Mirušo apģērbs
var būt kādam ir Kontakt info par tiem, kas šūv apģērbu mirušiem...
Sieviešu un vīriešu Mirušo apģērbs
Var nopirkt gatavu veikalā ,Latvijā gan neesmu redezēdzējis pārdodam atseviški . Apavuss pat visnotaļ parastā gadās pārdod "Valākāšanai" uzvelc un pirmajā peļķē izšķist:) :)
to var nopirkt protams , bet es gribu piedāvāt sadarbību.
nez ar ko tad var atšķirties parasts apģērbs no apģērba ar birku ''mirušajiem''? es nemaz negribētu vilkt mirušajam kartona tupeles vai celofāna uzvalku.
Vai Tu savējos arī gribi ietīt" papīrā"?
Manuprāt, savus mīļos pēdējā ceļā mēs saģērbjam kā pēdējam godam...
Istenibā labs piedāvājums. Kautkur lasīju noteikumus kā jāģērbj mirušie kremācijai , tur bija visai konkrētas prasības par apģērbu. Goda drēbes ar var dažādi uzšūt lai gulošs cilvēks labi izskatās sava pēdējā gaitā.
??? , 2011-01-31 14:47:34 : Papīra uzvalciņi bija praktiskajiem Vāciešiem pirmā pasaules kara laikā . Belģijā Briselē kara muzejā var apskatīt izlkti pirmam pasaules karam veltītaja ekspozīcijā , par cik tur daudz esmu bildējis kautkur man pat viņi ir , tadi smuki no gaiši brūna blīva ietināmā papīra ar šlipsi tauriņu kautkādām rišām pat :)
brrrr, kads temats
it ka jau tas skars visus mus, bet tomer
Luni!Protams,cik mūsu,tik viedokļu,vienam māte,otram meita,citam kleita patīk.Esmu citādi domājoša...ja kādam tas pieņemams,nenosodu un nemēģinu pārliecināt.Nekad nesaku :nekad!Dzīvē var daudz kas mainīties,dēļ visādiem apsvērumiem.
Paldies visiem par jutīgu un atsaucību, ja sieviete kuru es meklēju lasa,
tad lūdzu, sazinieties ar man akir_0000@inbox.lv
Svetlana no Daugavpili
http://www.aker.zig.lv/?l=ru&m=c&id=1199