1.klase - Kura skola?
Tik nesen sākām dzīvot Ogrē. Meita ies rudenī 1.klasē. Lūdzu Jūsu atsauksmes par Ogres 1.vidusskolu un Ogres pamatskolu. Varbūt ir kādas atsauksmes par konkrētām skolotājām? Paldies jau iepriekš.
Mana meita iet ogres 1.vidusskolā,gan bērns ,gan vecāki apmierināti,uz skolu iet ar prieku,liels nopelsn skolotājai, direktore arī ļoti jauka pret bērniem :)( kā savējā).Skolā ir daduz pulciņu,kas notiek pēc stundām,bērnma nekur nav jāiet arpusskolas,ir no kā izvēlēties:)
Neko nevarēšu pateitk par skolotājam,jo nezinu,kuras sk. būs šogad pirmklasniekiem :( NO sākuma uzzvaniet uz abām skolām,un uzziniet,kuras skolotasjas būs pirmklasniekiem, un tad jau var konkreti izteikt viedokli vecāki,kas saskārušies ar konkrētajiem pedagogiem ;)
paskaties,arhivaa,varbut ir vel saglabajies forums,par skolotajam;)kuras tagad palaidis savu 4.klases skolenus palaidus uz pamatskolu :)
Beidziet vienreiz klačoties par skolotājiem. Šeit diskutē vecāku nepiepidītās ambīcijas savā skolas laikā! Abas skolas ir labas. Izvērtējiet pēc savas dzīves atrašanās vietas!
Mani 2 mazbērni iet Ogres pamatskolā un labāku skolu neatrast! Beidziet vienreiz diskutēt par to.Vai tiešām vecākiem nav sava domāšana? Jāklausās tikai neaudzināto bērnu vecāku klačās? Savas galvas nav? Es ieteiktu tikai Ogres pamatskolu, jo tiešām tur ir interesanti mācīties.
Emilijai. Tu vecen izlasi jautājumu un tad smirdi.
Emilija,kā tas ir "Tur ir interesanti mācīties" ?:D
Es uzskatu,ka Ogres 1.vidusskolā ir augstāks līmenis - sākumskolai,jo viņi mācas no daduz labākām ,māc. grāmatam. ;)
Pārsvarā,jau ogres pamatskolai "pielīp" visi Ogres Ģimnāzijas lauri ;)( ka vienā ēka abas ir, un arī daudzi vecāki,saka,es savu bērnu laidīshu Ogres Ģimnāzijā!!Mīlīši,bērnam ir jāmācas un jāmācas,lai vispar tiktu vēl Ogres Ģimnāzijā,pec Ogres pamatskolas,bet kā saka,paši kaimiņi Ogres Ģimnāzijas pasniedzēji,viņi nav sajūsmā par kaimiņiem,un par bērnu zināšanu līmeni :)