Tikkai Ogres blondīnēm
Tikkai Ogres Blondīnēm! kuras gatavojās Goblonde festivālam Rīgā 28. maijā? atsaucaties, gribētu piebiedroties. Vai veidot jautru kompāniju!
epasts sandreens@inbox.lv
Jā blondīnes tas ir sevišķs gadījums , šorīt 5min smējos http://www.ogresbalss.lv/?p=1323
Kas tev ar humora izjutu???Smejies 5 min.???? :DMan pat sekundi nenāca smiekls !
2011-03-21 17:08:19 : A ko tā , man tas viss šķita nenormāli rēcīgi , zinot tavu reakciju vēl 2x tik :):)
es labpraat pievienotos...
blond : Kas tev liedz , pastiņu tak atstāja akurāt lai pievienotos:)
kas tyr tik smieklīgs, luni, tev kaut kādi kompleksi un ty sev meklē atbalstu ar stulbu uzrakstu smējos 5 minūtes???
liissii : Tev tur likās kaut kas par ko jāraud , pasākuma varoņi rēc es rēcu tu raudi ? Kuram tad šai gadījumā komplekss ?:)
Aaa,jaa.Es kaa tipiska blondiine jau ,protams,nenočekoju,ka meitene arii ir e-pastu atsataajusi...:):):)Paldies
Luni nelien tak svešās biksiņās!!!! Kas tev tā par modi, tu tak noteikti nevari nocelt seksīgu blondīni. Nekas. Piedomāsi, gan jau tavā dārziņa arī rozes ziedēs.
Blondīne : Man pila māja un birojs ar blondīnēm , gan paštaisītām gan pašaudzētām gan pieklīdušām:):)
Lunis kā jau lunis un arī biksēs lunis! Luņi par blondīņu jociņiem smejās, citi guļ ar viņām! Uz priekšu blondie grēki!!!