Nebūsim veinaldzīgi pret saviu naud!

Izrādās, ka 1/3 latviešu, kuri pašlaik strādā un saņem algu, ir vienalga, kādā bankā krājas viņu 2.pensiju līmeņa naudiņa!!!!

Lai arī kā te visi kliegtu, ka tās ir tikai "kapeikas" un mēs līdz pensijai nenodzīvosim, es tomēr uzskatu, ka šī reiz ir lieta, kas jāņem savās rokās un pašam pār to jāvalda, nevis jāļauj valstij vai bankai darīt, kas ienāk prātā.

Tāpēc aicinu visus apskatīties, kur tad mūsu pensijas krājas un cik daudz ir uzkrājiens un paprasīt bankai, lai izskaidro, kādēļ tik maz (daudz jau nebūs). Viņiem ir jāatbild, jo tā ir mūsu nauda!

Vienkāršāk sakot - nebūsim vienaldzīgas, nebūsim to 30% skaitā, kas šeit pieminēti: http://ej.uz/7kjj

Zinta , 2011-02-15 16:31:31

Zinta : Je jē , man patīk advancētākikā kā pārējie citi muļķu ķērāji , kuri iemācās LOXUS jāt jau sarežģītākā kā citi :):) Diez uz kurieni tad ved "Slēptā saitīte" uz kārtējo "Kliku skaitītāja" kārtējo kontiņu :D :D

Lunis , 2011-02-15 17:24:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet