Tusiņs Ogres karjeras...
Nedelas sakuma dr.lv izlasiju afisu to ka Ogres karjeras bus verienigs pasakums nu luk.
Piektdien, 13. augustā ,Ogres karjerās.
Starts 22:00
Ieeja bez maksas!!!
8000 W skaņas.
Vienigais un vērienīgākais šīs vasaras OPEN AIR pasākums OGRES apkārtnē.
Spēlēs - Nill Ketner,Dmitriy Bomboviy ,Oscar Feodorov, Linshee, Bang, Raul k, Andree jack!!
Sedejam draugu barins majas klausijamies eiropashituradio un DJ sak stastit pa so pasakumu, izlemam aizbraukt pastities kas notiek, aizbraucam uz karjeras galu un brinamies to ka nekas nenotiek un tauta ari daudz neko nevar saprast kas kur notiek... begas sakam klausities to ka karjeras vidu kur priedites skan muzika, nodomajam ka kadam no masinas skan, bet aiz savas zinkaribas iebraucam tur un ja tuss notiek :D blin piebrauksana vispar chau bija, nu ko atbraucam paklausijamies muziku apmeram minuti kadu kad jau bija POLICIJA klat :D un ar to verienigais Ogres apkartnes tus beidzas, piegaju pajautat kas notiek policija pateica to ka neviens nevar uzradit licenzi un ar to viss beidzas varam braukt majas :D:D:D
Man smiekli nak, sita reklamejas un ciks vien bija, vadus izrava un ar to beidzas visss :D
Blaviens estradi aizklapeja, pat jau meza nav miera :D kur tad lai tuse ???? Pagraba ????
Visādas " 1905 GADA maļovkas te nenotiks" ja grib lai saskaņo , istenībā to visu varēj pasniegt kā dzimeni privātu ballīti ar "Daudz draugiem" utt :):)
starpcitu, viss notikās, arī pēc policijas aizbraukšanas
es jau nu ar negribētu, ka mans bērns caur mežu nakts vidū klaiņo. Pareizi, ka aizliedza. Protams, visur var notikt exidenti, bet šī vieta ir pastiprinoši labvēlīga slepkavībām, izvarošanām, noslīkšanām utt..
Bet, jā, vieta būtu laba skaļiem pasākumiem, ja vien to (un arī ceļu līdz tai) sakārtotu, bet tie ir astronomiski skaitļi
Tets : No vikiem baidies mežā nelien , labāk sēdēt mājas pie TV un alu pļupēt:):)
Var jau arī putnubūrus taisīt, nav jau obligāti alus jādzer, tagad , ka tik piedzerties un stulbi uzvesties-baigais sasniegums!
Glābiet mani no postītājiem
Tets : No vikiem baidies mežā nelien , labāk sēdēt mājas pie TV un alu pļupēt:):)
man šķiet, ka Selverī būtu ok tusiņu vieta.Pazemē visi liek auto, ēkai uzliek papildus skaņas izolāciju - un tāds klubs sanāktu, ka prieks! un nevienam netrucētu
aaa : Rāreiz pazemē ar būtu tur labā tusiņu vieta , auxšā krogs un pasēdētuve apukšā kārtīga lēkātuve ar izjeu uz "Upi" :):)
NILL KETNER LOH
Pēdējais koments vsp spārda un ir ne pa tēmu.. :D
ne pa tēmu,čalis labi spēlē,jebkura vietā parauj cilvēkus ar mūziku!!
:D Ja kas no rīta viss bij sakārtots un visi gruži bij savākti... :) Pēc policijas viesošanās viss notika tālāk.. :)