KabeļTV un internets Zilokalnu prosp.
Dzīvosim pirmo gadu šajā rajonā, vēlamies zināt, kāda kabeļtelevīzija un internets
ir pieejams bez Lattelecom?
Ime
Nu bez Lattelekom nekas īpašs. Ime internets nekāds kabeļtelevīzijai signāls galīgi garām. Un tā otra kabeļu televīzija galīgi garām
jasaka, ka Lattelecom bus vislabakais, ja interese kvalitate un interneta stabilitate un serviss - janjem vien bus lattelecoms.
Ime ir labs,Ime Tv arī labāks par televideotīklu un lētāks arī.
Lattelecoma tagad ir optiskais internets ;)super ;)
Televideotiklam ir vacu kanals, IMEI nebija.Ka ir ar Lattelecom?
un kādas cenas,ja man dzīvoklī 3 televizori ,vai nav par katru papildus jāmaksā??? Ime internets lēns bet Tv ir ok ,pie maniem 3 teļukiem un internetu sanāk mēnesī 16 ls
Nu par papildus tv skatīšanos katram tv var iznomaat no lattelekom dekoderu un tas meenesii izmaksaas 2.50. vismaz es pasuutiju tagad lattelecom tas ir internets+2tv+telefons kopaa meenesii maksaashu kaadus 23-24ls:)
Man mājās ir IME Pluss pieslēgums. Gan TV, gan INTERNETS.. esmu ļoti apmierināts.
Interneta ātrums sasniedz 95 megobitus. Filmu kačāju par 2 minūtēm no file.lu.
Stāv arī 3 teļuki - nekādas papildmaksas nemaksāju, kvalitāte - super, nekādi stulbie dekoderi arī nav jāpērk!!! Kopā par visu maksāju 14Ls, jo slēdzu terminēto līgumu uz 2 gadiem.
Arī džeki pie manis jau 2 reizes braukuši uz mājām pēc dēla nedarbiem dotoru fiksēt.. piedāvāju naudiņu - neņēma!!!
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/38475/lattelecom-jaunie-klienti-maksas-dargu-cenu