Anglu valodas kursi
Sveiki! Beidzot dabuuju NVA Muuzhizgliitoshanas ietvaros kuponu anglu valodas macibaam. Kur to labaak dariit Ogree? Tempus, Buts..kaadam bijusi peredze? Varbut kur citur? Nav ne jausmas kur saakt mekleet..gribetos kada pieredzi ar kaadu labu skolotaju..Paldies!
"Dija" SIA atrodas Rīgā,māca Ogres ģimnāzijā.Skolotājs Hasans no Marokas. Runā tikai angļu val.,bet šo to saprot latviski, jo ir padzīvojis Latvijā.Nodarbības notiek sestdienās no 9.00-13.30.Esmu apmierināta,ir interesanti.
Es gāju Tempusā,ļoti apmierināta,pasniedzējas ļoti labas,zinošas un labi iemāca ;) Man bij pasniedzēja Marta ;)
Es macījos pie Martes kundzes, neapmierināta.
Tempus - labākais. Arī Dija, ja grib pa sestdienam.
Man visus telefonus un kursu sarakstu iedeva karjeras konsultante turpat NVA, lejasstāvā.
biju Tempus,pasniedzēja Ieva,bija super!:))
man jau ir tā NVA lapa, bet tur Ogrē vien ir 7 varianti, plus Rīgā miljons, tāpē jau tāds apjukums, ar ko sākt...
Nujā, Ogrē bija pat ne 7 varianti, bet mazāk...bet ko lai dara, ka Ogres pasniedzēji tik neaktīvi...Vēl labs ir Ogres Inovāciju centrs, tur bija interesanti kursu laiki, nevis tikai vakari. Papēti. Nekas cits jau ārpus tā NVA saraksta nebūs!
Es arī mācījos pie Martas kundzes arī ļoti neapmierināta