NOPELNI
http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=cukurdupsits23
NOPELNI INTERNETA,PASTIES VARBŪT IEINTERESĒS:)
Doma ka parejie ar tadas pasjas naivas zosis kas tu , lai listu pa tavu linku "Pelnit interneta" , tas varbut vel uz glupam blondinem un laucniekiem vienigi strada:):)
Nu nesaki vis, ja kas, kaut ko var nopelniit, protams ne simtus un ne tuukstoshus. Protams ir daudz lohotronu saitu, kas tik davai, maksaa man, bet kad jaamaksaa par linku skatiishanos, tad chush, tomeer ir arii saiti, kas maksaa. Atkariigs no taa, cik ilgi saits ir onlaine, cik linku dienaa var skatiiities u.t.t.Piemeeram sheit: http://gagabux.com/register.php/bumbulis.html. tu vari dienaa skatiit ap 40 linku un nopelniit 40 centus, bet ja jau pashaa saakumaa apgreido accountu, tad dienaa savus 2 dolaarus nopelniit var, jo tad ir ap 100 linkiem, ko skatiities. Protams pareizaak saakotneeji visu savu saklikshkjinaato naudu ieguldiit peerkot virtuaalos sekotaajus uz meenesi, kaa rezultaataa vinji klikshkjina arii un dienaa var jau savus 5 dolaarus dabuut. Ideaali, ja esi no IT nozares un tev ir vairaaki PC, kur katram ir VPN uz kaadu vietu, jo tad var uzrazhot pats sev sekotaajus un klinkshnkjinaat. Man meenesii sanaak nopeniit ap 90 dolaariem. Nav daudz, bet par 30 min ikdienas linku spaidiishanu ir ok, pietam es taas reklaamas nemaz neskatos un nezinu, ko tur reklamee :). Taa kaa ne viss ir kidalovo.
Jurka , par to ka kaut ko nevar saņemt par "Pūlēm" tas ir tik no pieredzes trūkuma , reģistrejās kur pagadās , pamatā pie tādiem pašiem 'Loxu ķērajiem" tika auxstākā līmeni , tie neskraida pa visām malām un nekļāņči lai kads spiež viņu linkus par ko šis saņem 0,00 $ bet taisa savus "Saitus" muļķu ķērājus:):)
Viss tas balstits un 100% piečakara uz ierindas cilvēka ziņākārību un stulbumu par ko viņš nesaņem NEKO , tais linkos nav pilnīgi nekā o viņš veletos saņemt , tikai skaitītājs kas skaita "Ziņkarīgo muļku barus" kas atnak unneko tur netrod:) Taos tā arī sauc "Muļku skaititaji" :):)
Nesaki viss, ka nav iespējams nopelnīt internetā. Ir iespējams un kā vel!
Iesaku ieskatīties - http://www.webmarketing.lv/interneta-marketings/affiliate-marketings
Pats nodarbojos ar affiliate mārketingu un savus 300-500 Ls mēnesī, nopelnu bez problēmām.
Nju luniit tu esi smiekliigs,man par to galvu nenoraus :)ja daudz briva laika tad labak izvelos ko pameginat jaunu, janu izdodas.
luniit neskaitami daudz cilveku spelee fermu kur ir virtuoza nauda un vel visskautko var iegadaaties pa savu isto naudu pasutot supernaudinjas,siem cilvekiem neviens neko neparmet.p.s.man nekas nav pret so speeli pati esu spelejusi.
so ar var uzskatiit par aizrausanos te tikai lielaaka iespeja,ka virtuaala naudinja parvertiisies par istu naudinju,bet ja ar pat nekas neizdodas,nekas netiek zaudets..
Piekriitu, ka aptuveni 80% no visiem shiem PTC saitiem ir totaals lohotrons, kur, ja tu kaut ko it kaa vareetu nopelniit, saakotneeji jaaiegulda sava nauda, kura taa aii pazuud un tu neko nesanjem. Tomeer ir arii saiti, kuri maksaa, ja tiem ir mezhoniiga popularitaate ieguuta, jo lai kaut ko nopelniitu, vajag teereet savu laiku un nauda, ko vari nopeniit ir maza. Saitu iipashnieki vienkaarshi ljoti labi pelna uz reklaamas baneriem. Manaa noraadiitajaa linkaa reklaamas, ko skatiities dienaa grozaas ap 500, teiksim 5$ par reklaamas baneri, kopaa 2500$. Nedomaaju, ka lietotaajiem ir iespeejams saklikshkjinaat tik daudz, lai tos 2,5 tk atnjemtu saitu iipashniekiem. Tas ir sava veida bizness. Protams shaadu saitu ir ljoti maz, kas patieshaam kaut ko maksaa. Kaa jau mineeju, man sanaak 90$ meenesii par pusstundas pavadiishanu shajaa saitaa un man maksaa. Un es nemaz necenshos zem sevis kaadus cilveekus dabuut, jo pietiek ar to, ka var virtuaalos dabuut. Taa vairaak ir taada kaa speele, nevis naudas pelniishana.
parko tad streso???
Mans sludinajuma teksts izskatas tik sausmigi izpuskots un pilns ar viltus solijumiem?ja baigi veletos pievilinat cilvekus tad ta ari dariitu un tici man mans sludinajuma teksts nebutu tik iiss.Katram ir sava galva uz pleciem.
Labi pietiek te ciiniities,cik cilveeku tik viedoklu...Ok...Visu labu :)
Krievu laika izskaņā ar dažiem mūsdienās jekabielā sēdētajiem tika praktizēts "Kā biznesu" pasakāmu saucāmā "Suti rubli dabūsi 10" visiem zināms lohotrons , pusgada laikā ~5 ļimoni rubļiku iepeldēja nelielas LPSR lauku kultūras organizācija kasītē SKAIDRĀ :):) Lielāka problēma bija plēst vaļā aploksnes un mest piķi cukura maisos:):) Sausais atlikums bija ~3 ļimoni koka rubļiku kuri kādā "Parēcošā" kantorī tika pārversti nelielā čumadaņčikā zaļo naudiņu kas savukārt atļāva iegādāt pilnīgi reālus ražošanas iekārtas un uzbūvēt ne vienu vien villu :):) Viss kolvhozss bija baltīts PRECIŽI uz šo pašu "Ziņkarības alkatības" principu tikai lai kautko PELNĪTU ir vajazdīga nenormali liela auditorija , un tad no KATRA pa rubļikam beigās daudz ļimonu rubļiku sanak :):)
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@ yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs