Sociālais dienests Ogrē
Ogres Sociālie tas ir viens ārpāts, liekas ka tur strādājošajiem ir tikai viens mērķis, pazemot un sagraut cilvēku jau tā diezgan pazemojošā situācijā, vai es ietu un lūgtu kādu kapeiku, ja man kabatā būtu simti, man šis gājiens pēc palīdzības vai vismaz padoma beidzās ar rūgtu pieredzi. mani, manu ģimeni burtiski pazemoja, itkā es kādai no viņu kabadas gribētu izņemt naudu. dārgās dāmas vai jūs tajos krēslos nesēžat lai palīdzētu izmisumā nonākušajiem, izskaidrojot, sniedzot padomu kā labāk rīkoties, pie kā mums iet lai saņemtu cilvēcīgu palīdzību?
Ļoti šajā darbā nogurst diendienā strādajot tādu darbu-darbiņu, tomēr vajadzētu kripatiņu empātijas gan! Bet tā jau ir - paēdušais neēdušo nekad nesapratīs. No pieredzes. Un kamēr valstī tā iet kā iet ...Turieties, ļautiņi!
Tur taču pīpētava nevis sociālais dienests,ja ej garām ,paskaties,tur visu laiku ārā kāds pīpē,bet par tiem kas nāk lūgties ir vienkārši JĀATFILTRĒ.
Miss> nu tad uzrakstiet oficiālu sūdzību visām instancēm un miers,no tā ka šeit pasūdzējāties nepaliks ne jums ne mums vieglāk!!! Rīkoties vajag nevis raudāt,tad arī būs gala iznākums!!!
Ja katris par savu viedokli ies un rakstīs sūdzību, tam jau ar nebūs nekādas, jēgas es tik gribēju dzirdēt citu viedokli, varbūt tas notiek tikai ar mani citi ir lielie ieguvēji.
Miss, nē, tas nenotika tikai ar tevi. Pirms dažiem gadiem arī man nācās iet lūgt tur palīdzību, aizgāju un tiku tieši tāpat pazemota un izmesta no turienes. Tagad ejot tai ēkai garām vienmēr jūtos briesmīgi, lai neteiktu vairāk.Līdz šai dienai nesaprotu kā tādas sievietes drīkst strādāt tādā iestādē. Cilvēki tur neiegriežas tāpat vien, bet pat tik daudz viņas nesaprot.Un jā, ja esi nonācis grūtībās, nav pie kā iet, lai saņemtu kaut niecīgāko palīdzību.
Man piemēram tracina, ka darba spējīgi cilvēki nedomā iet vispār strādāt, sēž mājās, smadzenes paši nekustina kā nopelnīt, bet domā kā vairāk pabalstus izsist.
Zinu cilvēkus, kas nekad nav strādājuši, maksājuši nodokļus - tagad tik sapņo par pabalstiem, lai nosegtu komunālos parādus, dārziņā un skolā pusdienas. Un tad iet uz sociālajiem un čīkst un pīkst, bet sev paši nekad nav uzdevuši jautājumu-KO PATS ESI DARĪJIS,LAI UZLABOTU SITUĀCIJU? ....NEKO! PAĻAUJAS TIK UZ TO KO IEDOT RADI!
to miss. Tu jau raksti, ka tevi pazemoja - Sory, tas ir ļoti subjektīvs viedoklis, Tev droši vien uzdeva daudz tiešus jautājumus, a Tu vai nu muhļi, vai arī tavas ģimenes situācija nav tāda, ka pienākas tieši tas ko tu prasi. Nevajag želoties internetā. Ej pie vadītāja, ej uz domi, a šeit - nevajag raudāt! Diemžēl, pašai arī nākas lūgt palīdzību, ņeviena slikta vārda nevaru pateik. Neticu, ka kāds no darbiniekiem tevi tīšam pazemoja un apvainoja, bet ja tā, ej uz policiju un raksti iesniegumu par cieņas un goda aizskaršanu!
Es varu pateikt tikai PALDIES! MAN gan palīdzēja.
gan nedomāju, ka Sociālajā dienestā kāds speciāli pazemo tur ienākušos palīdzības lūdzējus....uzraksti iesniegumu, noformulē savu prasību,lūgumu, iesniedz nepieciešamos dokumentus un gaidi lēmumu..ja tas tevi neapmierina, mēneša laikā pārsūdzi domē un čau...viņi jau strādā pēc pašvaldības saistošiem notiekumiem un likumiem...nedomāju, ka notiek kaut kā citādi.
to miss. Tu izrakti kādā veidā tevi konkrēti pazemoja un sagrāva? Varbūt biji pelnījusi?
miss man ir mega ķirbis. paši neapēdīsim. varu tev aizvest, ja esi Ogrē sataisīsi samarinēsi ziemai, visādi citādi izmantosi. der?
vispār retums vAlsts iestādes var saņemt labu attieksmi. ļoti reti.
nosvēru 32 kg
Sociālajā dienestā tiešām strādā šausmīgas darbinieces Tur ja vienreiz aiziesi,tad otreiz vairs pēc palīdzības iet negribēsies,attieksme šausmīga 9 kabinetā!
Nu es gan varu pateikt visu to labāko par darbiniecēm. Manu lietu izskatīja ļoti ātri, darbiniece bija laipna, atsaucīga un pretimnākoša. Sēžot garajā rindā novēroju pāris indivīdus, kuri, manuprāt, tiešām bija pelnījuši ar kāju pa pakaļu un vairāk neko. Kāds gan var būt konflikts, ja esi nonācis grūtībās un vari to pierādīt un ja esi maksājis nodokļus. Ja pašvaldībai nauda ir-obligāti palīdzēs.
atteiksme pret cilvekiem šausmiga. Pati tur gaju un katru reizu ar stressu. paliku viena pati ar bernu un tik gruti dabut atbalstu arprats, katru reizu jutos paziemota! Vini pat ne paskaidro nekadu informaciju, ne to ka palidzubu :(. es japrojam soka no tas iestades!
P.S atvainojos par kludam, esmu pus latviete pus kriviete :)) ar cienu :)
ta gan nav ka vini pazemo ja tev ir nopietnas un pamatotas problemas vini uzklausa izverte problemu un palidz cik var.protams darbinieces ir dazadas bet maneja ir loti laba daudz ir palidzejusi tapec nekaunos griesties pec palidzibas.