Bedres
Iepriekšējā pavedienā cilvēks bij minējis ideju par mazu piketu. Tad nu varētu saorganizēties un parādīt ka tomēr mums nav vienalga par saviem spēkratiem un bardaku par mūsu ceļiem.
Citāts:
Streiks paredzams šo piektdien.Plkst. 9.00 tiekamies uz Brīvības ielas sākot no Kalna pr. un Brīvības krusta līdz pat Brīvības un Loka ielas T veidniekam. Streika laikā: paceļam spēkratus uz dankrota un nelaižam cauri transportu, jo bedrēs tika un tiks pārsistas riepas un bojāta ritošā. Gaidot atbildīgās ,,sejas,,. Kuri nav vienaldzīgi un ir ieinteresēti, tiekamies uz Brīvības ielas šo piektdien. 11.02.
Tad nu katrs pēc savas izvēles, izvelas sev nepatīkamu bedri un pēc ceļu satiksmes noteikumiem novieto auto aiz bedres uz domkrata un tristuri.
Ja pēc šī neparādīsies kādi solījumi par šo ceļa posmu, tad nekas neatliks kā visiem draudzīgi doties ciemos pie atbildīgajam personām! Ceļa nodoklis tiek maksāts liels, bet pa kādu ceļu mums jābraukā?! Remontus mums tāpat neviens nesegs kas ir radušies!
streiks — kolektīvā interešu strīda risināšanas veids, kas izpaužas tādējādi, ka uzņēmuma, nozares darbinieki vai darbinieku grupa brīvprātīgi pilnībā vai daļēji pārtrauc darbu nolūkā panākt prasību izpildi;
Man piemeram nav iespejams tikt, jo es stradaju,bet ceru , ka bus cilveki kas ieradiisies un atbalstis viens otru!! Vai tu xxxx esi ielicis kkur citur vel sho info lai vairak cilveku zinatu par piketu???
Ja nu tiesham cilveki kuri dzivo kartonkas vai kkur taja puse,kuri nestrada vai ir brivdiena ,uzstaisat teju maizites un dodietes ar savu auto sho piektdienu pavadit arpus majas,svaiga gaisaa!!!Un godigi sakot visaa Ogre vajadzetu apstaties un uzmest auto uz dankrota!! Tiesam kauns par ogres celjiem!!!
man personīgi pie pakaļas kā tas pasākums ir nosaukts ja vien no tā ir kāds rezultāts! vai maz kāds atceras kad ir bijusi viena no Ogres galvenajām ielām normāli izbraucama?
Man ir aizdomas ,ka vel pec 5gadiem mes turpinasim runat par sho temu ! Ar tadu tempu kaa vis notiek tagad man mac shaubas ,ka vispar mes ieraudzisim Ogre labus celjus !!Vis ir ta sachakerets, ka bus gruti kko izlabot!!
Tautai ir spēks un panāks, būs jāiet un jācīnas par to! Un rīt to varēs redzēt cik cilvēki ir gatavi iet un darīt, nevis internetā pukstēt cik viss ir slikti! Ja nebūs daudz cilvēku, tad nu tas tik parādīs to ka ir vienalga... un šim visam vairs nav jēgas...
Es personīgi šo nesauktu, ne par piketu, ne par streiku, bet vienkārši par neapmierinātības izrādīšanu...
Būtu kapitāli ja kāds vēl piesaistītu citus masu mēdijus... tautas balsis utt.... lai to redz visi ko mūsu Ogres VAROŅI domē ir sadarījuši!
Piekritu Kristapam !! Tad ari redzes kuriem tiesham kkas rup nevis tiekai murminashana netaa!!Bet ar to ka raksts ievietots Ogrenet es nezinu vai var savakt pietiekami tautas!!ceresim,ka var!!
Obama, tad pieliec arī savu roku un nopludini tālāk!
informācija par piketu ir iedota BEZ TABU redakcijai.
to Obama. protams šī tēma ir sāpīga un tuvāko 1- 2 gadu laikā nemainīsies. Jo projekts ceļu sakārtojumam uz Brīvības ielas ir ap 2012 gadu tikai. Bet lielās bedres var taču aizlāpīt izsūti kravu ar asfaltu pārīti darbinieku kuri noblietē un problēma risināta.Vismaz uzturēt lai lielās bedres nerodas un autinš nav jābojā.
Es labprāt piedalīšos piketā. uz tikšanos..
to Kristaps.Darishu ko vareshu meginashu atrast vietas kur ievietot rakstu!!Man jau liekas, ka vasara visu brivibas ielu ir jabuve no jauna ,jo ar ielapiem tur bus pagruti saglabat celja stavokli apmierinoshu!!
Kur ir informācija par streiku? Bāac, man jābūt darbā tajā laikā. Ceru, ka saāksies daudz streikotāju. turēšu īkšķus!
Lieta tāda, kad no info avotiem zināms, ka uzklās pilnībā asfalta segumu tikai pēc kanalizācijas un notekūdeņu izpildes darbiem.Tas nozīmē, kad sagaidīsim ne ātrāk kā 2012 gada beigās,pat ļoti apšaubu...
Bet ne jau par šo ir tagad šis stāsts.Ļaujiet braukt ikdienā uz un no nu vismaz pa kaut cik sakarīgu ielu,kaut ar milzu ielāpiem, bed bez šīm padziļinātajām bedrēm.Tas ir murgs!!!!!!!!!! Tad neņemiet nodokli,kamēr šis bordelis valda!
esmu gatava parakstities uz kadas protesta vestules vai vestijuma Ogres prieksniekiem, bet diemzel no darba atprasities nevaru.Turesu ikskus!To vajag safotografet un tad laist timeklii, klat pieliekot atbildigo personu vardus un bildes!
Šim pasākumam atļauja no pašvaldības ir dabūta?
ja persona apstajas pie bedres un maina riepu, nekas nav jasaskano
Tiko no Ogres..... krimināli :@ pus 1 braucu pie otra dambīša remontēja bedrītes.... braucu atpakaļ 14 mašīna atkal pie tām pašām bedrītēm piestāja.... Jūs jautāsiet kas IZDARĪTS?! NEKAS!!!!!!
Kur gan palicis Luņa komentārs?
Viņš noteikti ka gatavo kādu indīgu tekstu ko mums pateikt!
jā piketi ir jāsaskaņo ar pašvaldību,bet šoreiz iztiksim.Slikta ceļa seguma rezultātā ir pārsista riepa.Man ir jādodas tālāk,bet nevaru.... Nekas cits neatliek kā ņemt un mainīt riepu pašam.
izskatās ka rīt aktivitātes nekādas :(
vai tur zili asfalti sākas vai beidzas,
vai tur dziļas bedres vai tikai grants,
visur mūsu vadītās mašīnas steidzas,
jo katram kaut kur māja un pavards ir silts!
mīļie tautieši, mēs tak esam viena dziedātāju tautu un daudz jau neko nevajag, paraudāsim , paremontēsim un būs jau labi, bet lai ietu un paši ko darītu-gan jau kāds cits to izdarīs, bet diez jau vai :(((((
nesapratu tevi keta!nesapratu tu ar riteni brauc
traucēklis varetu but tas, ka ritdien daudzi bus darba, zeel
cerams ka savaksimies!!