privātstundas
Padalieties pieredzē- ar kādu naudu jārēķinās mācoties svešvalodu pie privātskolotāja, cik Ls stundā? Kursus lūdzu nepiedāvāt. Tieši privāti pāris stundas nedēļā.
Privāti un pāris stunas nedēlā nekas nebūs , tad izdevīgāk un galvenais lietderīgāk ir kāda apmācibas programma , piemēram tas pats teachers ar kuru visās malās mācās virsū:) Valodas vai nu mācās riktīgi un intensivi vai ILGI UN LĒTI :):)
Luni! ja prasu pie privātskolotāja, tātad to arī gribu. Nu ko tu visur bāzies ar saviem padomiem...un es neteicu ka vajag lēti. jautājums aktuāls- CIK MAKSĀ STUNDA PIE PRIVĀTSKOLOTĀJA?
inga : nu mīļumiņ tu jau pat neesi sajēgusi uzrakstīt kāda valoda tev ir "Sveša" :):) Ko lai atbild cilvēkam kurš pat savu vajadzību nemāk noformulēt , ir liela atšķirība kas tavā izpratnē ir "Svešvaloda" kaut kāda Krievu , Ķīniešu , Ungāru , Zviedru vai Angļu:) Angļu un Krievu mūsdienās tik muļķi nemāk nav mācījušies skolā , līdz ar to tās lētas apmācībā valodas , Ķīniešu , Ungāru būs stipri stipri dārgāk :):) Gribi ieteikšu superīgu Japāņu valodas skolotāju forš zaķis kārtīga japāniete no Kobes :):) Dzīvo Latvijā jau gadus 10 Latviski Krieviski labi runā ,metaļoru blicē spēlē :):) Strādā skolā par skolotāju un māca arī Japāņu valodu:):)
Nu Luni, ko tu visur bāzies ar saviem padomiem?:))) Gada ieraksts forumā:)
Nu Luni, ko tu visur bāzies ar saviem padomiem?:)))
Āmen. Te nav ko piebilst :P
Emils Hegle : Es tā saprotu ka zoss grib kādam mācīt kādu valodu , gandrīz droši ka Angleni piemēram , taga nevar izdomāt cik prasīt , dzimto piemirsusi bet domā ka "Vai tad visis nezin ka es zinu Angleni" cik dosiet es kruta beibe!
par zosi paldies! Luni, tu būtu pārsteigts, ja painteresētos, cik daudz muļķu nezin krievu vai angļu valodas! Svešvaloda vispār ir jebkura, kas nav dzimtā, dažiem, iedomājies tik, sveša ir latviešu!!!;) Par jāpānu paldies!- šoreiz atteikšos. man vajag vācu ar priekšzināšanām. Ir arī sarunāts, kas mācīs. Tikai gribējām noskaidrot, cik tad ir vidējā cena- KO, STARP CITU, TĀ ARĪ NEESMU ŠEIT SAGAIDĪJUSI.
Bez tevis, Luni, Ogrenets sen jau būtu iznīcis! (tas bija sarkasms).
Lunis rīkojās ļoti nepieklājīgi Ingu nosaucot par zosi, bet Ingai jāatzīst, ka viņas jautājums forumā bija muļķīgs, jo uz to nav iespējams sniegt normālu atbildi - privātskolotāju ir daudz, dažādās valodās un katrs prasa savādāk.
Protams atvainojos jaukajam un pūkainajam zaķītim Ingai , varu uzsaukt kruasanu ar pienu par izlīgumu:) Nu re uzzinājām Vācu valoda vajadzīga , esmu Vācu valodā dažās studijas beidzis un pilnībā to aizmirsis jo nelietoju gadus ~13 :):) Bet līdz ar to zinu dažus pasniedzējus , smiesies bet stundas tik izplatītā valodā kā Vacu maksā 6-8Ls par 60min atkarībā no pasniedzēja pieprasījuma līmeņa . Studenti pasniedz vēl lētāk 4-5Ls par stundu robežās:)
nu re- var tak atbildēt, ja grib. tātad svešvalodu privātstunda maksā 4-8 Ls. Luni- paceļu piena glāzi par tevi!