Mikausis

Lūdzu, ko Jūs domājat par bērnudarzu MIKAUSI?

pinka , 2010-08-17 15:32:27

Nekādu labo iespaidu neatsāj. Bērniem ārā tikai smiltiņas, kur spēlēties. Pārsvarā vieni paši tur arī kašājas.

G , 2010-08-17 16:21:55

Jo taalak no turienes, jo labaak+ arii loti daargi! Paskaties ieprieksejās diskusijas...domaju kaut kaadam prieksstatam vajadzeetu rasties!

Ingūna , 2010-08-17 17:36:49

Normāls pagaidu variants, kamēr, piemēram, gaidāt rindā uz lielo dārziņu. Ēdināšana tiek pasūtīta no, laikam, Sprīdīša bērnudārza, tā kā ir tāpat kā citos dārziņos. Iekštelpās nav ļoti daudz vietas, bet kur spēlēties ir, divreiz nedēļā nāk skolotāja (arī no viena no valsts dārziņiem) nodarboties ar bērniem speciāli - mūzika, zīmēšana/veidošana utml. Ārā jā, teritorija vēl nav īsti iekārtota, ir tikai smilšu kaste ar mantiņām, braukājamās mašīnas un pārvietojams slīdkalniņš.

Ar bērniem nodarbojas divas audzinātājas plus auklīte. Audzinātājas ļoti jaukas, katru bērnu samīļo un katram pievērš uzmanību, meitai pat matus saķemmēja pēc gulēšanas. Mēs tur esam gājuši piecus mēnešus, bērns (3 g.) ļoti apmierināts, pēc audzinātājām pat ilgojas. Mums tīri labi patika, tagad gan no augusta mums pienākusi rinda valsts dārziņā.

Liz , 2010-08-17 17:37:25

Nja, jo ilgāk dzīvoju pasaulē, jo man vairāk tie cilvēki liekas, ka ir ar saspiestām galvām (tas uz tiem komentāriem).

Liz , 2010-08-17 17:38:54

Ir ok, nav ne vainas!!

Inita , 2010-08-17 18:11:53

Liz, man atkal liekas jocīgi,ka pieaugusi sieviete, nu jau māte, stāstot par savu bērnu saka "mēs". Mums jau ir pirmie zobiņi, mēs neslimojam, mēs jau ejam uz podiņa,mums patīk, mēs jau sakam "mamma" u.t.t.

Osis , 2010-08-18 09:01:08

Liz! Kapec ar ssaspiestam galvaam? Mums tur nepatika, tapec ari vairs neejam. Var jau but ka esi iebarojusi saimnieci un auklites, tapec ir tada labveliga attieksme. Cik eju pastaigajoties garam redzu, ka berni tiesam ir nedaudz palikusi.

Agnese , 2010-08-18 09:18:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet