Dzelzs durvis

Ir nepieciešamība pēc dzelzs durvīm (dzīvokļa ārdurvīm). Iesakiet firmu?

Aldis & Roberts , 2010-08-17 22:16:19

mūsu ģimeni ar visām dzelzs durvīm apzaga, tā ka ieteikums pie vienas reizes, mainot durvis, pieslēgt arī signalizāciju

apmeklētāja , 2010-08-18 09:57:21

Ja gribi likt dzīvoklim, tad noteikti ne ārējās, bet iekšējās, jo pro zaglis tev izcels jebkuras dzelzs durvis, ja zinās, kādas Tev tās ir. Tātad - ja viņas ir ārpusē zaglis zina, uz ko gatavoties, kādi instrumenti nepieciešami utt, bet, ja dzelzs durvis ir iekšējās, tad no zagļiem būsi pasargāts, jo pirmkārt, zaglis neizinās, ka tev ir dzelzs durvis un otrkārt nebebūs līdzi nepieciešamo instrumentu tieši tavu dzelzs durvju atvēršanai. Ja ir uzlauztas koka ārdurvis, tad jāmaina arī dzelzs iekšdurvis, jo potenciāli zaglis jau zina, kādas dzelzs durvis Tev ir.

e? , 2010-08-18 11:00:38

Pēdējais koments ir pat ļoti vietā. Šito jau kkad pa tv arī stāstīja. :)

xtm , 2010-08-18 17:38:33

Iesaku SIA INVIS Tel 29534696 labas durvis ,man uzlika dzīvoklim ,darbojās nevainojami nu jau trīs gadus

ES , 2010-08-18 18:46:44

pilnīgs idiotisms ar tām dzelzs iekšdurvīm... Uzmanība ir jāpievērš slēdzenei. Tobiš, ja slēdzene būs s...ga, tad jebkurš apdolbījies narkomāns viņas atvērs 5. sekundēs un būs pilnīgi pie kājas no kāda materiāla būs durvis.
Ja svešas mantas cienītaji ies uz dureni, tad viņi iekļūs pirmajā dzīvoklī, kuram ir daudzmaz izskatīgas durvis ar sūdīgu slēdzeni,bet, ja ies laupīt iepriekš zinot ko un kur, tad jūs neglābs nekas, ne super slēdzene, ne biezas tērauda durvis, ja nu vienīgi signalizācija.

delfa , 2010-08-18 23:25:36

Muļķības, apdolbījies narkomāns pat kāpņu telpā netiks, ja kodu nezinās. Slēdzene tiešām ir svarīga, bet tā ir jāslēpj no nevēlamām acīm, jo pro zaglis atvērs jebkuru slēdzeni, ja vien zinās ar ko rēķināties. Tādēļ metāla durvīm ir jābūt iekšdurvīm, lai no ārpuses slēdzeni nevar novērtēt. Taču sūdīgas slēdzenes gadījumā tiešām neviens neko nelīdzēs, tāpat atvērs. Signalizācija arī neglābs.

to delfa , 2010-08-19 10:23:34

Zvani meistaram 27000953

koko , 2010-08-19 10:59:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet