atlaides TERĀ
Tagad datorveikalā Tera, Z-svētku atlaides, esmu noskatījusi divus LCD monitorus, viens pa 119Ls, otrs 139 Ls. Shis pats modelis Rīgā nav redzēts lētāk kā pa 150, līdz ar to, ņemšu Terā, bet nu nezinu kuru izvēlēties?! Vai tur kāds mācēs paskaidrot tīri tehniski?
Lielumi kas jaajautaa: Reakcijas laiks (lai nav lielaaks par 8MS), Lenkis (jo tuvaak 180/180 jo labaak bet zem 160/160 nevajadzeetu njemt), spozhums (300 uz augshu), kontrasts (600:1 uz augshu). Principaa jo cipari lielaaki jo labaak, iznjemot reakcijas laiku. Lenkjis arii jo lielaaks jo labaak, tikai shabos ka virs 180 atradiisi :D Buutu interesanti redzeet ko raada uz monitora skatoties no monitora aizmugures.
uzmanies tikai no putekljiem :D
Vēl varētu piebilst, ka gana svarīgi ir arīdzan, kādiem mērķiem monitors paredzēts. Ja tikai ofisam un internetam- derēs jebkurš pēc gaumes. Ja spēlēm- tad tas reakcijas laiks ir svarīgs. Bet man, piemēram , izvēloties LCD monitoru, svarīgākais bija krāsu pareizība, jo pamatā jāstrādā ar foto. Lētajiem monitoriem (tie "būvēti"pamatā uz TN tipa matricas) tā nav garantēta, tādēļ labākā ir "S-IPS" matrica, bet tie monitori krietni dārgāki un diezgan reti sastopami. Izvēlējos "Dell 2005 FPW" (pirku mazlietotu Vācijas ebay.de pa apm 280 Ls ar visu piegādi) un esmu apmierināts.
Ieeju es datorveikalaa, skatos pardeveejs ir terpies kostimaa pelekaa, piedava man matricas un datorus, es tik saku ej tu nost, kas par monitoru cenām super dargi zemaam, apsezos un nopirzos pieceljos un aizlaizos
Ak dies, kādi Ogrē dzejniek-talanti slēpjas!...:)))
Ogrenets tomēr ir lieliska vieta bezmaksas reklāmām un tas par putekļiem tiešām ļoti labs:) Tie, kas zin, sapratīs:)
Ah kas ir ar putelkjiem, apgaismojiet mani arii LUUDZUU :)
pēc pieredzes varu teikt - jebkādas Teras atlaides vai draugu būšanas sanāk dārgāk nekā Rīgas veikalos. pārsvarā viss tiek pirkts no eet.lv, metaleks.lv, m79.lv, ms.lv...
ja un tadus palietos ar tur tirgo,izpule un izskatas viss ok,bet ka ir isteniba.
A man patiik vienmeer iepeerkos TERĀ - labas cenas, vienmeer visu labi izskaidro, garantijas nodaļa arī Ogrē. Ļoti ērti
Tera ik pa laikam ir ļoti labas atlaides, tikai žel ka ar tām naudām ir kā ir!
Nepaspeju nopirkt lēto prtatīvo! Tagat jagaida kad atkal būs labas atlaides :S
1a.lv paskaties portatīvos...