Vēlēšanas
Labdien, vai kāds nevēlas izklāstīt savas domas par balsošanu.. par ko jūs balsosiet šajās vēlēšanās?
Es tiakai par šito http://www.ogresbalss.lv/?p=585 , īstenais patiesais vienīgais! !!
Vienotiba!!!
man ari interesanti par ko balsot!vai vispar ir verts?tapat nekas nemainisies....vai ka??
Ir ir , redzat kādam manis ieteiktajam programma SPORTS + Izglītība + EU fondi un par Jauniešiem! Aktīvs un progresīvs nekad nemelo , saka ko darīs jau taga GODĪGI !!
Ejam balsojam!
Iemetam kaut vai Tukšu aploksni!
Bet Ejam uz vēzēšanām!
varat mani nomētāt....es tik strīpošu laukā:-)
Dace : Tu jau pilnīgi kā ar to Ogres bijušo Labdari Dimantu kuru visi bij strīpojuši laukā , pilnīgi neticams skaists gandrīz visi kas bij balsojuši par partiju kopumā bij šos svītrojuši laukā :):)
mīļie latvieši,nu nobalsojiet kaut par zaļajiem! nemetiet baltas lapas,lai tiek savējie....nevis urlas
Mēs varam par visiem i par Zaļajiem i par Zilajiem i par Rozā :):) Es gan jau izvēli izdariju manējais favorīts nemainīgs GODĪGS runā vienmēr taisnību !
Lunis, par kadu partiju tu balsosi?
.. , 2010-09-28 16:26:48 : Par mūsējo par pareizo par šito http://www.ogresbalss.lv/?p=585 !! Nekad nemelo vienmēr saka taisnību par Sportu , Izglītību , Jauniešiem un Eu fondiem!
Neesat vienaldzīgi,katra balss ir SVARIGA,balsot IR jāiet :)
Es arī vēl īsti neesmu izlēmusi par ko balsošu, bet noteikti iešu!!!
Luni, kas tajā izziņā rakstīts? Palielināju, bet vienalga nevar salasīt. http://www.ogresbalss.lv/?p=585
Par labu LATVIJU
Es laikam iešu par zaļajiem, man Lembis patīk.
Ika : Par maznodrošinātā statusu kaut kas bija . Kārtīgi aktuāls papīrs katram pretendentam. Kā kādreiz "Mēs skolās neesam gājuši" tā uzreiz par deputātu , jeb kā Andronkuls teica "Lielāko kretīnu par priekšnieku" , bet ar papīru vai darbiem jāpierāda STATUSS:):)
Elita , Es AR Es Ar par Latviju !! Bēda ka praktiski tur nedzīvoju jau daudzus gadus bet es tapat PAR PAR!!
Balss : Es ar es ar , tik man sarežģīti visi labi maksā , vismaz pārdesmit "Faniem" no vismaz 3 kompaškām esmu visu ko "Līdzējis" uz šito pasākumu , visi labi cilvēki bet kā sanāk kopā tā "Ardievu skaidrais prātiņš " ot dilēma , bet nu man gan godīgi maz interese tāpat regulāri LV neuzturos jau gadiem , kāda šķirba kādi klauni akstas :) PAREDZU ka bardaks tāpat būs liels un pēc neilga laika būs atkārtotas vēlēšanas , MAN tāds čuis apmeklē:):)
PLL
PPŠ , AKM , AKSU ne tomēr laikam visgudrāk būs uzreiz balsot ar AGS to mūsu kandidāts no http://www.ogresbalss.lv/?p=585 labi pieprotot esot 2 gadi uz muguras nostaipijis. Jā es par AGS !
Aktīvo Geju Savienība?
Kad vēlēšu Augstāko Padomi, Tad gaišāku redzēšu nākotni! :) Nē laikam pareizi bija , Kad vēlēšu Augstāko Padomi, Tad tuvāk jau skatīšu nākotni... ;)
Vai tiešam -
SĶĒLE UN ŠLESRES IR TĀ VĒRTI,LAI ATKAL BŪTU PIE VARAS,VIŅU KOMANADS KAMPĒJI????
to Elita , 2010-09-29 08:48:59 : Nebūs nebūs , buss citi vēl krutāki:)
Luni: mjā...un tas ir tas dīvainākais...tu izsvītro ,bet viņi maitas tāpat tur tiek:-((((
Es vēlēšu par Kristīgo Demokrātu Savienību.
Dace : Ziini , man liekas ka šoreiz būs smagi , spriežot pēc iešanas pilnīg uz vissu banku sāk zīmēties kārtīgs stressņš , reitingu ta nav nekādu vai tie ir pilnīgi šķībi . Var protams iežēlināt lumpeņus ar stāstiem par grūto bērnību ar psihiem un slepkavām un nākšanu no miskastes , tas darbojās tīri ok BET tā pajocīgi isstās ka pašam "Raudošam nabadziņam" visu labi apmaksāto ākstību rezultātā reitings ir Oooooo , bet visam parējā kolhozam Jooooooooo vai apraudāties ku zems. Šie jau neņem vērā ka pēdējos gadus lielākā daļa lumpeņu un darbīgās publikas ir kaut kur aizvazājusies. Patreiz reālie vēlētāji ir Penši kuriem pēkšņi sāk atgādināt "Cik laboi bija Krievu laikā" un jaunieši kuriem viss pa lielam pie kājas. Tad nu reitingi ir likumsakarīgi "Penši" vienu raudošu nabadziņu pažēlo bet pārējiem uzliek , otra daļa saklasijusies ka "Būs kā pie Krieviem" ies nu taga vilks par šiem , aizmirstot ka KĀDI KRIEVI tas vispār ir liela mēroga piečakars , tie kas ir REĀLI Krievi visādas bites utt. Tiem vispār būs problēmas pārlīst pāri vajadzīgiem procentiem. Šitās vēlēšanas ir NENORMĀLI garlaicīgas bez kādas iniciātīvas un fantāzijas , es protams priecājos ka bizness bija tiklabs kā nekad , beidzot pat visādi sīkie bij sapratiši ka "Melns mūlis no Bildes" neiedvesmo par tādu balsot , bet kopumā NĪKULĪGI. Man te nesen bija Eiropā vietējās vēlēšnas ot es tur noskatijos kā cilvēki piesaista vēlētājus SKAISTI , pie mumss TUPI :):) Es tik gadu kas būs tuvākās pāris dienas , kautkam GRAND jānāk savādak būs problēmas ar piķa atsišanu kas iegāzts šitajās kampaņās , taka gaidam FINĀLA aktu , esmu gandrīz droši parliecināts ka tāds būs , JĀBŪT :):)
es par zaļajiem un zemniekiem!!!!!
ilze : Parliecini mani , KĀPĒC ? Man tur ar daudz čomu un klinetu un kolēģu BET KĀPĒC šie labāki par citiem ?:)
"Kaleidoskopā" vienai ZZS kandidātei laba antireklāma - izrādās ka uzmetēja...
es par JL............. nekad par AŠ2
tiaki apr JL - Vienotiibu! Tagd jau parejie gudri,kad LV jau sak atkal elpot,tad visi gudri.
UN ATCERATIES - nav privatizeti vel lieli LV ipasumi Latvijas Dzelzceļš, AIRBaltic, Osta. UN Šlesers jau dikti grib to dzelzceļu,lidostu,jo viņiem ir plāns ar šķēli, kā LV izvest no krizes....dabut sev šos vēl neprivatizetos ipasumus :) Un valsts kasee ieripos Šlesera naudina par vareno pirkumu :)
nu vai privatizēt, vai nepieļaut privatizēt, jo šķēle ta\cū dzīvo no valsts subsīdijām enerģētikas biznesā..... a Pienāks laiks, ka Sļesers pieliks šķēlem kāju un nosauks par vecu leperi........ ta būs,