privātstundas

Padalieties pieredzē- ar kādu naudu jārēķinās mācoties svešvalodu pie privātskolotāja, cik Ls stundā? Kursus lūdzu nepiedāvāt. Tieši privāti pāris stundas nedēļā.

inga , 2010-08-30 10:57:15

Privāti un pāris stunas nedēlā nekas nebūs , tad izdevīgāk un galvenais lietderīgāk ir kāda apmācibas programma , piemēram tas pats teachers ar kuru visās malās mācās virsū:) Valodas vai nu mācās riktīgi un intensivi vai ILGI UN LĒTI :):)

Lunis , 2010-08-30 11:36:06

Luni! ja prasu pie privātskolotāja, tātad to arī gribu. Nu ko tu visur bāzies ar saviem padomiem...un es neteicu ka vajag lēti. jautājums aktuāls- CIK MAKSĀ STUNDA PIE PRIVĀTSKOLOTĀJA?

inga , 2010-08-30 13:46:33

inga : nu mīļumiņ tu jau pat neesi sajēgusi uzrakstīt kāda valoda tev ir "Sveša" :):) Ko lai atbild cilvēkam kurš pat savu vajadzību nemāk noformulēt , ir liela atšķirība kas tavā izpratnē ir "Svešvaloda" kaut kāda Krievu , Ķīniešu , Ungāru , Zviedru vai Angļu:) Angļu un Krievu mūsdienās tik muļķi nemāk nav mācījušies skolā , līdz ar to tās lētas apmācībā valodas , Ķīniešu , Ungāru būs stipri stipri dārgāk :):) Gribi ieteikšu superīgu Japāņu valodas skolotāju forš zaķis kārtīga japāniete no Kobes :):) Dzīvo Latvijā jau gadus 10 Latviski Krieviski labi runā ,metaļoru blicē spēlē :):) Strādā skolā par skolotāju un māca arī Japāņu valodu:):)

Lunis , 2010-08-30 17:40:45

Nu Luni, ko tu visur bāzies ar saviem padomiem?:))) Gada ieraksts forumā:)

Emils Hegle , 2010-08-30 21:05:15

Nu Luni, ko tu visur bāzies ar saviem padomiem?:)))
Āmen. Te nav ko piebilst :P

a , 2010-08-30 21:29:03

Emils Hegle : Es tā saprotu ka zoss grib kādam mācīt kādu valodu , gandrīz droši ka Angleni piemēram , taga nevar izdomāt cik prasīt , dzimto piemirsusi bet domā ka "Vai tad visis nezin ka es zinu Angleni" cik dosiet es kruta beibe!

Lunis , 2010-08-30 22:09:46

par zosi paldies! Luni, tu būtu pārsteigts, ja painteresētos, cik daudz muļķu nezin krievu vai angļu valodas! Svešvaloda vispār ir jebkura, kas nav dzimtā, dažiem, iedomājies tik, sveša ir latviešu!!!;) Par jāpānu paldies!- šoreiz atteikšos. man vajag vācu ar priekšzināšanām. Ir arī sarunāts, kas mācīs. Tikai gribējām noskaidrot, cik tad ir vidējā cena- KO, STARP CITU, TĀ ARĪ NEESMU ŠEIT SAGAIDĪJUSI.
Bez tevis, Luni, Ogrenets sen jau būtu iznīcis! (tas bija sarkasms).

inga , 2010-08-31 09:08:34

Lunis rīkojās ļoti nepieklājīgi Ingu nosaucot par zosi, bet Ingai jāatzīst, ka viņas jautājums forumā bija muļķīgs, jo uz to nav iespējams sniegt normālu atbildi - privātskolotāju ir daudz, dažādās valodās un katrs prasa savādāk.

e? , 2010-08-31 11:40:00

Protams atvainojos jaukajam un pūkainajam zaķītim Ingai , varu uzsaukt kruasanu ar pienu par izlīgumu:) Nu re uzzinājām Vācu valoda vajadzīga , esmu Vācu valodā dažās studijas beidzis un pilnībā to aizmirsis jo nelietoju gadus ~13 :):) Bet līdz ar to zinu dažus pasniedzējus , smiesies bet stundas tik izplatītā valodā kā Vacu maksā 6-8Ls par 60min atkarībā no pasniedzēja pieprasījuma līmeņa . Studenti pasniedz vēl lētāk 4-5Ls par stundu robežās:)

Lunis , 2010-08-31 12:56:26

nu re- var tak atbildēt, ja grib. tātad svešvalodu privātstunda maksā 4-8 Ls. Luni- paceļu piena glāzi par tevi!

inga , 2010-08-31 22:39:23

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet