Auklīte
Sveiki! Vai kāds nemeklē izcili labu auklīti? Pie manis viņa ir nostrādājusi 7 gadus, bet tagad otrais bērns sāk iet bērnu dārzā un no novembra viņa ir brīva. Tā kā man nav draugu un paziņu, kam ir mazi bērni (no 1.5 gadi un vecāki), tad nespējam iedomāties, vai kādam vēl ir aktuāls jautājums par auklītēm. Ja ir interese, dodiet ziņu! E-pasts ggundars@inbox.lv
a tu taka piedava vinas paklalpojumus:D
Smieklīgi izklausās, bet gandrīz tā :D Vienkārši tik laba tā auklīte, ka žēl palika, jo viņa uztraucas, ka visi parasti caur paziņām meklē darbu, jo avīžu sludinājumiem neviens jau īsti neuzticas (attiecībā uz auklīšu piedāvājumiem) :D
Ouu, Gundar, laikm tiešām izcili laba....
*** - a ko ta pats atņēmi šamai darbu? varēji jau vēl nedot dārzā, ja TIK izcila aukle.. ne?
:D brīnums, ka te tas 3bis (vai-kā-viņ-tur-sauca) vēl par savu nespēju izvēlēties kasko kantori nav paspējis iekopēt :D
:D Vispār esmu Gunda, tikai e-pasts tāds, Pēterīt! :D Cūciņa, bērnam jau 4 gadi, jālaiž dārziņā, da i ar naudām tā pašvakāk paliek, j..ā krīze... :(
:)) tad laboju - PATI! :) nū, ja jau 4 gadiņi..
bet apraksti labāk to aukli - cik veca/jauna, cik prasa stundā, vai pati gatavo un bērnu baro (vai jādod līdzi ēdamais) utt. neba jau tā uzreiz visi interesenti e-pastu tev drukās :)
Pensijas vecuma, bērnu gan pabaro, gan iemāca lasīt, rēķināt, dzejolīšus skaitīt, uz podiņa iet, aizved pie dakteriem u.t.t. Ļoti daudz staigā pa svaigu gaisu, līdz ar to bērnam ir kustības un stiprinās imunitāte. Vienam bērnam viņa nāca pie mums uz māju (es sagatavoju ēdienu pusdienām, lai viņiem vairāk laika paliek savām nodarbībām), brokastu putru viņa pati vārīja, otram bērnam vedām pie viņas uz māju (jo mēs pārcēlāmies dzīvot patālu no centra). Par maksu jāvienojas gan jau pašiem, jo laiki ir mainījušies un arī katram tās prasības un apstākļi dažādi.
Normāla situācija! Savā laikā esmu rīkojusies tāpat, pat rekomendāciju esmu rakstījusi, jo cilvēks patiešām to bija pelnījis! Pamēģiniet caur sludinājumiem atrast aukli :P
Taču izskatās, ka Ogrē aukles nevajag :) Kad manus bērnus viņa auklēja, tad gan visapkārt daudzi mēģināja aizvilināt, pat piesolot krietni lielāku algu :) Laikam treknie gadi beigušies :)