Suņu sū...
... suņu saimnieki, vai tiešām Jums pašiem nešķiet, ka vajadzētu savākt aiz saviem mīluļiem viņu atstatos dārgumu????? Vai pašiem Jums būtu patīkami, ja pie durvīm atrastos mēslu kaudze, ko būtu atstājis kāds kaimiņa dzīvnieks? Vai Jūs justos laimīgs, ka pārvietojoties pa rudens tumšajiem vakariem ne vienmēr pamanīsiet zem kājām esošās čupas un tās aiznesīsiet uz mājām????
Bāc, nekur ārzemēs neesmu redzējusi šādas mēslu čupas.... kāpēc Jūs Latvieši esat tādas cūkas????? Un tad vēl paši gaužamies, ka gan valdība, gan kaimiņi, gan viss ir slikts, BET PAŠI!!!!!!!!!!!!!!!
Pilnīgi piekrītu, reti kurš aiz sava dzīvnieka savāc mēslus.Tagad jau tiešām, kad ātri tumšs iekāpt var. Kas darās zilajos kalnos, par kaut kādu skriešanu var aizmirst,jo tur ir suņu tualete.
Kamēr suņi tiek līdz Zilajiem kalniem, tikmēr vietējie pagalmi ir čupu čupām nosēti. Bērni ne pa zālīti var pārskriet, ne ar riteni pabraukāt, lai neiekāptu kādā kakucī. Jāiet kā zaldātiņiem mammām pie rokas. Šobrīd arī kaķi daudz neatpaliek.... Ir rīti, kad nezin kā pārkāpt pāri uz celiņiem sabērtajām siļķu čupām. Kaķu baru drīz varēs skaitīt desmitos un tantukus barotājus tāpat.
lielākā daļa latviešu mīl dzīvot padomejiskās ideoloģijas stilā: pienākas, kas ienākas; lieki nekustēšu, kaut vai aiz manis ūdens plūdi!
man vismaz mierinājums, ka neesmu vienīgais nelabais briesmonis, kas pamana šīs nejēdzības. Laikam sākšu ar to, ka filmēšu telefonā šos gādīgos saimniekus un likšu iekš neta. Varbūt sakaunēsies un vairs tā nedarīs. Atklāti sakot ir apnicis berzt katru vakaru zābaku apakšas no mēsliem!
Tikai bildēt un netā,varbūt sāks darboties saistošie noteikumi un sirdsapziņa
vai tad pasvaldibas policiaji tur nav darbins? Vini tik bruaka ap majam,saktas,kuri nolikhsu auto pie dzeltenas apmales,bet lai pasatigaa pa Zilajiem kalniem,tur vares iekaseet,oi,oi cik lielas summas - saimniekiem,kuri suni ir dirsēju- dirsēji ;)
Varetu kads suņa saimnieks taagd uzrasktiit,kadu gudru komentaru ar :D
Tas suņa saimniekiem - iedomajaties,ja vecaki ar maziem berniem ejot laukaa,bernam sagribas uz tualeti un visn kruatu ūpas pie jusu logiem,durviim,jusu zalienaa,ka jums tas patiktu,ko?????
Ziemā zilajos kalnos suņi čupu paspēj atstāt pat uz kalniņiem pa kuriem braukā bērni. Kamēr mazais uztuntulējās kalnā augšā, tikmēr pārsteigums kalniņa pakājē jau gatavs.:) Es arī turpmāk bildēšu, jo runāt ar saimniekiem ir bezjēdzīga nervu bojāšana.
Es vācu mēslu čupu aiz sava suņa un pilnīgi piekrītu vairākumam, ka aiz sava mīluļa ir jāaizvāc mēsli.
Tikai arī man nav patīkami vadāt suni un kāpt citu suņu mēslos:(
Arī man ir bērni un arī maniem bērniem nav patīkami dzīvoties pa suņu kakām.
Lūdzu mīļie suņu saimnieki, vāciet mēslus aiz sava mīluļa, kā to daru es, tas nav grūti, jo lāpstiņa un maisiņš neko nemaksā.
to xxx...Tu laikam pa uk ielaam neesi staigajusi?vai taad uk neskaitas arzemes? seit ir uz ielaam ir suudi tik daudz ka uz vienas kaajas jalec.lai neiekaptu! Saliddzinajumaa ar Uk Lv ir tiiraaka un sakoptaaka!
To Lv
Laikam tālāk par Uk sūdīgajiem rajoniem neesi ticis, ka nezini kā ir citus. Uk jau nav visa pasaule, vien salīdzinoši maza valsts, kurā netrūkst latviešu imigrantu, un droši, ka mūsu tautiešu suņi arī Uk piedirsuši!!!
Vispār dīvaini sanāk - mūs te lamā par cūkām latviešiem..sasodīts, bet es neesmu cūka, savācu katru kaku aiz sava nelielā suņa vienalga, kur tā arī netiktu nolikta. Līdz ar to uzbrauciens pilnīgi nevietā. Bet nudien, cik ir nācies, brienot pēc tās mazās kaudzītes, ielāčot pamatīgā kaudzē...nepatīkami. Bet tā reāli, vai varat iedomāties kādu mehānismu, kas tam pašam policistam (ja nu gadījumā viņi beidzot izdomātu to kontrolēt) palīdzētu pierādīt,ka tieši to s.. mans suns ir nolicis un es neesmu savācis. Es tā apceru, nez kā es pierādītu,ja man kāds izdomātu pateikt,ka es neesmu savākusi. Vispār zinu, aizvestu uz to konkrēto miskasti un iedotu interesentiem siltu maisiņu paturēt :) Es tik par to,ka var runāt, bet kamēr nebūs kāds reāls mehānisms, kā šo lietu kontrolēt, es neredzu risinājumu...slaucīsim pazoles :( Un nelīdzēs,ja sauksim visus par cūkām, tas tikai tādiem kā es arī atsitīs vēlmi turpināt vākt - ja jau cūkas, tad rukšķēsim visi!