ;) Vienīgi ja skenē "slimu" datoru uz aktīvās sistēmas, tad vīrusēni māk sevi arī slēpt.
Protams, ka lietotājs vulgaris, 80% gadijumu neatradš jau aktīvu vīrusu, bet tas nenozīmē ka šis pakalpojumus ir ekskluzīvs. Ekskluzīvi būtu, ja arī iztīrītu no vīrusiem bez maksas :)
Matīss, vēl ekskluzīvāk būtu ja bez maksas taisītu apgreidu :) , bet mēs taču nedzīvojam pasakā.
Nu neesmu es Teras darbinieks. Vnk saku no pieredzes.. Lai gan Matīsam taisnība, lietotāji par visiem šīs nozares pārstāvjiem izsakās ne pārāk pozitīvi, jo redz šie cilvēki, it kā ne par ko ņemot naudu.. :D :D Un viennozīmīgi pareizāk ir ja "slimo" hārdu liek pie servisa kompja un tad skenē..
Kā arī Viktors un tā Pārogres gatve liekas kkur pazīstami.. :)
Cik servisā meistari ir? Cerams uzticami asinssuņi.
Neviens labāk par Matīsu nav strādājis..no ogres esmu saukusi ap 15 meistariem - Matīss bija vislabākais. T.: 25852475, iesaku palūkoties arī www.mcweb.lv
Neviens labāk par Matīsu nav strādājis..no ogres esmu saukusi ap 15 meistariem - Matīss bija vislabākais. T.: 25852475, iesaku palūkoties arī www.mcweb.lv