Iesakiet meistaru dzīvokļa remontam Ogrē
Nepieciešams izremontēt dzīvokli, darbi paredzami samērā sarežģīti, sienas jālīdzina, griesti, šur tur būs nepieciešams reģipsis utt. Nepieciešams kāds meistars, kurš strādā kārtīgi un godīgi, pats galvenais NEdārgi, jo ar finansēm šim projektam paknapāk. Firmu nevaru atļauties šobrīd algot, nepieciešams kas pieticīgāks...
Ieteikumi?
25926601
26787440 labs un kārtīgs meistars.
29671742
Labs meistars ņem ne mazāk kā 100 Ls mēnesi.
rusiks21@inbox.lv
20204699, zvani gan izdomaasim (:ir moska kaads britins
Pa lēto ir tikai siers pelu slazdā. Pēc lētā jāņem normāls zinoš meistars un tad kopā sanāk pa dārgo.
jā tagad ar tie lētajiem var iebraukt ātri auzās, bet nekas vismaz pēc tam meistariem ir darbs, jo labot citu kļūdas iznāk 2X dārgāk. jo jebkurš vīriets tak māk iesist naglu., un varbūt domā ka sanāks ar izlīdzināt sienu.
ok, kas tad ir lēts un kas ir dārgi? Teiksim, tad cena m2 cik ir lēti un cik dārgi?
nedārgi,resp 1.ls /st,var ņemt uz 6 mēn
pirms jaunā gada man bija it kā lēts meistars ,bet beigās es pat redzēju kanemāk pareizi ne špaktelēt un tapetes vispār uzlīmēja tā ka liku noplēst,vārdu sakot riktīgi izmetu naudu un vēlreiz caur paziņām meklēju meistaru,kas atnāca un saķēra galvu .sanāca man trīsreiz dārgāk ,jo meistars visu pārtaisīja un tagad ir lieliski un tad arī iepazinos ar lielisku meistaru,kas izrādās ir ļoti kvalitatīvs un zinosh sava aroda meistars.rakstiet alvils59@inbox.lv un sarunājiet personīgi.
nu tad kā mums te Ogrē ar tiem meistariem ir vai nav.
par rusiks 21@inbox .lv ir viss labakas atsauksmes jo strādā no sirds un kvalitatīvi Ogrē zinams meistars .
26340527
Ļoti labs, kārtīgs, godīgs iekšējo darbu meistars no Ogres. Darba stāžs 14 gadi, ir atbilstoša izglītība. Darbu padara ātri un kvalitatīvi. Dārgi neņem.
A-atsutiet savas koordinates,(piemeram e-pastu,aizsutisu Jums savus izcenojumus un paveiktos darbus.Dazi ir loti eskluzivi,un intresanti.
Tūliņ visi bezdarbnieki sametīs savas koorin;ates šeit! Ha, ha...
Meklēju meistaru vannasistabas remontam. Jālīdzina sienas (no nulles), griesti, jāflīzē, jākrāso, jāuzstāda santehnija, dažas reģipša konstrukcijas. Meklēju meistaru, kas to visu var paveikt kvalitatīvi aylie@inbox.lv
Ideāli uzsākt oktobra otrajā pusē.