Optiskais internets

Sveiki! Šodien saņēmu ziņu, ka manā mājā ir pieejams Lattelecom optiskais internets. Apsveru domu pieslēgt, bet pirms izdaru savu izvēli, vēlos dzirdēt jūsu atsauksmes. :)) Cik apskatījos internetā - http://www.majasinternets.lv/optiskais-internets-atrakais-internets-latvija/ , tad izskatās, ka viņš ir tik tiešām labs un nekā labāka pagaidām nav.

Kristīne , 2010-08-07 11:47:58

Vēlos dzirdēt viedokli tikai no tiem, kam ir jau pieslēgs optiskais internets!

Kristīne , 2010-08-07 11:48:52

Pieslēdzām pirms apmēram mēneša , pirms tam bija Ime pagaidām viss ok, nets ātrs. Ime visu laiku raustījās kaut gan bija dārgais pa 19 ls, tagad nekas neraustās un nepazūd visas reizes kad mērīju ar speedtestu upload biaj tuvu 100 u n download ar.

sanco , 2010-08-07 12:17:11

Daudzko vari veleties,man nav optiskais internets bet ir savs viedoklis,bet taa ka nevelies dzirdet viedokli no tiem kam nav optiskais internets,respektivi velies dzirdet tikai no tiem kam ir optiskai internets mans viedoklis tev paliks nezinams.esmu runajis.

pokuj , 2010-08-07 12:40:09

mums jau arī pieslēdza pagājušajā nedēļā ļoti laipns un kārtīgs puisis Imants,paldies viņam par labo akurāto darbu.Un internets tiešām ir ātrs un kvalitāte laba un jāmaksā kopā ar parasto telefona 15 ls ieprieksh bija 22ls.Un Ime jau griežot šos optiskos kabeļus,konkurenti.

aija , 2010-08-07 15:26:30

Sīkajam ļoti gribējās - ierīkojām 3 nedēļas atpakaļ.
Televīzija pilnīgs mēsls , bremzē kanālu pārslēgšana. hokeju nav iespējams skatīties ripu vienkārši neredz.
Galvenā problēma ka no šī sūda vairs nevar atteikties 2 gadus, kad tīkoja jautāju ja kas nepatiks varēs bez soda mierīgi atteikties. tagad kad nepatīk man skaidri pateica maksā sodu lai atslēgtos. Jo tas ko jums ir solījis mūsu aģents neskaitās

P.S. interneta atruna atšķirības ar IME nekādas.
Pirms parakstiet līgumu kārtīgi padomājat ļoti atgādina VIASAT no kura nav iespējams atkratīties ja esi parakstījis līgumu.

Juris , 2010-08-08 00:00:54

ir okey!!!

BaGi , 2010-08-08 14:22:52

Kas tas par hokeju, kas notiek pēdējās 3 nedēļās? Fantāziju hokejs?:)

to Juris , 2010-08-08 14:56:32

Mums bij Lattelecom komplekts Tlefons+ internets,paši lattelecom parstavji:)uzzavnija un piedāvāja pielsēgt optisko internetu ,piesledza - labs,ātrs,internet :)
Lattelecom TV vel neņemam,jo apkartejie visi s'udzas,ka bieži uzkaras kadrs :(

Sanita , 2010-08-08 18:14:53

Super.

Inga , 2010-08-08 20:16:24

Man gan nav vel nav optiska interneta,bet nu jau tris gadus lietoju Lattelekom parasto majas paku un viss ir ok!Ja ir kadas problemas pietiek tik pazvanit un tas tiek atrisinatas ari nets man nezud,stabili strada,ir divi televizori pieslegti un ari rada labi,bez glukiem!Ar IME ir ta ka datoram obligati jaliek parole,jo kaimini var pieslegties un lietot tavu netu par to nemaksajot,bet tu tad vispar ne ko nevari izdarit!Loti gaidu kad mana puse bus optiskais internets,tad maksasu ap 10ls mazak!

Laila , 2010-08-08 21:32:42

pirms kadam 2 nedelam piesledzam, ljoti labs, stabils, aatrs, par TV neko nezinashu teikt, mums tikai i-nets un telefons.

ir , 2010-08-09 09:41:39

nesen arī mēs ievilkām, muusu ģimenei, labas atsauksmes! ātrs un galvenais stabils! pārgājām no Imes. esam tikai un vienīgi ieguvēji!

Santa , 2010-08-09 15:41:18

Man ir un nesūdzos, viss apmierina!
paldies meistaram Mārim par darbu!

Ainārs , 2010-08-09 15:58:33

Pats pieslēdzu lūk šādu komplektiņu - http://bit.ly/Lattelecom-optika . Internets ir ļoti stabils un ātrs, televīzija ari ir diezgan laba. Pa dažām dienām vēl visus plusus nevar salikt kopā :)

Rihars , 2010-08-11 09:27:02

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet