labs frizieris Ogrē
Sveiki!
Vēlos jaunu, skaistu matu griezumu,bet nezinu kuru frizētavu un frizieri Ogrē izvēlēties.
Vai varat ieteikt?
G g g , aizmirsi "Nesen dzīvoju Ogrē"
Frizētava "Panda" Tīnūžu ielā 5. Friziere Irīna.
Sveiki!
Vēlos jaunu, skaistu matu griezumu,bet nezinu kuru frizētavu un frizieri Ogrē izvēlēties.
Vai varat ieteikt?
P.S. nesen dzīvoju Ogrē!
Friziere Marika , strādā TOP veikala 2 stāvā.
Marika ir laba,bet dārga:(
Jā Marika dārga, bet Sniedze vēl labāka(tikai vienmēr nopīpejusies) un lēta.Frizētava "Panda" Tīnūžu ielā 5 :)
Salonu Katrīna labāk apiet pa gabalu:-(
"Renē" salons, uz Brīvības ielas. Friziere Dina. Esmu ļoti apmierināta, kā viņa strādā. Tajā pašā salonā arī Aiva ir ļoti jauka un laba. Takā, tur droši var iet, apgriezt matus un izveidot skaistas frizūras.
Gita : Jāsaka paldies ka salonu par "Rensteli" nenosauca , tomēr bišķi stilīgāk skan "Ievilku Renē" nekā prasti iekrist ar seju renstelē:)
Neuzskatu Renē par labu salonu.Cenas gan labas .Var samaksāt 35 ls.un neiegūt cerēto.Cenas neatbilst pakalpojuma kvalitātei.Dinai vispār ir īpatnēja gaume.
Nu par Dinu ir atsevišķs stāsts,viņai kaut kas ar galvu nav kārtībā un tādus murgus saveido,ka pēc tam jāraud par izmesto naudu.Un kā viņa klientu klātbūtnē izturas pret otru frizierīti Aivu....sen jau par to vajadzētu parunāt.
Nu Dinai tieshaam looti jociiga gaume.....citiem ir ok, bet citi galiigi kkemi no vinjas iznaak !!! Aiva - taa arii visu muuzu buus paliidze, pati vainiiga, ka pret vinju taa izturaas !
Kūrmājas otrajā stāvā strādā Vanda. Ir ļoti laba:)
heh,diemžēl Ogrē dzīvoju visu mūžu, biju nostabilizējusies pie Aivara Ikšķilē, šis vairs nav, tā arī frizieri meklēju un meklēju. Domāju varētu mēģināt pie Marikas. Cerams nav pieraksts mēnesi uz priekšu! :)
lai Jums jauka diena,Ogrēnieši!
Ja ir vēlme iegūt ko mūsdienīgu (griezumu vai krāsu) droši dodieties pie frizier meistara Jurģa uz salonu "Katrīna".
un pie kā tad tā laipnā klusā meitene Aiva ir vainīga ,ka pret viņu tā izturas,Dina jau daudzus gadus izmanto kā sesto un savu garastāvokli uz meiteni izgāž mūsu klientu klātbūtnē.
Sieviešu sapņu frizieris Jurģis no "Katrīnas". Moderni nokrāsoja un nogrieza,saveidoja+nokrāsoja skropstas un samaksāju tikai 13Ls
Arī iesaku Mariku , forša friziere.
Un ko tad Aiva tur strādā ,ja tik slikti pret viņu izturas? Tas ir tik nekorekti-tā klačoties par savu darba devēju.Kurš tad viņu ir izskolojis, ja ne tā pati tik briesmīgā Dina.
Ogrēnieši Dinas stilu zin ,un ,kas nezin, bet tik tur skrien,lai padižoties,ka ir tur bijuši,paši vainīgi.
LL!! kas tev saka,ka klačojas darba ņēmējs par savu darba devēju?? ir cilvēki,kas redz no malas lieliski to attieksmi,tas nav nepanamāni..:D
kads Jurgis? Katrina,cik atceros tur meitenes stradaja.
Jā, jā strādā arī foršas meitenes, bet ir arī puisis, laikam pavisam nesen :)))
Reaali izskataas ka tas Jurgis no Katrinas ir pidarins, nu taa izskataas, un runaa arii itkaa olinjas butu saspiedis,un nerunaasim par to briesmoni, ko sauc par administratoru, kaa saka kaada dirsa, taada seja, fuuu, vemt gribas , kas nav vairs nevienas normalas frizieres, kur vinas palikusas?
tur tacu Ilze vai tad nestrada?
Iesaku Gŗivas prospektā - Ogrē pie stadiona Santu.Īpaša pieeja katram klientam,radoši veic savu mīlāmo darniņu. Cenas -saprātīgas .Aizej,patiks! Turpat ir arī otrs meistars,kas sakops galviņu tavam draugam.Arī radoši un cena par darbiņu pieņemama
Izskatās ka kāds uz salonu iet arī gultas priekus meklēt! Tas jau jādara masāžas salonos. Man konkreti vienalga kādas seksuālās orientācijas piekritējs ir konkrētais pakapojuma sniedzējs, galvenais, ka rezultāts labs un cena adekvāta padarītajam.
nero, ko tu katreiz ar savu niku!
Pats esmu klausījies, kā Aiva vienmēr sūdzas par Dinu, tā ,ka zinu kp runāju.
nero, ko tu katreiz ar savu niku!
Pats esmu klausījies, kā Aiva vienmēr sūdzas par Dinu, tā ,ka zinu kp runāju.
LL! un tagad ir šausmīgi korekti tas ko Tu dari? vai tik tā ar nav klačošanās?? :D
Publiskā telpa ,diez vai klačošanās.Vai tik tava frizētava nav pārāk tuvu Renē?
klačošanās ir un paliek klačošanās,kad tu aprunā cilvēku tam klāt neesot,un vēl pie tam visiem pieejamā portāla..tās ir klačas!! tā ka,pirms met citam akmeni,paskaties vispirms pats uz sevi.:)
kāda starpība, tu tāpat nepatiesi runā par Dinu, re cik bail,ja kāds nedzīvo pēc citu standartiem ,un lai kaut ko patiešām īpašu veidotu,māksliniekam ir jābūt ar citu domāšanu.Ta sir gļēvi no kolēģu puses šitik gadus vaimanāt par slikto Dinu, bet strādāt pie viņas, jo tie kas nav pelnījuši pazemojumus sen pie viņas nestrādā.Un nestarucies,sen jau Aivai esmu savas domas izteicis,vai ne ,Aiva!
Es neesmu Aiva un nekādu domu par Aivu man vispār nav.Par Dinu arī neesmu augstās domās.Cena var būt jeb kāda,bet kvalitātei jābūt kaut nedaudz atbilstošai.Daudzi ,laikam,domā,ka ja kas dārgi maksā tad tas ir vislabākais.Stils varbūt arī katram meistaram savs,bet Dinas griestās galvas ir visas vienādas.Nav jau slikta meistare,bet var gadīties ,ka iziesi no salona un izraudāsies.
NU tā nu gan nav!!!
Nu kurš ta nav raudājis,kam negadās!!!
Tas meistars no salona "Katrina" tiesam izskatas ,ka kads pedins.Gaju pie vina apgriezt matus,man vins loti nepatika.
Es toties esmu ļoti apmierināta, ieteica izmēģinat ko jaunu-piekritu un priecajos.
Gaumes ir dažādas un ar varu neviens neliek-nepatīk vienkārši neej.
Suņi rej, karavāna iet tālāk.
