Krūts vēzis
Ziedosim naudiņu jaunai meitenei, kas ir slima ar krūts vēzi
Ārsti atsakās operēt kamēr nav savākta nepieciešamā summa operācijai.
Tādēļ palīdzēsim un saziedosim 1000Ls par visiem kopā!
Pat daži pārskaitītie santīmi palīdzēs.
Konts LV55UNLA0050016156763
Per.kod. 070590-10701
Paldies par atsaucību!
pēdējā laikā tik daudz šitā izkrāpj naudu, cerēsim, ka šis nav tas gadijums.
1000 ls priekš tā raidijuma, kur LNT saziedoja 1/2 miljonu, nekas daudz nav, griezieties tur, tos arī nevr piekrāpt, viņi visu pārbaudīs.
http://www.ziedot.lv/
Piesaki palīdzību.
Njā, daudzi tagad šādi krāpjas.. :(
Nezinu, bet nju, es noziedoju 1ls, jo zinu kā tas ir. Manai mammai bija krūts vēzis un viņa meklēja palīdzību līdzīgi. Un liels paldies tiem cilvēkiem, kas atsaucās un palīdzēja:)
vai onkoloģiskās operācijas nav valsts apmaksātas?
Onkoloģijas operācijas ir valsts apnmaksātas.
redzi mana vīrene guļ slimnīcaa un palatiņā viņai neko citu nerunā' apar to, cik naudas jādod kukulī........
aizgāja 'viena pensionāre pie ārsta un deva 20 latus. Dakteris pateica, ka ar sabiedrisko transportu nebrauc............ saprotat , Kā gribat, bet ļoooooti daudz ārsti tagad slauc visus, ko var noslaukt......... diemžēl un marinē slimnīcās ilgi, lai tik saņemtu stacionāras naudiņas........
Agrāk tādus ārstus lika par prezidentiem, tagad liek cietumā.
Man bija krūts vēzis, par operāciju nebija jāmaksā. Ja kāds grib pateikties, tad dara to kā var. Onkoloģiskajā slimnīcā 5. nodaļa ir izvedota par Krūts slimību nodaļu, kuru vada dr. Eglītis. Arī Stradiņos ir Krūts slimību nodaļa ar dr. Irmeju vadībā. Lieliski speciālisti, kuri JAUNAI MEITENEI noteikti neļaus aiziet postā. Kontaktējieties ar šiem diviem ārstiem un neceliet paniku!
Kāpēc nav norādīts vārds un uzvārds slimajai personai ?
Un kāpēc tieši 1000 ls? Protams žēl, ka 19 gadus vecai meiteni tāda slimība,ja vien Tu nemelo...Labāk jau melo, nekā iedzīvojies tādā slimībā.
manuprāt, krāpšanās, nav ne vārda ne uzvārda minēta, un vispār ir saiti ziedot.lv un onkoloģiska slimnīca, kā te raksta tad pat šādas operācijas valsts apmaksā!!tāpēc domāju ogrenet.lv vajadzētu izdzēst šo diskusiju kamēr ticīgi cilvēki nav ziedojuši nadu un kļuvuši par krāpnieces upuru!!!
lūk ir arī raksts- un ārstēšana ir bezmaksas!!!!!!!
http://www.krutsvezis.lv/lv/articles/view/cenradis
manuprāt ja kāds ir ziedojis, tad var uzsākt arī krimināllietu par krāpšanu
tā nevar būt , jo šīs operācijas ir BEZ MAKSAS!!!!!
"redzi mana vīrene guļ slimnīcaa un palatiņā viņai neko citu nerunā' apar to, cik naudas jādod kukulī........" tur jau tā lieta, ka paši cilvēki izplata šitās runas. Tantuki paši bāžas virsū ar savām naudām un pēc tam runā, ka šamie tikai ņem kukuļus, bet patiesībā tādi ārsti, kas speciāli prasa ir ļoti maz, lielākā daļa neko negaida, bet, ja dod tad ņem un nevajag domāt, ka tāpēc, ka neiedevi, izgriezīs kaut ko mazāk. Esmu bijusi slimnīcā un redzējusu, ja medicīnas personāls strādā no sirds, tad dara visiem, kas jādara, bet, ja sirdsapziņas nav, tad dod vai nedod, tāpat neizdarīs. Šajā došanā izpaužas mūsu lišķigā daba un pielabināšanās, sak' iedošu kādu latiņu, man būs par kapeiku labāk, bet tam kaimiņam sliktāk, jo viņš neiedeva.
sakiet lūdzu kā jūs noziedojāt to 1ls,ja pie konta nr. nav minēts vārds uzvārts,caur i-banku kkā nesanāk jo pieprasa vārdu uzvārdu vai nosaukumu,jo pat ja nesakrīt kaut burts ,pārskaitītā nauda tiek atsūtīta atpakaļ un paziņots ka nepareiza informācija,bet te nav nekā,nu vismaz caur swedbank tā ir. var vēl nebūt personas kods vai reģistrācijas nr (firmai) bet vārdam uzvārdam ir jābūt