Iespēja piepelnīties
Labdien. Esmu divu bērnu māmiņa. Baudu bērnu kopšanas atvaļinājumu, tāpēc meklēju dažādas iespējas, kā palielināt mūsu ģimenes budžetu. Biju daudz lasījusi šāda veida sludinājumus, bet nepievērsu tiem uzmanību, jo negatīvās atsauksmes darija savu. Beigu beigās tomēr nolēmu pamēģināt, ja nekas nesanāktu, zaudējumos būtu 1.50EUR, kas mūsdienās nav liela nauda.
Pēc laba laika, kad atcerējos, nolēmu ieskatīties savā interneta maciņā, pat necerot, ka tas patiešām būs nostrādājis. Bet ieraudzīju, ka tas tiešām ir nostrādājis. Tiesa gan tur nebija tūkstoši, bet savu ieguldījumu biju atguvusi vairāk kārt. Pat neievietojot visos 200 interneta saitos, kā bija norādīts. Tā, saprazdama, ka tas strādā turpināju iesākto.
Tagad katru dienu manā maciņā ienāk nauda.
PROTAMS, TAS NAV JĀDARA VISIEM,bet ja jūs tas ir ieinteresējis, tad droši variet mēģināt!
Tātad, ja arī Jūs vēlaties, neskatoties uz šaubām pamēģināt tad, lūk, norādījumi, kas Jums jāizdara:
1. reģistrēties paypal.com
2. naudas pārsūtīšana:
uz katru no šiem e-pastiem naudas pārsūtīšanas sadaļā jāpārsūta 0,15 centi secībā no 1. līdz 10. Galvenais nejaukt secību, savādāk visa ķēde tiks pārrauta un sistēma nenostrādās, tāpēc esiet uzmanīgi. e- pasti ir sekojoši:
1. stermanhq69@post.com
2. fatmanscope@gmail.com
3. markbronson69@yahoo.co.uk
4. zhundastocks@inbox.lv
5. ed-c@inbox.lv
6. robitaills@gmail.com
7. moonlight1002@inbox.lv
8. krista1977@inbox.lv
9. elizabete_3@inbox.lv
10.renatezuga@inbox.lv
Uzmanību svarīgs mirklis!!!
Pārsūtot 0,15 centus katram maciņam tas ir jādara sekojošā veidā.
Izvēloties "Send money" pie pārsūtīšanas veida kur rakstīts "Purchase" (zemāk būs goods, ebay items un services) jāpārslēdz uz "Personal" sadaļu (tad būs rakstīts Gifts, living expense, payment owed un other) ir jāizvēlās GIFT. Tad netiks ņemta nekāda komisija Jums un saņēmējam. Esiet uzmanīgi.
3. Izveidojiet līdzīgu tekstiņu kā šis, varat arī nokopēt manējo un saglabāt. Kopētajā tekstā izdzēsiet no maciņu saraksta PIRMO(AUGŠĒJO ) maciņa epastu un pārvietojiet 2.maciņu pirmajā vietā, kuru jūs izdzēsāt, 3.maciņu otrajā vietā, 4.maciņu trešajā, 5.maciņu ceturtajā, 6.maciņu piektajā, 7.maciņu sestajā, 8.maciņu septītajā, 9.maciņu astotajā, 10. maciņu devītajā, bet 10.rindiņā, kas tagad ir tukša, ierakstiet SAVA PayPal maciņa epastu!!!
4. Izvietojiet savu sludinājumu vismaz 200-300 forumos un ziņu vietnēs. Atcerieties, jo vairāk vietās jūs to izvietosiet, jo lielāki būs jūsu ienākumi, un šie ienākumi ir tieši atkarīgi no jūsu darbības. Izvietojot savu sludinājumu, nerakstiet "Viegli nopelnīt miljonu", "Milzīga nauda mēneša laikā" u.tml. Tas ir pārspīlēti. Tomēr šī sludinājuma izvietošana 200 forumos, pat vismazāk apmeklētajos, garantē jums ienākumus ap 2800 EUR mēnesī - KĀ MINIMUMS!!! Tikai 2 mēnešu laikā! Jo vairāk izvietosiet, jo lielāki ienākumi (turklāt ģeometriskā progresijā).
ATCERIETIES!!! Šis bizness turpina pastāvēt un uzplaukt tikai, pateicoties DALĪBNIEKU GODĪGUMAM UN NOPIETNĪBAI. Tātad, kad jūs sasniegsiet pirmo pozīciju, jūs saņemsiet vairākus tūkstošus eiro tikai kā SARAKSTA IZVEIDOTĀJS! Tas maksā tikai 1.50 EUR un ne visai lielas pūles.Galvenais – tas STRĀDĀ!!! Dariet to tūlīt, neatliekot uz rītu, jo laiks = nauda!!! Un mazliet pastrādāt tomēr vajadzēs. Cilvēki ir jāieinteresē. To var darīt, izsūtot vēstules un izvietojot sludinājumus specializētajās mājas lapās darba meklētājiem, forumos, ziņojumu vietnēs. Tur viss ir JŪSU rokās, ESIET DROŠI! Jo neko citu kā 1.50 EUR jūs nevarat zaudēt! Katru dienu Latvijā rodas 200-5000 jaunu Interneta lietotāju. Novēlu jums mazliet pacietības, mazliet veiksmes, mazliet darba, kā arī mazliet avantūrisma.
Renāte.
Labdien, esmu zvirbulis, pelēks. Man ir divi zvirbulēni. Tas strādā. Ak jā. navda.
Piramīda klasiskā?
? : Tā pat nav klasiska tā ir "Antīka" vismaz 100 gadus vecs joks tik e-pasta laikmetam adaptēts :):)
Labdien - esmu 10 bērnu māmiņa, bla bla bla, slinkums rakstit, - samaksājiet man naudu karoče :P
Nez ko VSOA un VID saka par piepelniishanos laikā, kad saņem pabalstu :D ...par to buutu vel po... bet nezinaaju ka kaadam vel sanaak noticeet piramidaam :)
Ieskaties: www.iriespeja.at.ua
Šis ir privāts aizdevumu aizdevējs, mēs nodrošinām finansējumu uzņēmumiem un privātpersonām, kas ir nepieciešams finansējums, mēs strādājam iekšzemes, kā arī starptautiskās kompānijas, mūsu finansējuma avoti specializējas radošus risinājumus, lai apmierinātu savas vajadzības pēc paplašināšanās, izaugsmei utt Mūsu uzņēmums do piešķirt aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem, kā aizdevums piešķirts svārstās no 50,000.00 lv līdz 10,000,000.00 lv ar interesi tikai 2% un bizness aizdevumu likme, sākot no lv 15,000,00 ar lv 12,000,000,00
Kredītņēmēju informāciju, kas vajadzīga
Pilns vārds un uzvārds :_________
Valsts :_________
Tālruņa numurs :_________
Aizdevumu apjomu, kas nepieciešams :_________
Aizdevuma termiņš Ilgums :_________
rakstiet mums uz mūsu starpniecību ( kelvinhelpfunds01@hotmail.com )
Uzņēmums
Reģistrācijas numurs: EA-ASL/941OYI/02/LN-UK
M / D kungs Kelvina Smithson
Attiecībā,
Laba diena, kungs / kundze
Vai jums ir nepieciešams leģitīms un Steidzami aizdevumu samaksāt rēķinus un Notīrīt Jūsu
Parāds Sazinieties ar mums davidmorganloanoffer@hotmail.com Šodien ar šo informāciju:
Tavs vārds ..........................
Jūsu valsts ....................................
Sekss ............................
Aizdevuma summu, kas nepieciešama ...................................
Ilgums ................................
Tālruņa numurs .....................
Personu skaits: ...................................
Valsts ....................................
Ikmēneša ienākumi ..................................
Jums ir jānosūta tas uz mūsu uzņēmuma e-pasta adrese:
davidmorganloanoffer@hotmail.com
paldies Regard
David Morgan
AIZDEVUMA PIEDĀVĀJUMS SPĒKĀ TŪLĪT
Aizpildiet formu datus, lai es varu jums mūsu noteikumus un nosacījumus.
DATU LAPA PIETEIKUMA IESNIEDZĒJA
(1) Pilns nosaukums:
(2) Valsts:
(3) Adrese:
(4) valsts:
(5) * censored *:
(6) Ģimenes stāvoklis:
(7) tuvāko radinieku:
(8) Nodarbošanās:
(9) Šūnu Tālrunis:
(10) Pašlaik stāvoklis darba vietā:
(11) Ikmēneša ienākumi:
(12) Kredīta summu, kas nepieciešama:
(13) Aizdevums:
(14) Lai aizdevums:
(15) Reliģija:
sveicieni
Mr John Carver
hi,
Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas, auto aizdevums, studentu kredīti, parādu konsolidācijai aizdevumi, nenodrošinātos aizdevumos, riska kapitāla utt .. Vai tu esi bijis atteikts aizdevumu banka vai finanšu konfigurācijas viena vai vairāku reasons.You drīzāk to kredīta risinājumus! Es esmu mācītājs, privātais aizdevējs, aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām par zemu un pieejamu procentu likmi 2%. Interesē? Sazinieties ar mums, lai ārstētu aizdevumu sekot nodošanu 48 stundu laikā. KONTAKTI: pastorosasben@gmail.com
Iestrāde
nosaukums:
Dzimšanas datums:
dzimums:
Ģimenes stāvoklis:
adrese:
atrašanās vieta
Statuss:
Pasta indekss:
Valsts:
tālrunis:
E-pasts:
Valsts Lai aizdevums:
Aizdevuma summa:
Aizdevuma termiņš:
Ikmēneša neto ienākumi.
Atpakaļ uz mani asap ar iepriekš minēto informāciju iegūtu vairāk informācijas.
Ceru dzirdēt no jums.
Paldies un Dievs jūs svētī,
Pastor Osas Ben
sveiki,
komplimentu no dienas jums,
Es esmu Rev Džonsona Džefersons likumīgs aizdevumu aizdevējiem mēs piedāvājam visu veidu
aizdevums privātpersonām un uzņēmuma nepieciešama aizdevuma ar zemu procentu likmi
2%, ja jums ir nepieciešams kredīts, sazinieties ar mums pa e-pastu (
jeffersonfunds@live.com)
Kredīta pieteikuma forma ........ FILL un atgriezties
Jūsu pilns vārds:
savu seksuālo:
Jūsu vecums:
jūsu valsts:
Tava valsts:
Jūsu gada ienākums:
Jūsu ikmēneša ienākumi:
Jūsu mājas adrese:
Jūsu derīgs mājas numurs:
Jūsu derīgs mobilā tālruņa numurs:
summu, kas nepieciešama kā aizdevums:
ilgums atmaksāšanās aizdevumu:
Lai aizdevums / vieta no darba, ja tādi ir:
Ar laba vēlējumiem, kā es sagaidītu savu tūlītēju reakciju
Rev.Johnson Džefersons
C.E.O
Džefersons Global Aizdevums Finansējums Inc
sveiki,
komplimentu no dienas jums,
Es esmu Rev Džonsona Džefersons likumīgs aizdevumu aizdevējiem mēs piedāvājam visu veidu
aizdevums privātpersonām un uzņēmuma nepieciešama aizdevuma ar zemu procentu likmi
2%, ja jums ir nepieciešams kredīts, sazinieties ar mums pa e-pastu (
jeffersonfunds@live.com)
Kredīta pieteikuma forma ........ FILL un atgriezties
Jūsu pilns vārds:
savu seksuālo:
Jūsu vecums:
jūsu valsts:
Tava valsts:
Jūsu gada ienākums:
Jūsu ikmēneša ienākumi:
Jūsu mājas adrese:
Jūsu derīgs mājas numurs:
Jūsu derīgs mobilā tālruņa numurs:
summu, kas nepieciešama kā aizdevums:
ilgums atmaksāšanās aizdevumu:
Lai aizdevums / vieta no darba, ja tādi ir:
Ar laba vēlējumiem, kā es sagaidītu savu tūlītēju reakciju
Rev.Johnson Džefersons
C.E.O
Džefersons Global Aizdevums Finansējums Inc
SABIEDRĪBU PAZIŅOJUMS
Nepieciešams auto aizdevumu, mājas aizdevums, aizdevums uzņēmumu radīšanu,
studējošā kredīts, algas diena aizdevums, slikta cradite aizdevums un jebkuru citu
aizdevums, mēs esam šeit, lai informētu Jūs, ka jaunā reģistrācijas
un valdība apstiprināja aizdevumu kreditēšanas uzņēmums ir šeit, mēs dodam no mūsu aizdevumu
(1-15 gadiem :) ar procentu likmi 3%, tādēļ, ja jums ir nepieciešama jebkāda
šie aizdevumi nav meklējat vairāk par šo ir jūsu lieliska iespēja
saņemt savu aizdevumu 5 darba dienu laikā viss, kas jums jādara, ir jāpiemēro
izmantojot mūsu e-pasta mariusloan_investment2hotmail.com
Jums ir nepieciešams aizpildīt formu un nosūtīt mums šādu Details.It ir ātri
un viegli veikt tiešsaistes kredīta pieteikumu.
Pilns nosaukums: ...................
Valsts: .......................
Pilsēta: .............................
Adrese: ...........................
Tālruņa numuri: ................
Nepieciešamā summa: ................
Aizdevuma ilgums: ....................
Aizdevuma mērķis: ......................
Mēneša ienākumi: .................
Mobilā tālruņa numurs: ....................
Tūlītēja atbilde ir appreciated.
Mr Marius Wilson
Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas, auto aizdevumus, parāda konsolidāciju, aizdevumi, riska kapitāls utt, jo jebkuru summu, vai varbūt liegta kredītu ar bankas vai finanšu iestāde konfigurāciju vienu vai vairākiem no to risinājumu, drīzāk reasons.You kredītu par jebkuru summu! Es esmu privāto aizdevēju, aizdevumus uzņēmumiem un indivīdiem zemas un pieejamu procentu no 2 procentiem. Interesē? Sazinieties ar mums sekot, lai ārstētu nodošanu aizdevuma 48 stundu laikā. KONTAKTI: senatorwalterfinancialhome@gmail.com
pieteikuma veidlapa
Vārds: ..................................
Dzimšanas datums: .........................
Dzimums: ...................................
Ģimenes stāvoklis: ........................
adrese: ...............................
vieta: ..............................
ģimenes stāvoklis: ........................
Pasta indekss: ...........................
valsts: ...............................
Tālrunis: .................................
E-pasts: .................................
Valsts mērķis aizdevums: .............
Kredīta summa: ...........................
Ilgums aizdevums: ......................
Ikmēneša neto ienākumi: ....................
Atbildēt atpakaļ uz mani, cik drīz vien iespējams, iepriekš minēto informāciju aizpildīt.
Ceru dzirdēt no jums
Sen Walter
Laba diena,
Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumi jebkuram daļu world.Being licencēta un reģistrēta saskaņā ar uzņēmuma Finanšu ministrija Abudžas sāks nodot aizdevumu klienti ir likumīgi piedāvā ātru un pieejamu procentu likmes nieka 3%. Mūsu paketes ietver: ** Auto Kredīta Home Loan Hipotekārais kredīts ** Uzņēmumiem * Starptautiskā Kredīts Kredīts Kredīts Personāls ** Un vēl daudz vairāk. Lūdzu, ja jūs interesē prieku un mūsu finanšu piedāvājumu, kā Nevilcinieties sazināties ar mums, ja viņiem ir nepieciešams mūsu pakalpojumu, jo tā ir spiesta sniegt mums šādu informāciju, lai sāktu procesu summu no jūsu aizdevumu atbilstoši.
(dawsonrositaloans@live.com)
Vārds: _________
Uzvārds: _________
Dzimums: _________
Ģimenes stāvoklis: _________
Adrese: _________
Kontakts: _________
Pilsēta / Zip: _________
Valsts: _________
Dzimšanas datums: _________
Kredīta summa pēc vajadzības: _________
Aizdevuma termiņš: _________
Ieņēmumi mēneša / gada ienākums: _________
Nodarbošanās: _________
Lai aizdevums: _________
Tālrunis: _________
Fakss: _________
Mrs Rosita.
Hei, olen rouva Lucy Young, yksityinen laina lainanantaja joka antaa elämän ajan mahdollisuus lainoja. Tarvitsetko lainaa nopeasti maksaa pois teidän velat tai tarvitset lainaa parantaa yrityksesi? Olette hylänneet pankkien ja muiden rahoituslaitosten? Tarvitsetko vakauttamista lainan tai asuntolainasta? etsii lisää koska olemme täällä tehdä kaikki taloudelliset ongelmat menneisyyteen. Me lainata varoja tarvitsevien henkilöiden taloudellista tukea, joka on huono luotto-tai tarvitsevat rahaa maksaa laskuja, investoida liiketoiminnan nopeudella 2%. Haluan käyttää tämän keskipitkän ilmoittaa teille, että voimme tarjota luotettavia ja saajan apua ja on valmis tarjoamaan lainaa. Joten ota yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteeseen: (lucyyoungloan@gmail.com)
Tämä on Financial Service Announcement, Tarvitsetko lainaa?Hyvä uutinen on täällä !!! Megg Laina Yritys on täällä tarjota sinulle parasta lainaa tarvitset, lisätietoja, ystävällisesti yhteyttä välittömästi (mindcast_m2@yahoo.com) jäsen Maxi Megg auttaa, kun muut eivät!
Personal Loan
Business Loan
Home Equity Loan
Velka Yhdistymisiin Loan
Meille edetä, Täytä alla laina hakulomake
Nimi:.........
Määrä:.........
Maa:.........
Kesto:.........
Puhelinnumero:.........
Yours Truly,
Rouva Maxi Megg
tiedustelut. Sähköposti: (mindcast_m2@yahoo.com)
Kiitos ja Jumala siunatkoon
johto
Esmu bijis nelabprāt, iegādājoties šo tukšo ATM karti, es dzirdēju par tiešsaistē, jo viss šķiet pārāk labi lai būtu patiesība, bet es biju pārliecināts & šokēts, kad mans draugs pie mana darba vieta dabūju karti no spoku hakeri.. & mēs abi to apstiprināja patiešām darbi, nekavējoties man deva to go. Jebkad kopš tā laika esmu bijis atņem 5000 dolāru dienā no kartes.. & nauda ir bijusi mana konta. Tik priecīgs iedeva pamēģināt pie pēdējā & šī karte ir mainījies manā dzīvē finansiāli bez tapt pieķertam, tās reālā & patiesi darbi gan tās nelikumīgi bet lika man bagāts! Ja jums nepieciešams šo karti no reālā hackers, tad šeit ir savu e-pastu: paulatmoffice@gmail.com
Getting a legitimate loan have always been a huge problem To clients who have financial problem and need solution to it. The issue of credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. But.. we have made that difference in the lending industry. We can arrange for a loan from the range of $5,500. to $500,000.as low as 1% interest Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com
Email : bdsfn.com@gmail.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Our Services Include the Following
Debt Consolidation
cond Mortgage
Business Loans
Personal Loans
Family loan
International Loans
Loan for any kinds
E.T.C
No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. (LEND UP LOAN ). says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com
Best Regards.
Mrs.Emilia Fedorcakova
Getting a legitimate loan have always been a huge problem To clients who have financial problem and need solution to it. The issue of credit and collateral are something that clients are always worried about when seeking a loan from a legitimate lender. But.. we have made that difference in the lending industry. We can arrange for a loan from the range of $5,500. to $500,000.as low as 1% interest Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com
Our Services Include the Following
Debt Consolidation
cond Mortgage
Business Loans
Personal Loans
Family loan
International Loans
Loan for any kinds
E.T.C
No social security and no credit check, 100% Guarantee. All you have to do is let us know exactly what you want and we will surely make your dream come true. (LEND UP LOAN ). says YES when your banks say NO. Lastly, we fund small scale loan firm, intermediaries, small scale financial institutions for we have unlimited capital. For further details to go about procuring a loan contact us, Kindly respond immediately to this email: bdsfn.com@gmail.com
Best Regards.
Mrs.Emilia Fedorcakova
Vai jums ir nepieciešams ātrs aizdevums, lai atrisinātu savas finansiālās problēmas un vadītu biznesu? Iegādājieties kredītu no 3000 līdz 150 000 000 nākamajā valūtā ($), (€) un (* £ *), kas ir pieejama aizdevumiem, šeit mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus. Ieguldījumu aizdevumi, individuālie aizņēmumi, nekustamā īpašuma aizdevumi. Mēs varam palīdzēt jūsu biznesam vai projektam ar zemu procentu likmes aizdevuma likmi 2% apmērā. Ja jūs interesē aizdevuma saņemšana, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas. E-pasts: 1stms.creditunion@gmail.com, Call / Whatsapp: +16014558514