Pēc pediņa arī neizskatās.Atkal stereotips-puisis frizieris, tātad pediņš.
hohma!! es tikai tagad iebraucu! :D tev LL ir paranoja.ja tu uzskati,ka es esmu taa aiva!! :D bliin,cik zeel,ka nu nekaadi tev nevar pieraadiit,ka neesmu,iebrauktu taadaa bietee tu..bet nu nožēlpjami,katrs jau spriež peec sevis un shitas jau paliek slimiigi.ej aarsteejies.:)
to nero:ha ha, ...un savu garastāvokli izgāž mūsu klientu klātbūtnē.....ha ha
Saprotu, ka Kristīne meklē labu FRIZIERI, a te diskusijās par to vien cepās, kā par personiskām nesaskaņām un cilvēka seksuālo orientāciju :)) smieklīgi tādu diskusiju palasot :) apmainieties e pastiem un sarakstaties, bet šeit atstājiet brīvu vietu tiešām labiem ieteikumiem par tēmu.
Katram jau sava friziere))))
Rekomendēju friziermeistaru Jurģi 27711811 viņš sniedz arī bezmaksas konsultācijas kas labāk klientam piestāv, bet izvēle jaupaliek paša ziņā un tiem kas vēlas relaksēties jānāk pie masieres Laines, pati pamēģināju un vav tas bija super!
interesanti? a ko citi meistari dod konsultaciju par naudu,un ka interesanti pujka kursh vel macas un ir praktikants var dot konsultacijas?reklama ir labi ja vina atbilst,meisteram galvenais pieredze bet ne to ko vinsh iedomajis par sevi.apkalpot tris klientus un tu meistars?pashiem nav smiekligi?
Jana-jeb Natālija. Maz vajag di...! Ja tu esi sūdīgs meistars un nezini neko par savu profesiju, tad pati vainīga un vienalga cik viņam ir gadu, bet ir svarīgi kā viņš strādā un kādas zināšanas viņs var dot!
Un beidz varīties sava žūltī-atlaida par to, ka sūdīgi strādāji un viss. Nevajag d.... pa labi pa kreisi!
Un piebilde tam visam! Ja tev Natālij pašai ir galvā sākāpis, ka tu vari darīt, ko vien iedomāties-tad tu rūkti maldies-skaties ka par saviem vārdiem dzīvē nenākas atbildēt.
Visu labu ogrēnieši.;)
Ak jē, cik nikni frizieri,laikam labāk neiet ne pie viena! un sākumā tā frāze-tā arī nesapratu-Sniedze laba,lēta vai nopīpējusies?
Un piebilde tam visam! Ja tev Natālij pašai ir galvā sākāpis, ka tu vari darīt, ko vien iedomāties-tad tu rūkti maldies-skaties ka par saviem vārdiem dzīvē nenākas atbildēt.
Visu labu ogrēnieši.;)
Nu ta aizstav savu satallonu ka gatavi karu, laikam jau taisniba koz aciis, a tas jurgelis un steriotips viretis -frizieris znacit pedins nav taisniba,,bet , pedins paliek pedins...puiselis iedomajies ka i meistars, , noteikti vajag uzmanities no iesacejiem, jo ar musdienu kimijam ir jamak stradat, varat palikt bez matiem, jauku jums bezdarbu Katrina.
Jau vairākas reizes esmu bijusi pie Lauras. Vienkārša, smaidīga meitene, ļoti patīk kā strādā.
Veic savu darbiņu akurāti, gaumīgi un saprātīgām cenām.
Varat pamēģināt uzzvanīt 29235661
Man arī ļoti patī Marika,pēc Aivara eju tikai pie viņas,bet viņa nekad nav strādājusi ogrē ,bet Aivara salonā Ikšķilē,pie viņas ļoti daudz brauc noOgres!!!
Loti laba meistare brauc no Rīgas no Dzinteksa!!!!Varat pamēģināt!!!27022227
Neiesaku salonu "Katrīna", biju tut 3 reizes - man tur sabojaja matus un frizieru nācas pārtaisīt.
Es ari zinu,ka
daudzi no Ogres brauc pie Marikas uz Ikskjili!!!!!Man arii pattik-nedaudz dargak,ka citur ir,bet vienmer labs rezultats!!!Vinja brauc no Rigas!!!
Salons Virāža ļoti labs. Saprātīgas cenas. Ja nemaldos, Mālkalnes prospekts 34.
Ludzu iedodiet frizetavas Panda tel.nr.