klačas

Lasu diskusijas par skolotājiem, mediķiem u.c., kuri nosaukti vārdā un uzvārdā (trūkst tikai personas koda) un domāju, vai zem tik personīgi vērstiem komentāriem arī autoriem nevajadzētu parakstīties ar pilnu vārdu, uzvārdu, darba vietu vai adresi. Kas var būt vieglāk, kā anonīmi kādu nomelnot. Pat, ja šie cilvēki nav ideāli (jo tādu vienkārši uz šīs zemes nav), arī viņiem ir jūtas, emocijas. Krītoties cilvēka pašvērtējumam krītās viņa darba kvalitāte, ja to gribam panākt, tad uz priekšu....!

zuze , 2011-02-17 12:30:26

zuze,sāksim ar tevi....
komentāros piedalies,lūdzu vārdu uzvārdu

... , 2011-02-17 12:36:14

zuzes ieteikums liekas smieklīgs :P
Katrs var izteikt savas domas par ko vien grib un var to darīt anonīmi.

x , 2011-02-17 12:57:15

Ko dos ja,es pie komentāra uzrakstīšu Inta Sālszirne????Paliks vieglāk tam,par o izsaku savu vieokli,varēšu gaidit nākamo formu,kur tiek apspriesta Inta Sālszirne? :D

to zuzei , 2011-02-17 13:03:34

Ai ko jūs cepaties , kaut kādā čatiņā kādam uzbrauca , nu bliez pretī ja nepatīk , tas nav nekas vairāk kā mēles patrīšana tenkas un viedokļu apmaiņa. Lasi uz sētas kas rakstīts ņem to baigi pie sirc ? Pati vainīga :)

Lunis , 2011-02-17 14:00:43

Priekš tam eksistē kategorija "Pļāpu kule" un tā tas arī jāuztver :):)

Lunis , 2011-02-17 14:06:02

Izklausās, ka slepenā ZUZE ir jau iepriekš apspriestā skolotāja Dika:)

Hurmasa , 2011-02-17 17:04:52

Hurmasa : Pilnīg algsviens kas viņa ir , neredzu pamatu viņas vai ķāda cita satraukumam. Pļāpu kule ir vieta kur izteikt savas domas un personīgos novērojumus nevis "Apgalvojumus + Lēmumus" , man piemēram pilnīgi vienalga ko pa mani domā man pilnīgi nezināmi ļautiņi no kuru domām nekas manā dzīvē nav atkarīgs :)

Lunis , 2011-02-17 17:58:31

Neesat sīkumaini , ņemiet piemēru no Krieviem un Jeņķiem , viņiem vienalga kur dzīvot Latvijā vai Tatarstanā , Eiropā vai Pakistānā uzlikt ka puse pasaules vēlās viņus uzspridzināt nožmiegt vai kā citādi padarīt šiem galu , algsviens līdīs visiem virsū AR SAVU funktieri un cits viņiem būs absolūti vienaldzīgs :):) Tik uz priekšu pasaulē ir tik SAVĒJAIS un NEPAREIZAIS vērā neņemamais viedoklis un dzīvot kļūst viegli un jauki :):)

Lunis , 2011-02-17 18:10:50

Idiot, vai tad latvietim nav vienalga kur dzīvot? Daudzi pārmetuši kules pār pleciem un prom no mīlētās Tēvzemes. Ko atkal vāries kā mēsls, krievi, amerikāņi. Latvieši svētās govis Latviju iznīcināja, jo 20 gados sūdu daudz savairojies.

to Lunim , 2011-02-17 19:24:16

2011-02-17 19:24:16 : Tā bijis visos laikos , vieglas dzīves tīkotāji un nejēgas vienmēr tinusies prom tie kas būs noderīgi šeit tie atgriezīsies , tā tas bijis vienmēr gan 19 gan 20 gs. Parasti aizbrauc vai nu tie kam šiet par šauru vai vējgrābšļi , vairums aizbraucēju ir nekam nederīgi vējgrābšļi , to varu apgalvot droši kā padsmit gadus darba devējs gan Latvijā gan Eiropā. Cilvēki ar nevienam nederīgām izglītībām, nespējīgi pastāvīgi domāt un darboties šeit nevienam nav vajadzīgi . Tiem vieta kopā ar aziātiem kaut kur pie konveijeriem un vagās. Tie kuru izglītība un iemaņas ir pieprasītas darba tirgū tie arī šeit var dabūt gana labi apmaksātus darbus vai radīt darbavietas paši sev :) Latviešu lielāka problēma nav viss emigrācija bet fantāzijas un patriotisma trūkums. Vienmēr atceros franču krodzinieku kurš uz sašutušas Latviešu klercenes uzšnācienu par "Pīpēšanu krogā" laipni parādīja ka kundzītes vēlmes viņam nav respektējamas viņa nīgri pīpējošie klienti krogu apmeklē jau daudzās paaudzēs taču ja dāmai ir pretenzijas tad "Krogs ir tā veranda pagalmā , jūs esat kroga pīpētajā" :) Kamēr šeit tās ķertās karjeristes un pasaku prinču gaidītajās nenolaidīsies uz zemss un pašmērķīgas karjeras vietā nesāks vairoties tikmēr te būs lielas problēmas nākotnē. Patreiz viss O.k no ārzemēm atgriežas arvien vairāk un vairāk gudru un perspektīvu jauniešu kuri cerams patrieks malā vecās piepes un iesūnojošos klerkus. Man ir dziļa pārliecība ka Latvijā jābūt ļoti lielam bezbērnu nodoklim , ta lai visas Saulcerītes un narcisi katrs uztur vismaz 2-3 bērnus ni daudzbērnu ģimenēm tas viss notiks.

Lunis , 2011-02-18 02:37:01

šoreiz tu kļūdies,šī vai tik nebij kkur ogres raj viesu mājas īpašniece,ja man atmiņa neviļ....

to hurmasai , 2011-02-18 11:16:18

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet