veselīga uztura klubs

Veselīga uztura klubs /vai kāds ir gājis ,kādas atsauksmes!!!

es , 2010-12-20 11:45:39

ir ok, interesanti un noderigi

ok , 2010-12-20 13:36:08

Sory, pati uzdevu jautājumu un arī atbildēju.

OI.OI.OI. , 2010-12-20 15:30:00

un ko tur var apgūt....?

zita , 2010-12-20 16:04:37

neko jaunu, viss, ko tur pavervelē, vidusmēra cilvēkam, kurš šad tad palasa par veselīgu uzturu, ir jau zināms. Un galā, bāc, tas pats herbalife vien ir, produktu piedāvāšana, pārdošana, tīkla pasākumu apmeklējumi par dalībasmaksu, jaunu muļķu iesaistīšana
Bet nu, ja ir aitas, ir arī cirpēji.

Jana , 2010-12-20 17:56:13

nosver,nošokē! tad pastāsta to, ko var izlasīt internetā -olb, tauki,cukuriņi,produkti u.t.t. un tad jāpērk viņu maisījumi. kurš nepērk,tas nenovājē! stulbums! bet lēti!

ilze , 2010-12-20 21:44:05

nu nav jau tik traki, jo stasta interesantas lietas, bet nu dabiski, ka komercija un pardodamie produkti tur ari ir, bet kada starpiba aptieka perc uztura bagatinatajus vai citur? man jau liekas, ka si ir laba sanaksana patuset un paplapat, man patik

ance , 2010-12-21 11:01:59

Labāk izmīlē viru katru vakaru , katru nedēļu -3kg ;-)

SNOW , 2010-12-21 12:24:21

SNOW : Precīzi , strādā labāk par visiem uzturiem un trenažieriem kopā :)

Lunis , 2010-12-21 18:36:04

Man gan patika. Kaut arī par uzturu zinu vairāk nekā vidusmēra cilvēks, tomēr uzzināju arī ko jaunu un interesantu. Produkti nav obligāti jāpērk, veiksmīgi tievēja arī tie, kuri nelietoja Herbalife. Nepiekritīšu, ka izlasot par uzturu interetā visi var tievēt mājās. Kāds var, bet lielākā sabiedrības daļa nē. Ja tas tā būtu, tad nevajadzētu ne sporta zāles,ne skaistumkopšanas procedūras, jo to visu var izdarīt pats. Cilvēka slinkums ir radījis sporta zāles un masāžas priekš notievēšanas. Ar fizisku slodzi un pašmasāžu var nodarboties katrs pats svās mājās, pirms tam palasot informāciju internetā. Taču tas darbojas retos gadījumos, jo cilvēkam ātri viss apnīk. Visi ir dzirdē'juši stāstus par velotrenažiererm,kuri pārvēršas par drēbju turētājiem. Turpretī darbojoties komandā rodas azarts un vēlme nekļut par neveiksmīgāko. Taču, ja nu tomēr rezultāts izpaliek, tad ir ko vainot (slikts treneris,bez herbalife netievējas,masāžists sū..gs u.t.t.).
Veselīga uztura klubs ir glābiņš ļoti daudziem cilvēkiem, jo darbā saskaros ar cilvēkiem (esmu ķermeņa kopšanas speciālists), kuri no pārtikas saprot tikai to pa kuru caurumu tā ir jābāž iekšā un pa kuru tā vēlāk iznāk ārā.

delfa , 2010-12-23 10:02:00

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet