Ziemassvētku trakums

Pastāstiet man kas īsti ir ziemassvētki??
nevar būt ka mūsdienās tas ir tik drausmīgais iepirkšanās drudzis:(( sanāca pabūt šodien kādā Rīgas leilveikalā, ak šausmas, cilvēki vai jūs esat sajukuši prātā!!!!!! Lai gan neesmu ticīgs cilvēks, bet nu tomēr ziemassvētki taču ir kas vairāk par drausmīgu iepirkšanos, dāvanām. Tāda sajūta ka katrs cīnās par labāko dāvanu, ka tik kāds cits nepaķer ko pirmais:(( Drausmas man pazuda viss svētku noskaņojums, kurš tā pat jau šādos laika apstākļos nebij īsti iestājies:((
Cilvēki mostieties un nedomājat tikai par dāvanām.

reba , 2006-12-23 19:15:23

Reba, driikst pajautaat? Kaada velna peec uz veikalu aizspeeries tu?

Rukitis , 2006-12-23 20:53:55

ikdienas gajiens, est veders prasija

reba , 2006-12-23 21:06:47

Ziemassvētki ir kas vairāk par dāvanām, bet bez tām arī nav iedomājami. Dāvanas, kaut mazas, gaida vai ikviens, bet svarīgāks par tām ir fakts, ka kāds tevi atceras, grib iepriecināt un apsveikt. Ir taču jauki saņemt dāvanas, īpaši tās, kas nākušas no mīļiem, tuviem cilvēkiem! Parasti visi visu atliek uz pēdējo brīdi, tāpēc ir tāds drudzis. Es šodien biju Ogres veikalos, jā cits citam vai uz galvas kāpa, bet tas mani neuztrauca, jo arī es pati dāvanu meklēšanu biju atlikusi uz pēdējo brīdi, iepriekš nebija laika. Arī šodien nebija īpaši daudz laika, tādēļ ļoti ātri spēju izdarīt savu izvēli.:)

Mince , 2006-12-24 22:47:39

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet